Home \ ferie
 

Planlegg en tur til New York City.

 

New York City kan være et overveldende sted på ditt første besøk. Den beste måten å planlegge ditt besøk på og få mest mulig ut av din tid er når du har et budsjett og prioritere stedene du vil besøke.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Lag en liste over steder du vil se eller besøke. Før du reiser, bør du ta litt tid til å undersøke bestemte steder, attraksjoner, museer, eller til og med Broadway viser som interesserer deg, og du må kanskje kjøpe billetter på forhånd.       
 2.  
 3.             2      Reise i løpet av uken. Gi deg selv minst to reisedager.        
 4.  
 5.             3      Bli organisert! Hvis du er uorganisert, har du det travelt og senere veldig utmattet i byen. Det er best hvis du tar deg tid til å nyte den vakre byen.        
 6.  
 7.             4      Ta kart over byen med deg når du kommer til hotellet, og be om forslag. Fortell hotellpersonalet du aldri har vært i byen før, og de vil veilede deg i riktig retning. Hvis hotellet ikke hjelper, er det mange hyggelige mennesker foran de bedre hotellene som er klare til å hjelpe deg.        
 8.  
 9.             5      Reise lett. Ikke gå rundt med en stor pose med unødvendig innhold. Alt du trenger er en liten lommebok, telefon, et kart og et kamera.        
 10.  
 11.             6      Kjøp små snacks til vesken din. Sjansen er at du vil se så mange steder som mulig og bli sulten fra alt dette. Det er viktig at du drikker rikelig med vann for å unngå dehydrering, så kjøp noen drinker.        
 12.  
 13.             7      Bruk koselige sko om dagen. Du vil gå mye!        
 14.  
 15.             8      Ta mer enn et kart over t-banen. NYC har et veldig forvirrende undergrunnssystem. Ikke vær sjenert for å be om hjelp.        
 16.  
 17.             9      Pass på at du alltid har penger med deg. Din mest brukte transportmiddel på reisen din er taxi, med mindre du kjøper en t-bane eller gå. Det er også mange selgere i byen som selger drinker og gode snacks for kontanter hele dagen.        
 18.  
 19.             10      Ikke bli overveldet av alle stedene på din første dag. Gi deg nok reisetid til å komme til ditt valg og deretter et par timer for å nyte ditt sted.        
 20.  
 21.             11      Split dagen din dersom det er flere spesifikke steder du vil besøke. Hvis du for eksempel vil stoppe ved 5th Avenue, planlegger du også å spise mat på Upper Eastside og finne andre steder i nærheten av hvor du vil gå.        
 22.  
 23.             12      Kjenn alltid din hotelladresse.        
 24.  
 25.             13      Spør lokale butikkeiere om gode spisesteder eller ta en kaffe hvis du har litt fritid. Sjansen er, de kjenner steder som bare ekte New Yorkers vet!                  
 26.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

             
Ferie populær:
Airbnb vil være vert.

Sett inn en drakt.

Rengjør og polsk muslinger.

Reise til Antarktis.

Forhindre bevegelsessykdom.

Sove i flyet.

Kjører riktig i Dubai.

Få riktig vaksinert for reise.

Planlegg en biltur.

Ring Australia fra New Zealand.

Skriv en anmeldelse om et hotell.

Pakke en reiseryggsekk.

Sjekk inn bilsete på flyplassen.

Rulle opp sovepose riktig.

Pakke poser eller kofferter effektivt.

Planlegg en tur til London.

Bygg et kuppeltelt.

Behandle Sandflea biter.

Pakke som en tenåringspike for en flytur.

Inviter venner til Lyft.

New York City Subway Drive.