Home \ ferie
 

Vri buksene dine.

 

Pakker du kofferten din til en tur og ønsker å få buksene dine rynkefri for en gang? Hvis du pakker bukser riktig, kan du komme bort uten å stryke dem. Trikset er å sette dem sammen langs sømmen, slik at du ikke ender med en stygge kink. Unrolling bukser er også effektiv, spesielt for jeans og uformelle casual bukser.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Tykkebukser  ,

    
   
 1.            1      Bestem hvilke bukser som skal brettes. Arbeidsbukser og andre bukser laget av stoffer som legger seg litt, bør foldes i stedet for rullet, idet folding reduserer rynker. Hvis du reiser til et forretningsmøte eller annen begivenhet som krever kostyme bukser, bør du kaste dem opp for å forhindre at de blir helt dekket av rynker når du kommer til reisemålet. 
    
  • Bukser bukser skal alltid brettes opp og aldri rulles opp, ettersom spyling kan få dem til å få stygge rynker.
  •  
  • Bukser av 100% bomull bør også brettes.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Start med strykebukser. Hvis du pakker krøllete bukser, ser de bare verre ut etter at de er pakket i bagasjen i flere timer. Hvis du stryker buksene dine før du pakker dem, jo ​​mer sannsynlig er du å bære dem rett ut av kofferten din når du ankommer.       
 4.  
 5.             3      Legg buksene på en flat overflate. Gjør det på gulvet eller annen hard overflate for å sikre at krøllet ditt blir pent.       
 6.  
 7.                  4      Legg buksene i midten slik at bena overlapper. Ta ett ben over det andre for å brette i midten. Pass på at brettet er rett i midten over sømmen ved broenes bukse. Rett bena for å fjerne rynker på dette tidspunktet.  
    
  • Hvis du er passende bukser som har en krone eller krøll i midten, legg buksene langs steget for å holde kinken.
  •  
         
 8.  
 9.                  5      Legg dem sammen vertikalt i midten. Løft stroppene i midjen. Rett igjen buksene slik at den ikke bretter seg i brettet. Pass hendene over stoffet for å sikre at rynkene er fine og flate.        
 10.  
 11.                  6      Brett den igjen i midten. Ta kanten av buksene, midjen og mansjettene ned, slik at de treffer den nederste kanten av krøllen. Buksene dine er klare til å bli pakket inn nå. Hvis du bretter buksene i midten på denne måten, ender du med en kink over knærne og en annen over lårene dine. Plassering av kinks strategisk er bedre enn å ha mange krøller, men hvis det er helt pent å se perfekt, må du kanskje stryke dem.                  
 12.  
             

    2      Rullebukser  ,

    
   
 1.             1      Du må vite hvilke bukser som skal rulles opp. Stoffer som ikke smelter lett, kan rulles opp. Det er en rask, enkel måte å pakke bukser på, som du ikke har noe imot å krumme litt mer. Rullende ting gir deg mer lagringsplass i kofferten din, fordi opprullede ting tar opp mindre plass enn kollapset. Disse er typer bukser du kan rulle opp: 
    
  • Jeans
  •  
  • Leggings
  •  
  • Sportsbukser
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Legg buksene på en flat overflate. Start med støpte bukser hvis du vil at de skal være så rynkefri som mulig. Legg dem ut og glatt dem ved å løpe hendene over bena dine for å fjerne kinks.        
 4.  
 5.                  3      Brett buksene i midten. legg ett ben over det andre for å kaste det perfekt i midten. Glatt rynkene med hendene. Pass på at det ikke er steder der stoffet er krøllet.        
 6.  
 7.                  4      Begynn å rulle i midjen. Rull buksene ned med fingrene fra livet ned som om du rullet opp en svamprull eller sovepose. Fortsett å rulle til du kommer til markeringene. Buksene dine vil ende opp med en anstendig rolle som du enkelt kan sette i kofferten din.  
    
  • Se på stoffet uten kreft når du ruller. Glatte kinks mens du ruller.
  •  
  • Rulle ganske løst enn tett som tett valsede stoffkremer på enden.
  •  
         
 8.  
             

    3      Pakkebukser Effektivt  ,

    
   
 1.             1      Pakke de fineste buksene i en veske. Hvis du er bekymret for skadelige bukser, eller hvis du trenger å komme til reisemålet ditt og ha dem uten tid å stryke dem, bruk en jakkesekk som lar deg pakke dem loddrett uten dem i midten å brette seg Dette er den beste måten å holde buksene rynke fri. 
    
  • Fest buksene til en buksebelegg som ikke skader stoffet. Noen bukserbånd krever at du bretter buksene i halve ved kneet og draper dem over hengeren.
  •  
  • Sett det pent i din veskepose, vær forsiktig med å holde den helt rett slik at den forblir rynkefri.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Pakk opp dine pårullede bukser nederst. Hvis du til slutt hater noen rullede bukser, pakk disse tilfeldige elementene under ting som trenger å være rynkefri. Sett det i bagasjerommet nederst, siden det ikke er så ille hvis de knuses.        
 4.  
 5.                  3      Legg dine brettede bukser på den. På denne måten blir de ikke knust og krøllet når du reiser. Sett det på de andre tingene du har pakket når kofferten din er stort sett full. Ikke legg sko eller andre tunge ting på dine brettede bukser.        
 6.  
 7.                  4      Legg ting i en vaskepose for å hindre rynker. Dette ekstra beskyttelseslaget hindrer dem i å glide. Det er en god måte å holde ferske strykebukser fra å få masse kinks når de er i kofferten din.        
 8.  
             

Tips .

                     
Ferie populær:
Overlev en tsunami.

Flytt til Florida.

Lag et vannfilter.

Reise fra Miami til New York.

Gjør deg fort av solbrenthet raskt.

Lett å pakke.

Tips riktig til bartendere i USA.

Grab bras.

Ta en ryggsekk.

Finn festivaler og arrangementer i New York.

Japansk statsborger blir.

Ta en ryggsekk.

Ta en ferie tur med bil.

Bruk et kompass.

Fra San Francisco lufthavn kjører til sentrum.

Unngå drukning.

Rett gjennom sikkerhetskontrollpunktene på flyplassen.

Overlev en vulkansk utbrudd.

Gjør en biltur.

Flyver forgjeves.

Brett en drakt på reisen.