Home \ ferie
 

Reise og arbeid i Australia.

 

Australia er et populært reisemål for emigranter. Mange mennesker liker klima, kultur og samfunn så mye at de ser etter en midlertidig eller permanent stilling i dette landet. Hvis du vil jobbe i Australia, må du finne en arbeidsgiver for å sponsere arbeidstillatelsen. Det er flere alternativer, avhengig av nasjonalitet. Ved søknad om visum, vil du tjene poeng basert på dine kvalifikasjoner, som vil avgjøre om du vil få visum. Prosessen kan ta mellom 3 og 18 måneder, så i mellomtiden kan du få et turistvisum for å besøke Australia. Finn ut hvordan du reiser og jobber i Australia.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Reisemuligheter for Australia  ,

    
   
 1.            1      Besøk ditt lokale Citizen Bureau for å søke om pass. Søk om det så tidlig som mulig, da det kan ta noen uker å endelig motta det.        
 2.  
 3.             2      Gå til www.immi.gov.au/skilled for å se de australske innvandringsregler for utenlandske arbeidstakere. Gå til www.immi.gov.au/translated-info/_pdf/rights-obligations-workers/english.pdf for å se hvilke rettigheter innvandrerarbeidere er tillatt.       
 4.  
 5.             3      Søk om et ETA besøksvisum. Dette kreves for enhver korttidsreise til Australia, og du må bevise at du har en ETA før du kan ta et fly til Australia. Det gjelder i opptil tre måneder. 
    
  • Dette visumet koster ca 20 €. Du kan søke om det på www.eta.immi.gov.au. Hvis du for øyeblikket har et annet visum eller søker etter at ETA utløper, kan det hende du må vises personlig hos en australsk ambassade for å søke på nytt.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Søk om et eVisitor-visum hvis du besøker Australia for reise og arbeid og kommer fra et godkjent europeisk land. Dette er for en maksimal tur på tre måneder, og du må søke om det utenom Australia. 
    
  • Gå til www.immi.gov.au/e_visa/evisitor.htm for å søke om eVisitor. Det er avgifter.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Søk om turistvisum hvis du ønsker å utvide reisen til mer enn tre måneder. Du kan søke om dette visumet innen eller utenfor Australia. Det kan bli gitt til deg for reiser på opptil tolv måneder. 
    
  • Gå til www.ecom.immi.gov.au/visas/app/uu?form=VSS for å søke om turistvisum. Noen nasjonaliteter kan ikke sende inn en online søknad. I så fall må du gå til en australsk ambassade.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Søk om arbeidstillatelse. Dette visumet er bare tilgjengelig for personer fra bestemte land mellom 18 og 30 år. Dette gjør at du kan reise, øke inntektene dine med arbeid og / eller studere opp til tolv måneder. 
    
  • Folk fra enkelte land, inkludert Storbritannia og mange europeiske land, bør søke om et visum på 415 visum for å få en kortsiktig jobb i Australia. Med dette visumet kan du bo og jobbe i opptil tolv måneder, studere opptil fire måneder og jobbe i løpet av denne tiden. Gå til www.immi.gov.au/visitors/working-holiday/417/how-to-apply.htm for å finne søknadene og lære å fylle dem ut.
  •  
  • Folk fra forskjellige asiatiske og sør-amerikanske land og USA kan søke om et Subclass 462-visum. Begrensningene på dette visumet ligner underklasse 415 visum; Du kan imidlertid bare jobbe for en arbeidsgiver i opptil seks måneder. Gå til www.immi.gov.au/visitors/working-holiday/462/usa/how-to-apply.htm for å laste ned søknadene og finn ut hvordan du legger inn søknaden.
  •  
                   
 12.  
             

    2      Australian Employment Opportunities  ,

    
   
 1.             1      Finn en arbeidsgiver som sponsrer visumet ditt. Hvis du er en erfaren arbeidstaker, bør du se etter en sponsor tre til seks måneder før du reiser til Australia. Det er flere måter å gjøre dette på. 
    
  • Kontakt et rekrutteringsbyrå i Australia for å finne en posisjon. Rekrutterere kan bli funnet gjennom et søk på Internett, og du må kanskje betale for deres tjeneste. Dette er en god ide hvis du har en høyt spesialisert jobb som er oppført i SOL.
  •  
  • Meld deg på gratis jobbutveksling på jobb i Australia. På disse sidene, z. For eksempel jobber4travellers.com.au og liveinaustralia.com/home/employment_in_australia.asp du må registrere deg og deretter kan du søke på jobbbrettene.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta kontakt med Skilled Occupation List (SOL). Hvis du er ekspert på et av de oppførte områdene, er du mye mer sannsynlig å få et sponset eller uavhengig arbeidstillatelse. Medisinsk, ingeniør- og datafag er blant de mest oppførte oppføringene i dette dokumentet. 
    
  • Gå til www.immi.gov.au/skilled/_pdf/sol-schedule1.pdf for å se de siste SOL.
  •  
  • Forskning internasjonale selskaper med kontorer i Australia. Hvis du søker på et av disse selskapene, kan du kanskje trene i Australia eller jobbe på et australsk kontor.
  •  
  • Leter du etter passende jobber i store australske selskaper. For svært store selskaper er de mye mer sannsynlig å ansette internasjonale ansatte fordi de har råd til visumkostnaden. Hold kontakten med disse selskapene og se ofte etter nye jobber.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Søk om visum for forretningsvirksomhet. Det er flere typer virksomhet visum, vanligvis for gründere eller investorer som ønsker å støtte den australske økonomien. Du kan også søke om visum i kort tid for å gi opplæring eller gjøre forretninger i Australia. 
    
  • Hvis du planlegger et forretningsbesøk, må du søke om et ETA eller eVisitor Visitor Visa før du får et underklasse 956, 977 eller 651 visum. Gå til www.immi.gov.au/skilled/business/business-visit-visa-options.htm for å finne ut hvordan du søker.
  •  
  • Du må søke om visum for et kort opphold hvis du ikke er kvalifisert for et ETA eller eVisitor visum. Gå til lenken ovenfor for å søke om et visum av underklasse 456.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bli med på en Event of Australia-behov. Den australske regjeringen ser etter personer med spesielle evner som de som er oppført i SOL. Reise til en av disse hendelsene for å se etter en jobb. Kanskje du trenger å reise til England eller et annet land for å delta på denne staben rettferdig. 
    
  • Gå til www.immi.gov.au/skillevents/upcoming-events.htm for å se en liste over disse hendelsene.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Skaff permanent opphold med visum for kvalifiserte personer (permanent oppholdstillatelse). Visaet er bare tilgjengelig for personer under 50 år som snakker engelsk og kan demonstrere at de har evnen som trengs i Australia. Folk i det medisinske feltet er spesielt ettertraktet for denne typen visum. Dette kan ta opptil 18 måneder å få.       
 10.  
             

Hva du trenger .

                  
Ferie populær:
Overvinne en postferdsdepresjon.

Finn de beste bilutleiefirmaene.

Reise gjennom Europa med din ryggsekk.

Kommuniser med folk fra andre kulturer.

Spis billig i Paris.

Ha det gøy i et hotellrom.

Ha det gøy i et hotellrom.

Planlegger ferie.

Komme gjennom lange stopp på flyplassen.

Planlegger en Disney ferie.

Forbered deg på Wikimania.

Utvandrer til Sveits.

Skriv geografiske koordinater.

Flytt til Florida.

Kontakt Qatar Airways.

Lys et bål.

Overlev en Ripström.

Behandle Sandflea biter.

Utvandrer til Canada.

Bli en eventyrer.

Rengjør og polsk muslinger.