Home \ ferie
 

Finn vandrerhjem i Europa.

 

Vandrerhjem - eller nye tyske herberger - er et ettertraktet alternativ til konservative hotellrom. De er billige å finne i mange forskjellige størrelser og konfigurasjoner og distribueres over hele Europa. Det er hovedsakelig delte rom med felles bad, men du kan også bestille dobbeltrom med eget bad. Vandrerhjem er veldig annerledes innredet, fra stilig til komfortabel og med enkle tips finner du for din egen ferie akkurat det rette vandrerhjemmet.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Søk på nettet. Selv de minste vandrerhjemmet har i dag egne hjemmesider med bilder, detaljerte beskrivelser av tilbudene sine og en online bookingmaske for reservasjoner. Større søkesider tilbyr hundrevis av vandrerhjem fordelt på region og priskategori for bestilling.       
 2.  
 3.             2      Bruk avisannonser eller telefonboken. Hvis du allerede er i din feriemål, søk etter vandrerhjem i lokale aviser eller telefonboken. Også på oppslagstavler i universiteter, klubber, etc. finner du herberger.        
 4.  
 5.             3      Bruk reiseguider. Det er nå mange reiseguider som tilbyr underholdning, shopping og sightseeing tips, samt en rekke innkvartering for hvert budsjett. Guidebøker som Lonely Planet er garantert å tilby vandrerhjem til nesten alle byer i Europa.        
 6.  
 7.             4      Stol på ord i munn. Hvis du er kommet til byen dine ønsker, kan du sikkert få et godt tips i hyggelige små kafeer hvor du kan tilbringe godt og billig. Men selv venner som var i byen før du er sikkert en god kilde til en god adresse.        
 8.  
 9.             5      Slå på turistinformasjonen som finnes i alle land. Hver by har minst ett lite kontor, som tilbyr gratis informasjon for turister. Det er vanligvis også gratis by- og undergrunnskart og selvfølgelig en liste over herberger og billige hoteller for å overnatte.                  
 10.  
             

Tips .

                   
Ferie populær:
Reise med tog fra Singapore til Bangkok.

Bruk et kart.

Pakke for en campingtur.

Pakke en reiseryggsekk.

Gi veibeskrivelse.

Dressing i Italia.

Reise til Tagaytay.

Svømmer trygt foran Prianhas.

Urinere som kvinne mens du står.

Grab bras.

Lag en god figur på stranden.

Urinere på en reise.

Bestill hotellrom.

Si Takk på hebraisk.

Utvandrer til Canada.

Få en tilkoblingsflytur.

Finne den sanne nord.

Reise gratis.

Overlev en tsunami.

Forberedelse for internasjonal reise.

Forberedelse for internasjonal reise.