Home \ ferie
 

Gi veibeskrivelse.

 

Det er to måter å forklare en måte på noen. Den ene er basert på det faktum at du forklarer veien ved hjelp av fremtredende plasseringer, mens den andre orienterer seg i henhold til kardinalretningen. Den typen som gir mest mening, avhenger alltid av hvor du er for øyeblikket og hvor personen vil gå. I de fleste tilfeller er en kombinasjon mest nyttig, men det viktigste er å gi klare instruksjoner og glemme ingenting viktig.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Forklar den enkleste måten, selv om det tar litt lenger tid. Forkortelser er raskere å kjøre, men du kan også bevege deg raskere. Hvis personen du prøver å forklare måten har mistet sin vei eller ikke har en god følelsesretning, så gjør banen med så få svinger som mulig. For eksempel: ved neste mulighet sving til venstre, så ved neste trafikklys sving til høyre og følg veien til du kommer til motorveien.        
 2.  
 3.   2      Navnavstander. Hvor lang tid tar det å kjøre på en vei? Det finnes forskjellige måter å spesifisere avstander på:  
    
  • For eksempel går 4 veier til du må vende. Dette fungerer bedre i en by enn på landsbygda, da avstandene er relativt store, og du kan lett telle, hvis du inkluderer skogs- og grusveier.
  •  
  • Det er 2 trafikklys før du må vende. Hvis du forklarer måten, må du være sikker på at du har alle trafikklysene i tankene!
  •  
  • Avstandene i kilometer.
  •  
  • Angi hvor lang tid det tar i løpet av minutter. Dette virker bare i løpet av mindre enn 10 minutter. Ellers vil informasjonen være svært unøyaktig, siden en langsom sjåfør kan trenge omtrent 25 minutter for en 15-minutters reise drevet av en veldig rask sjåfør. For korte avstander påvirker dette ikke.
  •  
  • Gi et karakteristisk stedsmerke som en bensinstasjon eller en stor butikk som forteller deg at de har gått for langt.
  •  
         
 4.  
 5.   3      Navn Slår. Hvis det er mer enn tre eller fire veier, svinger, skal du gi ekstra detaljer. Nevn trafikklys eller bensinstasjoner, hvor man kan orientere seg. Hvis du kan, kan du også jobbe med kardinalpunkter. Før du nevner gatenavn, bør du si hvor du må gå, for eksempel: "Ta til venstre inn i Müllerstraße".     
 6.  
 7.   4      Beskriv hele banen som tidligere beskrevet. Bare gi så mange detaljer som du trenger. Hvis det er for mange poeng som føreren kan følge, blir det forvirrende.     
 8.  
 9.   5      Advarsel sjåføren når det er forvirrende flekker på banen. For eksempel, hvis det er en sving i hovedveien, en skjult liten vei som du må forvandle til, eller det er noen enveisgater, bør du nevne det for å unngå forvirring. Også, igjen, gi et poeng hvor du vet at du har feil: "Hvis du skal til broen, er du allerede for langt, så snu deg."     
 10.  
 11.   6     Fortell sjåføren hvilken side av veien hans destinasjon er.     
 12.  
 13.   7      La føreren gjenta instruksjonene på nytt. Så du kan være sikker på at du har beskrevet alt riktig og at det er kommet riktig til sjåføren.               
 14.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  
Ferie populær:
Reise med fly.

Rett gjennom sikkerhetskontrollpunktene på flyplassen.

Lag et vannfilter.

Utvandrer til Canada.

Reise rundt i verden gratis.

Lag et bål.

Sove på flyplassen.

Spør en åpen sofaforespørsel på sofassurfing.

Reise med tog fra London til Beijing.

Rul opp klær for å pakke.

Bruk en analog klokke som kompass.

Finn et billig fly til London.

Få en tilkoblingsflytur.

For å få mest mulig ut av en ferie på vandrerhjemmet.

Flytt til Florida.

Flytt til USA.

Lei et liv i naturen.

Bruk Inneboksens innboksen på sofaen surfing.

For å få mest mulig ut av en ferie på vandrerhjemmet.

Overlev en Ripström.

Tippe en drosjesjåfør.