Home \ ferie
 

Spis billig i Paris.

 

Paris, med sine mange fasetter, har mye å tilby. Men like vakker som Paris er, kan det være så dyrt for turister. Det tilbyr lokalbefolkningen og turister et bredt utvalg av delikatesser, og spesielt på et flygende besøk i Paris er utseendet i lommeboken anbefalt. Noen nyttige tips vil hjelpe deg med å spare penger på andre turistattraksjoner.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Lær språket. Siden franskmennene ikke er engelskspråklige fans, er det veldig nyttig å lære de viktigste setningene på fransk.        
 2.  
 3.   2      Kjenn deg selv med de forskjellige arrondissements. De små nabolagene i Paris tilbyr svært forskjellige prisklasser av restauranter. Noen er ekte turistmagneter med tilsvarende priser, andre tilbyr i sine små sidegater sanne rekreasjons oaser for gane og lommebok.     
 4.  
 5.   3      Ta maten til hotellet. Som i mange andre europeiske land, i Frankrike må du betale mer for maten din hvis du setter deg ned. Du får samme kvalitet, men du kan spare penger ved å ta maten til hotellrommet ditt eller leiligheten.     
 6.  
 7.   4      Finn de enkle delikatesser. Profesjonelle vet at mat som ikke tar lang tid å forberede, også koster mindre. Dette gjelder i Paris for eksempel for deilige Falafel eller ferske smørbrød.     
 8.  
 9.   5      Besøk de lokale markedene. I de små markedene over hele Paris kan du spise billig og kvalitetsmat. Her hjelper også litt mer fransk.               
 10.  
             

Tips .

             
Ferie populær:
Reise rundt i verden gratis.

Lag en hengekøye.

Reise gratis.

Kommuniser med folk fra andre kulturer.

Skriv en anmeldelse om et hotell.

Rask gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen.

Unngå kvalme mens du leser i bilen.

Bruk TripIt.

Bestill hotellrom.

Vær en god Airbnb vert.

Som tenåring, overlev en lang ferie tur i bilen.

Ta en ryggsekk.

Unngå kvalme mens du leser i bilen.

Flytt til Florida.

Reise til Antarktis.

Amsterdam billig opplevelse.

Få en tilkoblingsflytur.

Går etter et minimalistisk telt.

For å gjenvinne et tapt element fra en Lyft bil.

Rengjør og polsk muslinger.