Home \ ferie
 

Spis billig i Paris.

 

Paris, med sine mange fasetter, har mye å tilby. Men like vakker som Paris er, kan det være så dyrt for turister. Det tilbyr lokalbefolkningen og turister et bredt utvalg av delikatesser, og spesielt på et flygende besøk i Paris er utseendet i lommeboken anbefalt. Noen nyttige tips vil hjelpe deg med å spare penger på andre turistattraksjoner.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Lær språket. Siden franskmennene ikke er engelskspråklige fans, er det veldig nyttig å lære de viktigste setningene på fransk.        
 2.  
 3.   2      Kjenn deg selv med de forskjellige arrondissements. De små nabolagene i Paris tilbyr svært forskjellige prisklasser av restauranter. Noen er ekte turistmagneter med tilsvarende priser, andre tilbyr i sine små sidegater sanne rekreasjons oaser for gane og lommebok.     
 4.  
 5.   3      Ta maten til hotellet. Som i mange andre europeiske land, i Frankrike må du betale mer for maten din hvis du setter deg ned. Du får samme kvalitet, men du kan spare penger ved å ta maten til hotellrommet ditt eller leiligheten.     
 6.  
 7.   4      Finn de enkle delikatesser. Profesjonelle vet at mat som ikke tar lang tid å forberede, også koster mindre. Dette gjelder i Paris for eksempel for deilige Falafel eller ferske smørbrød.     
 8.  
 9.   5      Besøk de lokale markedene. I de små markedene over hele Paris kan du spise billig og kvalitetsmat. Her hjelper også litt mer fransk.               
 10.  
             

Tips .

             
Ferie populær:
Forbered deg på en strandtur.

Reise gjennom Europa med din ryggsekk.

Pakke hjemmefra i en uke.

For å gjenvinne et tapt element fra en Lyft bil.

Beskyttelse av korallrev.

Transportkatter i flyet.

Få en tilkoblingsflytur.

Reise gratis.

Svømmer trygt foran Prianhas.

Adresse til postkort.

Søk om et B 2 visum (turistvisum) for USA.

Reise med tog fra Singapore til Bangkok.

Reise billig.

Finn billige hoteller.

Oppdag gift eik.

Forbered deg på Wikimania.

Forny et amerikansk pass.

Pakke for en tur til Kina.

Japansk statsborger blir.

Bruk et kompass.

Uttal Nevada.