Home \ ferie
 

Spis billig i Paris.

 

Paris, med sine mange fasetter, har mye å tilby. Men like vakker som Paris er, kan det være så dyrt for turister. Det tilbyr lokalbefolkningen og turister et bredt utvalg av delikatesser, og spesielt på et flygende besøk i Paris er utseendet i lommeboken anbefalt. Noen nyttige tips vil hjelpe deg med å spare penger på andre turistattraksjoner.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Lær språket. Siden franskmennene ikke er engelskspråklige fans, er det veldig nyttig å lære de viktigste setningene på fransk.        
 2.  
 3.   2      Kjenn deg selv med de forskjellige arrondissements. De små nabolagene i Paris tilbyr svært forskjellige prisklasser av restauranter. Noen er ekte turistmagneter med tilsvarende priser, andre tilbyr i sine små sidegater sanne rekreasjons oaser for gane og lommebok.     
 4.  
 5.   3      Ta maten til hotellet. Som i mange andre europeiske land, i Frankrike må du betale mer for maten din hvis du setter deg ned. Du får samme kvalitet, men du kan spare penger ved å ta maten til hotellrommet ditt eller leiligheten.     
 6.  
 7.   4      Finn de enkle delikatesser. Profesjonelle vet at mat som ikke tar lang tid å forberede, også koster mindre. Dette gjelder i Paris for eksempel for deilige Falafel eller ferske smørbrød.     
 8.  
 9.   5      Besøk de lokale markedene. I de små markedene over hele Paris kan du spise billig og kvalitetsmat. Her hjelper også litt mer fransk.               
 10.  
             

Tips .

             
Ferie populær:
Planlegg en biltur.

På svensk elsker jeg deg.

Kommuniser med folk fra andre kulturer.

Bruk Inneboksens innboksen på sofaen surfing.

Planlegger ferie.

Reise med fly.

Lev på gaten.

Legg igjen en anmeldelse på Airbnb.

Lei et liv i naturen.

Reise til Tagaytay.

Finn vann i ørkenen.

Få en tilkoblingsflytur.

Gjør rett når du faller av et cruiseskip.

Pakke posene dine.

Inviter venner til Lyft.

Billig mat i Las Vegas.

Stand by fly.

Gjør en biltur.

Overlev uten verktøy på en ørkenøya.

Finn et billig fly til London.

Adresse til postkort.