Home \ ferie
 

Planlegg et cruise.

 

Det er spennende å planlegge ditt eget cruise, da forventningen øker med hver dag som går. Det er noen ting å vurdere når du reiser på et cruiseskip, da valget er flott og du er bortskjemt for valg. Tidlig planlegging og en detaljert oppgaveliste vil hjelpe deg med å få alt gjort før du reiser, så hele familien kan ha en fantastisk tur.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Beslut om et mål. Det er cruise til alle destinasjonene du kan forestille deg. Karibia, Alaska, hele Europa og til og med Australia, kan du reise i mellomtiden. Finn ut hva du vil se og gjøre på reisen og dermed begrense ditt valg av reisemål.        
 2.  
 3.   2      Fest ditt reisebudsett. De tilgjengelige pengene bestemmer også hovedsakelig reisemålet og reisens varighet. Hvis du ikke har nok penger til drømturen for øyeblikket, så vent bare på det neste året, og du vil få nok penger da.     
 4.  
 5.   3      Angi reiseperioden. Du kan bare reise i 3 eller 4 dager, men like bra i en måned. Dette avhenger bare av budsjettet og ferien.     
 6.  
 7.   4      Velg et rederi. Det er mange forskjellige selskaper som tilbyr cruise, og du bør velge den som best passer dine behov.     
 8.  
 9.   5      Velg romvariant for reisen din. Denne beslutningen er vanskelig, fordi det er fordeler og ulemper å veies. En innvendig hytte er billig, men du har i det minste et lite vindu, hvis det. En utvendig hytte med et vindu eller en balkong er dyrt, men gir deg friheten til å tilbringe hyggelige timer i ditt private område istedenfor å alltid være blant folk.     
 10.  
 11.   6      Bestem deg på utflukter og fritidsaktiviteter du vil ta på skipet og i havnene. Aktiviteter som tilbys avhenger selvfølgelig av de havnene du investerer, og også på selskapene selv. Planlegg nok penger til ekstramateriale som cocktailer, utflukter, suvenirer og lignende.     
 12.  
 13.   7      Bestill reisen din. Du kan bestille hos et reisebyrå, men også online eller via rederiet selv. Tidlige bestillinger anbefales fordi du fortsatt har hele spekteret og lave priser tilgjengelig. Avbestillingsforsikring kan gi mening for lengrebestilt reise.     
 14.  
 15.   8      Dra nytte av erfaringene fra tidligere cruisepassasjerer, og les omtaler om skip på Internett, for eksempel: på Schiffskritiken.de eller på http://www.kreuzfahrt-sonne.de/Schiffsbewertung_Reiseberichte/schiffsbewertungen3.php4                  
 16.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Ferie populær:
Spar penger på ferie.

Wrap bukser.

Reise med tog fra London til Beijing.

Bor på en ensom øy.

Sjekk inn bilsete på flyplassen.

Tippe en drosjesjåfør.

Rulle opp sovepose riktig.

Finn festivaler og arrangementer i New York.

Overlevende på en ensom øy.

Planlegger en Disney ferie.

Ikke kjeder deg i ferien.

Pakke en strandpose.

Flytt til USA.

Bor i Thailand.

Ring nødnummer.

Kommuniser med folk fra andre kulturer.

Bli en eventyrer.

Forny et busspass.

Beskyttelse av korallrev.

Bestill hotellrom.

Overlev en tsunami.