Home \ ferie
 

Gjør rett når du faller av et cruiseskip.

 

Å falle av et cruiseskip kan være veldig farlig og potensielt livstruende. I et slikt tilfelle er det viktig å vite umiddelbart hva du skal gjøre. Følgende artikkel gir nyttige tips hvis du er i en så uheldig og utvilsomt farlig situasjon.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Gå aldri ut alene på et cruiseskip, spesielt hvis stedet du skal synes å forlate, eller det er ikke mange mennesker der. Farlige situasjoner er mye mer sannsynlige her. Ta alltid med deg noen eller sørg for at det er mange andre i nærheten.       
 2.  
 3.             2      Hvis mulig, slutte å bli kastet ned. Hvis noen nærmer deg på en merkelig måte og plukker deg opp, rop så høyt du kan for hjelp. I slike nødsituasjoner er det helt akseptabelt å gjøre noe for å få oppmerksomhet. Hvis du skriker "Brann!", Er det mer sannsynlig at noen vil legge merke til deg enn bare å rope "Hjelp". Bite, spytte, sparke og gjøre noe for å forsvare deg mot angriperen. Hvis det ser ut som en vits, bør du reagere på et angrep, og det er ikke en vits i det hele tatt. Det kan bidra til å avverge angriperen.        
 4.  
 5.             3      Hvis du kastes ned eller faller ned, kan du prøve å holde fast på noe. For eksempel, hvis skipet har flere dekk, og du passerer et annet dekk, ta tak i rekkverket eller en annen utragende del.        
 6.  
 7.             4      Når du er i vannet, skrik så høyt som mulig. Ikke la tiden gå - det handler om og død. Skrik "HJELP! Jeg går under! Lagre meg! "        
 8.  
 9.             5      La deg drive. Ikke ta panikk. Beveg armer og ben frem og tilbake og gjør svømmetrykk. Hold deg til alt som kan ha falt av skipet på høsten din, som en treplank eller noe annet som flyter.        
 10.  
 11.             6      Fortsett å skrike hvis noen ser deg på båten og krever hjelp. Du trenger så mye oppmerksomhet som mulig.        
 12.  
 13.             7      Dessverre kan skipet fortsette uten at noen merker deg. Vifter armene dine for å signalere om hjelp. Hvis du gjør skips i nærheten, fortsett å gjøre det. Cling til hvert halm.        
 14.  
 15.             8      Hvis du kan se land, svøm mot den. Du burde gjøre dette hvis du ikke har noe valg. Hvis det ikke er noe land i nærheten, men det er en øy, og du når det med hell, bør du være forberedt på å overleve i villmarken til hjelpen kommer.        
 16.  
 17.             9      Hvis du er redd, søk lege omgående. Du kan bli skadet og ha et traumer. Rapporter saken umiddelbart til skipets veileder. Hvis du har et traume eller en frykt, husk at du har overlevd fra å falle fra et skip og fortelle deg selv at du vil komme seg fra det igjen.        
 18.  
 19.             10      Vær fornuftig. Hvis du har vært skipsbrudd i over tre eller fire timer og ingen skip har passert, er sjansene for overlevelse ekstremt lave. Mens dette kan være foruroligende, vær rolig med minner om gode tider og det faktum at du sannsynligvis vil svette fra drukning.                  
 20.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

             
Ferie populær:
Reiser alene.

Kjører riktig i Dubai.

Finn festivaler og arrangementer i New York.

Tips riktig til bartendere i USA.

Forny et amerikansk pass.

Reise til Tagaytay.

Håndtering av hjemmethet.

Pakke en strandpose.

Overlev en vulkansk utbrudd.

Pakk en toalettpapir permanent for konstant reise.

Reiser med et våpen på et fly.

Skal betales for reise.

Transportkatter i flyet.

Endre penger.

Planlegg en tur til Bangkok.

Søk etter et grønt kort.

Reise fra Miami til New York.

Lett å pakke.

Lag et vannfilter.

Ta en ferie tur med bil.

Reise med fly.