Home \ ferie
 

Klær seg riktig i Miami.

 

Miami, hjemsted for South Beach, er en tett befolket kystby på den sørlige Atlanterhavskysten i Florida. Byen er kjent for sitt fuktige klima og lange sandstrender, samt sin latinamerikansk-inspirerte arkitektur, mat og mote. Miami tilbyr besøkende en rekke aktiviteter, fra soling på stranden for å feire i klubber. Derfor er det viktig å pakke riktig for en tur til Miami. Følg retningslinjene nedenfor for å kle deg riktig i Miami.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Tenk på klimaet. Miami ligger svært nær ekvator og er den eneste metropolen i USA med et tropisk klima. Dette betyr at somrene er varme og fuktige, og vintrene er tørre og varme. Vurder følgende informasjon om stoffer når du klær til Miami:  
    
  • Fine, pustende stoffer. Spesielt om sommeren er slike gossamer-stoffer ideelt for å la luft og kjøle ned huden din.
  •  
  • Naturlige stoffer. Naturlige stoffer, som silke eller bomull, brenner fuktighet bort fra huden. Imidlertid kan de også absorbere fuktigheten fra luften og raskt bli tung og formløs i varmen i Miami. Velg fine vev når du bærer naturlige stoffer og unngå sengetøy.
  •  
  • Syntetiske stoffer. Syntetiske stoffer eller syntetiske forbindelser absorberer ikke fuktigheten. De er imidlertid ikke veldig pustende, og da de hindrer fuktighet, kan de også holde svette under klærne dine. Unngå tykke 100% polyester stoffer og velg tynne viskoseblandinger.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta med deg badetøy. Tid på South Beach Beach er et viktig aspekt av Miami-livet. Derfor er et badedrakt eller bikini helt avgjørende hvis du klær til Miami.        
 4.  
 5.             3      Har alltid en stjal, en tunika eller en lys jakke med meg. Mens det er sant at Miami er varmt hele året, selv om vinteren, trenger du noe du raskt kan kaste når du går fra de frie til klimatiserte rommene. Noen slags klær som beskytter deg mot vinden er viktig når du går til fester i Miami, da mange av dem holdes på tak hvor det kan bli blåsig om natten.        
 6.  
 7.             4      Vis litt hud. I Miami er det best å vise så mye hud som mulig, så vis så mye som er greit med deg. Jo mer hud, desto bedre.        
 8.  
 9.             5      Bli inspirert av mote fra latinamerikanske kulturer. Ikke glem at Miami mote er inspirert av den latinamerikanske stilen på klærne. Dette betyr lyse farger, tropiske utskrifter og for kvinners klær som understreker figuren.        
 10.  
 11.             6      Skål deg selv til middag. Det er normalt for Miami-innbyggere å kle seg formelt når de spiser middag. Damene har ofte korte kjoler, og mennskjorter i lyse farger og klærbukser.        
 12.  
 13.             7      Bruk klær som sier noe mens du går ut i Miami. Clubgoers i Miami går ofte den ekstra mile med den typiske Miami-stilen om natten for å få øye med lyse farger, mønstre og former.        
 14.  
 15.             8      Bruk tilbehør. Store, glitrende smykker og dristige tilbehør er perfekte tillegg til Miami-stilen. I tillegg er hatter og solbriller et absolutt must for beskyttelse mot solen.        
 16.  
 17.             9      Velg sko som samsvarer med anledningen. Det betyr at du bør ta med flere par sko til Miami:  
    
  • Komfortable walking sko er uunnværlig for sightseeing til fots. Disse kan være joggesko eller komfortable sandaler.
  •  
  • Flip-flops er ideelle for en dag på stranden. Ikke glem at South Beach er et sted å se og bli sett på, og dine flip-flops, uansett hvor uformelle de er, burde passe til badedrakten din.
  •  
  • På middag og natt ute i Miami, er skoene dine kronjuveler i kveldsprosessen din og bør kompromissløst reflektere Miami-stilen. For menn er skinnende skinnsko optimal. Høye hæler anbefales for kvinner.
  •  
                   
 18.  
            

Tips .

      

              
Ferie populær:
Pakke for en campingtur.

Finn nord uten kompass.

Legg igjen en anmeldelse på Airbnb.

Skriv geografiske koordinater.

Bruk en analog klokke som kompass.

Reiser med et våpen på et fly.

Gjør deg fort av solbrenthet raskt.

Abonner på prisvarsler på kajakk.

Pakke for en campingtur.

Reise til Tagaytay.

Pakke som en tenåringspike for en flytur.

Uttal Nevada.

Utvandrer til Canada.

Som tenåring, overlev en lang ferie tur i bilen.

Vask klær mens du reiser.

Skriv geografiske koordinater.

Lag et bål.

Besøk Vatikanstaten.

Pakke for en campingtur.

Vær en god Airbnb vert.

Forberedelse for internasjonal reise.