Home \ ferie
 

Pakke for en tur til New York City.

 

Uteløse turister fra hele verden flokker til New York City hvert år, tiltrukket av mange attraksjoner, shopping, restauranter, uteliv og uimotståelig sjarm i byen. Planlegger du en tur til New York City? Deretter er det noen ting du bør passe på når du pakker posene dine, slik at uansett hvilken tid på året du flyr, vil du nesten ikke legge merke til og se ut som en ekte New Yorker.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Sommermote  ,

    
   
 1.            1      Forespør om sommertemperaturer. New York om sommeren er varmt, varmt, varmt. Temperaturen skyrocket i juni, juli og august. Temperaturene varierer ikke, selv om natten måler du 32 ° C og mer. Det kan også være veldig fuktig i NYC. Det betyr at det er høy luftfuktighet. Fra tid til annen kommer det til tordenvær.       
 2.  
 3.             2      Ta de rette skjortene med deg. Breathable material skjorter hjelper deg med den varme og fuktige atmosfæren. Tanker og skjorter i lett, pustende stoff er også egnet. Velg lyse, strålende farger. 
    
  •   For kvinner : Med tynne spaghetti-topper med trykk kan du bekjempe varmen og fremdeles se fasjonabel ut. Beskjære topper med et høyt i livet skjørt eller shorts kan ofte ses på sommeren i New York.
  •  
  •   For menn: Bomull topper og knapp-down skjorter er et godt valg for en sommerferie til New York.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Velg legwear klokt. Som nevnt ovenfor blir sommeren utrolig varm. Dermed bukser som ikke lagrer varme er det riktige valget. Korte bukser, skjørt, etc. er egnet til å motvirke varmen. Bukser laget av bomull er også egnet. 
    
  •   For kvinner: Kjoler (som minikjoler, midskjellkjørt, maxikjørt og alle andre) er lett på deg å bære. Være det frekke og funky shorts, et høyt vevet skjørt eller Aladdin bukser - du kan ikke gå galt med mindre du bruker store bukser som gjør at du svetter en foss.
  •  
  •   For menn: Det er generelt akseptert at menn i NYC ikke bærer shorts, med mindre de er idrettsutøvere på vei til deres yacht eller strand. Men det er også New Yorkers som avviser dette og godtar det. Det avhenger bare av om du er interessert i andres mening. Khaki båt shorts eller Vineyard Vines-stil shorts er flotte. Ellers er pustende bukser egnet.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Legg noen klær inn (gjelder kvinner). Sikkert finner du noen jenter i en sommerkjole i sommerferie New York City. Ta med lyse sommer kjoler med kule utskrifter og munter farger for å blande med New Yorkers. Med en bred lue, store solbriller og elegante sko ser du ut som en ekte New Yorker. 
    
  • Maxi kjoler har vært på toppen av motekartene i flere år. Disse lange kjoler er perfekte for varme dager og kjøligere netter.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Få en tynn jakke og litt tilbehør. Det kan være varmt eller varmt generelt, men det kan avkjøles litt etter tordenvær. En tynn jakke er festet her. Det er også uunnværlig hvis du hopper inn i t-banen og legger merke til at den er litt kaldere. Husk også å ta med en lue - sommersolen kan være uforutsigbar. Bangles og morsomme kjeder også pep opp antrekkene dine.                 
 10.  
             

    2      Fall Fashion  ,

    
   
 1.             1      Spør om høsttemperaturer. September, oktober og november er hyggelige måneder i New York City. Solen kommer fremdeles ofte ut, men fuktigheten er avtagende og det er en fin bris. I november kan temperaturen falle under 0 ° C om natten mens den forblir ganske kald om dagen.        
 2.  
 3.             2      Tenk på kjøligere vær når du pakker. Pak tynne skjorter og skjorter med lange ermer eller 3/4 ermer og lange bukser. Med mørke farger tilpasser du deg til folket i New York og ser bra ut på denne tiden av året. 
    
  •   For kvinner: Bruk en litt varmere kjole med leggings, støvler og en flott jakke. Du kan også bruke skinny jeans med en mørk skjorte, en tynn skinnjakke og et skjerf.
  •  
  •   For menn: Trendy bukser i mørke toner (brun, marinblå, svart, etc.) er flotte. Kombiner dem med kule pullovere eller plettede skjorter for den perfekte New York fallet.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ta med deg jakker og gensere med deg. Når du kjører inn i en by hvor mote er en del av din identitet, bør du pakke dine mest fasjonable parker eller blazere. Det er imidlertid ikke nødvendig å ta med de varmeste jakker.       
 6.  
 7.             4      Hansker og skjerf er perfekte for de kjøligere dagene. Morgen og kveld når temperaturen synker betydelig, kan hansker og skjerf være nyttige. Husk også å ta en hette om nødvendig.       
 8.  
             

    3      Vintermote  ,

    
   
 1.             1      Forespør om vintertemperaturene. Vintrene i New York City er kalde og ofte veldig våte. I desember, januar og februar, gjør snø og slør gatene i New York fornøyelig. Om vinteren blir det litt blåser, det blåser en sterkere kald vind og faren er god at tingene dine blir våte.        
 2.  
 3.             2      Bruk klær som holder deg varm. Langermede skjorter, gensere og bukser er det perfekte vinterutstyret i New York. Velg mørke klær laget av solid materiale. Om vinteren brukes fargen svart i NYC. En vinterjakke er et must for denne sesongen. 
    
  •   For kvinner: Selv om jeans holder deg varmere, er det også veldig fasjonabelt å ha svarte leggings med overdimensjonerte gensere eller kule lange jakker. En kjole parret med et par tykke strømpebukser er også akseptabelt, men det kan være ganske kaldt under en sightseeingtur.
  •  
  •   For menn: Med gensere eller tykke langermede skjorter og fine varme bukser, har du rett.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Husk - i New York, en fasjonabel, varm jakke gjør en god del. Det er massevis av varme parkas for vinteren som ser stilig ut. Hvis du vil se ut som en ekte New Yorker, bør du kjøpe en slik jakke. Bruk din favoritt søkemotor til å søke etter relevante bilder for å få et bilde av strøkene som blir brukt på denne tiden av året. Ikke glem å ta på deg med deg på flyet - du trenger det når du kommer av flyet i New York (og det tar alt for mye plass i kofferten uansett!)       
 6.  
 7.             4      Kom på snø. Hansker, skjerf og lue er uunnværlig når det begynner å snø (eller, Gud forby når det begynner å rive). Vannavvisende jakker er perfekte for dette været. Selvfølgelig ser de ikke fasjonable ut, men når det er iskaldt, er du glad for å ha kjøpt en slik jakke.       
 8.  
 9.             5      Tenk på hvilket fottøy du vil ha på deg. Kjøp vannavstøtende støvler. Enten det er den nyeste trenden eller bare vanlige vinter støvler, vil du ikke angre på å kjøpe dem. Så lenge det ikke er vått ute, kan du bære fasjonable støvler som ikke er så varme og beskytter - bare tenk på å ha tykke sokker.       
 10.  
             

    4      Vårmote  ,

    
   
 1.             1      Forespør om vårens temperaturer. Det kan være fint i mars, april og mai, men selv i disse månedene kan det være kjølig og fuktig. Også det kan være ganske kaldt om kvelden hele våren.        
 2.  
 3.             2      Pakke klær for varmt og kaldt vær. Tynnere skjorter og komfortable bukser passer for denne sesongen. Du kan se flere vårfarger igjen, men noen New Yorkere har svart og andre mørke farger hele året. Ta med klær som du kan bære på hverandre, da temperaturen kan variere om våren. 
    
  •   For kvinner: Tynnere klær blir tatt ut av skapene om våren, så pakk noen av dem. Bukser med søte topper og en tynn jakke er ofte slitt.
  •  
  •   For menn: Bukser med farge skjorter og en blazer er et vanlig antrekk i gatene i New York.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ta en jakke og et par gensere. Det kommer til å bli varmt, men du bør også tenke på klær som holder deg varm på kalde kvelder. Du kan for eksempel ha lange gensere over leggings eller tynne blazere.       
 6.  
 7.             4      Ikke bruk sweatshirts. Du er egentlig ikke ansett som motebevisst New Yorker iført gensere - med mindre de er vintage, beskåret eller påtrykt.       
 8.  
             

    5      Modus for å gå ut og andre nødvendige  ,

    
   
 1.             1      Gjør deg klar for uteliv i New York City. Kleskoder er vanlige i klubber i New York. Saken er, hvert distrikt i New York følger sine egne mote regler. Å komme inn i noen klubb er at kvinnen skal ha på seg en fin kjole og høye hæler; Menn burde komme med kvelden bukser, en vanlig knapp-down skjorte og en blazer. Selvfølgelig, når du ankommer, kan du også se hvilke klubber som er interessante for deg og se deg rundt på den respektive nettsiden. Hvis du ikke har det som er nødvendig, er det på tide å handle. Her er en kompilering fra New York Times til de vanligste stilene, sortert etter distriktet :: 
    
  • Lower East Side: Det er mer en hipsterflair her - du finner mange skinny jeans for både menn og kvinner, kombinert med rolige farger og naturlige materialer.
  •  
  • Kjøttdistriktet: Få ut 10cm pumper og dine elegante, men korte festkjoler. Menn burde kle seg - blazers, ironed evening wear...
  •  
  • The East Village: I East Village, kler folk mer avansert, med et snev av punk.
  •  
  • SoHo og NoLIta: Ifølge noen New Yorkers kan du bære nesten alt her, det viktigste er at du ser bra ut i det.
  •  
         
 2.  
 3.             2      "Dress to Impress", selv om den ikke drar deg inn i klubber. Hvis du ikke kan gjøre noe med feiring, har du fortsatt mange andre muligheter til å kle seg. Det er viktig å pakke klær som gjør at du ser nydelig ut, enten det er en stilig middag eller en natt på Broadway. Damer, ta noen fine klær og et par høye hæler. Herrer, pakk en drakt eller kler skjorter og bukser til denne spesielle kvelden.       
 4.  
 5.             3      Bruk komfortable sko om dagen. Du vil være ute hele dagen, og betong kan være nådeløs. I det minste ta et behagelig par sko for å bytte. Komfortabel betyr ikke at du må gjøre uten stil - du kan alltid bruke ortopediske innleggssåler i dine vakre støvler eller ballerinaer.  
    
  • Hvis du absolutt ikke kan uten sandaler, finn dem i det minste med et innlegg. Husk at det ikke er veldig rent på gatene - så vær ikke overrasket hvis føttene er skitne på slutten av dagen.
  •  
  • Som nevnt ovenfor, hvis du planlegger å gå til klubber, bør du ta med et par ganske høye hæler. Selv om det kan være ubehagelig å gå i dem, er det i noen klubber et must.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ta med deg nok penger. Som enhver storby, er New York City ikke billig. Det avhenger av hva du har tenkt å gjøre, så utgiftene dine kan være høyere eller lavere enn andre turister. Du får et stykke pizza for bare $ 3, men du kan også bli kvitt $ 300 i en av de utallige gourmetrestaurantene.        
 8.  
 9.             5      Ta kameraet med deg. I New York finner du noen av de mest berømte bildene (som et bilde foran Frihetsgudinnen). Du slår deg selv hvis du glemmer kameraet ditt.       
 10.  
 11.             6      Bruk solbriller. Når solen skinner, er det noen New York-borgere som har på seg solbriller. Ikke glem å ta med deg din egen hjemmefra. Solbriller bidrar også til å beskytte øynene mot sollyset som reflekteres i snøen.       
 12.  
 13.             7      Ta en stor pose med deg. Kvinner i New York har store, fasjonable poser om dagen. Hvis du er bekymret for å bli ranet, få en stor glidelåse. Mange menn bærer også skulderposer. Men ikke gå på ryggsekker med mindre du går på videregående skole.        
 14.  
 15.             8      Tenk på en paraply. Hvis du flyr om høsten og våren, tenk på en paraply, men det er selvfølgelig nyttig hele året. Det kan være tordenvær om sommeren, og det kan være grått om vinteren. Men hvis du glemmer paraplyen, har du 1001 måter å kjøpe en på gatestall.       
 16.  
 17.             9      Få et kart over New York City. Selv om du ikke vil gå rundt med det om dagen for ikke å bli identifisert som turist, bør du ha en plan hvor du vil gå hvor som helst. Ta med et kort som du kan studere på hotellet eller på flyet.        
 18.  
 19.             10      Legg litt plass i kofferten din hvis du planlegger å handle. Hvis du elsker mote, er du på vei til den rette byen. New York handler om mote, og du vil få utallige muligheter til å hengi seg til shoppingbehovet ditt. Hvis det er det du leter etter, la det være plass i kofferten, slik at du kan ta med alle dine shoppinghjem med deg.       
 20.  
 21.             11      Tenk på alt som er uunnværlig. Det er viktig å tenke på alle nødvendigheter og klær, og ikke bare for en tur til New York. For eksempel, se undertøy, bras, sokker, hårbørster, tannbørster, noen viktige medisiner, toalettsaker, kamera og telefonladere, solkrem, og alt annet du ikke har råd til å gå glipp av på ferie.       
 22.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Ferie populær:
Reise med reseptbelagte legemidler.

Ring Australia fra New Zealand.

Unngå å bli angrepet på gaten.

Som tenåring, overlev en lang ferie tur i bilen.

Forbered deg på en strandtur.

Behandle Sandflea biter.

Reise gratis.

Pakke for en tur.

Lag et bål.

Overlev en Ripström.

Airbnb vil være vert.

Å seile verden.

Pakke for en tur.

Overlev en flyulykke.

Komme til Nordpolen.

Spør en åpen sofaforespørsel på sofassurfing.

Bor i Thailand.

Wrap bukser.

På svensk elsker jeg deg.

Planlegg ferien og vandre gjennom naturen med ryggsekken.

Spar penger på ferie.