Home \ ferie
 

Finn en bolig.

 

Du vil kanskje sende et kort eller en invitasjon, og kunne ikke finne adressen, eller du kan ha smalt inn i en venns hus for et overraskelsesbesøk for å finne en annen person som bor i huset. Dette er bare noen få grunner til at folk trenger adresser. Enten det er ute etter tapte adresser eller gamle venner, kan du finne ut hvor noen bor kan være lett.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Finn en adresse på Internett  ,

    
   
 1.            1      Bruk tilbakestillingsfunksjoner for telefonnumre. Nettsteder kan hjelpe deg med å skrive inn et telefonnummer og finne en potensielt egnet adresse for personen du leter etter. Både gule sider og hvite sider tilbyr denne tjenesten. 
    
  • Hvis du ser etter personers personlige opplysninger på Internett, går du inn i personvernproblemer. Å finne en persons adresse og vises uladet kan ses som en stalking eller invasjon av personvern.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Søk i de hvite sidene. Hvite sider lar deg søke om du kjenner navnet på personen og stedet eller landet der personen bor. Hvis du bruker dette verktøyet, kan du også finne ut telefonnummeret sitt. Ved å få telefonnummeret sitt, kan du kontakte dem og be om deres adresse. 
    
  • Hvis du prøver å finne noen internasjonalt, kan du prøve White Pages International eller Numberway. Det gir informasjon om søkinformasjon på 6 kontinenter og i mer enn 33 land.
  •  
  • Hvis du leter etter noen på nettet, må du kanskje prøve å finne navnene på forskjellige måter. Prøv å lete etter dem gjennom kallenavn, pikenavn og pikenavn.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk sosiale nettverkstjenester. Sosiale nettverk nettsteder angir vanligvis byen hvor folk bor. Mange steder, som Facebook, Twitter og Instagram, bruker GPS til å legge inn en persons sted når de legger inn. Selv om disse nettsidene for sosiale medier kanskje ikke gir deg den direkte adressen, kan de tilby deg en måte å komme i kontakt med personen og spørre seg selv. Prøv nettsteder som Facebook, Reunion.com, Batchmates, Classmates.com, Pipl.com og Linkedin.ut.  
    
  • Mange av de sosiale medier-nettstedene krever at brukerne oppretter kontoer og logger på for å vise andre medlemmers informasjon. Noen av sidene, som Facebook, krever at vennsforespørsler blir akseptert av personen før du kan se deres personlige opplysninger.
  •  
  • Leter du etter folk på sosiale medier, kan betraktes som cyber-stalking. Cyber-stalking er definert som "bruk av Internett eller andre elektroniske midler for å chikanere, skremme, true, overvåke eller gjøre uønskede overtrengninger til en annen". Dette inkluderer e-post og interaksjoner via sosiale medier, som Facebook; I tillegg kan hemmelig observasjon eller innsamling av opplysninger om en person også betraktes som cyber-stalking. Mange cyberstalkers begynner å spore sine ofre via Internett, ofte gjennom sosiale medier. Hvis du leter etter folk gjennom sosiale medier, vær forsiktig så du ikke krysser grenser.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bruk en Lost Friends-side. Nettsteder som Lostfriends.org er spesielt utviklet for å hjelpe folk med å finne folk som har mistet synet av dem. Du kan legge inn en melding på nettsiden eller gå gjennom nettstedet for å se om noen ser etter deg.       
 8.  
 9.             5      Betal noen til å hjelpe deg. Hvis disse gratis måtene ikke gir deg noen resultater, er det mange nettsteder som gir deg en mer detaljert beskrivelse av en person for en liten avgift. For søket av personer i Tyskland hjelper deg med sider som å finne adresser eller Suchnanny. Det finnes også tjenester som utfører internasjonale søk. Disse nettstedene inkluderer offentlige biblioteker, Records, Intelius, People Finder og Instant Checkmate. 
    
  • Vær forsiktig når du bruker dette nettstedet. Disse nettstedene sier at de har tilgang til offentlige poster, men dette stadiet for å undersøke noen personlige opplysninger kan betraktes som en alvorlig invasjon av personvern.
  •  
                   
 10.  
             

    2      Finn en adresse uten Internett  ,

    
   
 1.             1      Bruk en telefonbok. Start søket ved hjelp av en lokal telefonbok for å velge et navn og en adresse. Mange mennesker og bedrifter kan bli funnet med sitt oppførte telefonnummer og adresse. Du kan også bruke telefonnummeret til å kontakte personen og bekrefte adressen sin. 
    
  • Hvis du vet navnet på stedet hvor personen jobber, kan du velge adressen eller telefonnummeret til jobben din. Du kan kanskje kontakte personen på jobb for å be om deres adresse.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk alumni kataloger. Kontakt skolen og / eller universitetet for å finne en adresse, eller kjøp en kopi av en katalog. 
    
  • Mange skoler har også elektroniske databaser, oppslagstavler, sosiale medier og e-postlister. Du kan nå folk gjennom disse midlene for å finne informasjon om personen.
  •  
  • De fleste alumni-selskaper har presidenter eller representanter som kan kontaktes for informasjon. De kan kanskje vise deg den riktige retningen. Hvis du har lyttet til en organisasjon med personen, kan du prøve å kontakte denne organisasjonen for å se om de har kataloger eller adresselister.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hør rundt. En av de enkleste måtene å finne ut hvor noen bor, er å spørre felles venner eller familie. Snakk med folk som fortsatt kan bo i sin hjemby, eller som har regelmessig kontakt med ham. De kan ha en ny adresse til personen eller et telefonnummer hvor de kan være plassert.       
 6.  
             

Advarsler .

                     
Ferie populær:
Lag et vannfilter.

Pakke en reiseryggsekk.

Bli kjent med andre kulturer.

Søk etter et grønt kort.

Bor i Thailand.

Flyver forgjeves.

Som tenåring, overlev en lang ferie tur i bilen.

Flytt til USA.

Bestem hva du skal pakke for en ferie.

Kjører riktig i Dubai.

Pakk en toalettpapir permanent for konstant reise.

Bytte penger i Russland.

Se bra på passbildet ditt.

Utvandrer til Sveits.

Dressing i Italia.

Få riktig vaksinasjon for en tur til Thailand.

Sjekk inn bilsete på flyplassen.

Adresse til postkort.

Japansk statsborger blir.

Reise med fly.