Home \ ferie
 

Pakke for en campingtur.

 

Denne guiden viser deg hvordan du kan gå på en underholdende campingtur i sommerferien.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.             1      Finn ut hvor du skal, hvor lenge du skal sove osv. For eksempel: Du går til sjøen i 2 uker, du overnatter i en hytte, du har ditt eget rom, klimaet er veldig varmt, det er ikke så langt hjemmefra, og det er mange salonger og en tenåringsklubb åpen hver dag.        
 2.  
 3.             2      Lag en fullstendig oversikt over campingleverandørene dine tre måneder før din campingtur. Se etter ting som kanskje ikke er gode lenger. Også om ting du har behov for i det siste. Skriv ned de tingene du trenger, så du har 3 måneder til å samle inn eller lagre for alt annet.        
 4.  
 5.             3      Tenk på hva du trenger å ta med deg. Du kan ta med flere badedrakter, sommerklær som capris, shorts, T-skjorter og tanketopper. Bær de tyngste eller tyngste tingene på turen, så du har mer plass i kofferten din.        
 6.  
 7.             4      Tenk på hvor mye bagasje som passer. Hvis du har en liten bil og deler den med 2 eller flere andre, må du ikke kreve hele kofferten eller hele bilen. Ta maksimalt 2 kofferter og 3 poser, f.eks. Ryggsekker med. Prøv å pakke så mye plass som mulig, for eksempel ved å sette sokker i skoene dine.        
 8.  
 9.             5      Lag en liste over alt du trenger å ta med deg! (Se Hva du trenger en liste over forslag.) Sørg for at du har nok ting med deg, men overdriv det ikke fordi du kan ta for mye og deretter ikke finne noe.        
 10.  
 11.             6      Se gjennom listen din. Pass på at du ikke har glemt noe.                  
 12.  
             

     Utendørs camping  ,

    
   
 1.            1      Utendørs campingutstyr kan deles inn i tre deler: Smart pakking, værutstyr og reiseutstyr.       
 2.  
 3.             2      Det viktigste å tenke på camping ute er smart pakking. Et eksempel ville være å sette myke ting på ryggen, slik at det ikke presser deg gjennom hele turen. Du må være forberedt, men du kan ikke ha alt. En annen ide er å sette ting i plastposer for lettere pakking.        
 4.  
 5.             3      Du må vite hvilket vær å forvente. Hvis du virkelig forventer kaldt vær (vinter), trenger du dette utstyret:  
    
  • Jakke (vindbestandig)
  •  
  • Overalls, cap, balaclava, funksjonelle undertøy som dekker tærne ned til nakken, et varmt lag (mellom funksjonsklær og vindavvisende lag), to par funksjonelle sokker og varme sokker, støvler og fleeceforing i så mange dager, hvordan du er ute og hansker. For sommercamping trenger du vanntette sko, insektmiddel, solkrem og en regnkappe.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Under camping vil du vandre til campingplassen. Det finnes tre ryggsekkstørrelser. Den første er en dagsekk, dette er en liten ryggsekk for korte turer. Den andre varianten er en tre-dagers ryggsekk, dette er en mellomstor ryggsekk. Den største ryggsekken er i mer enn tre dager. Det er også to typer: en med en innvendig ramme og den andre med en ekstern ramme (dagspesker har vanligvis ingen ramme).        
 8.  
 9.             5      Hvis du pakker for en campingtur med bil, husk å pakke teltene og / eller tarps sist. Så de første tingene du trenger å pakke ut når du ankommer er de siste du pakker før du starter reisen.        
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Ferie populær:
Sjekk ut et hotell.

Pakke posene dine.

Hvordan pakke en håndbagasje.

Ring internasjonale telefonnumre fra USA.

Planlegg en tur til Bangkok.

Bruk et knepetoalett.

Kontroller flyreservasjoner.

Spør en åpen sofaforespørsel på sofassurfing.

Sett inn en drakt.

Overlevende på en ensom øy.

Lys et bål.

Uttal Nevada.

Nyt sommerferien (for tenåringer).

Finn nord uten kompass.

Skriv en anmeldelse om et hotell.

Besøk New York City på et stramt budsjett.

Slik pakker du plaggposen riktig.

Organiser verdenstur.

Planleggingsturer.

Bestem breddegraden.

Finn vandrerhjem i Europa.