Home \ ferie
 

Finn festivaler og arrangementer i New York.

 

Når man reiser til en fremmed by, vil man gjerne gjøre alt det lokalbefolkningen gjør der. New York er en spennende og livlig by. Hvert år arrangeres mange forskjellige festivaler og arrangementer hvor du kan delta og bli kjent med den sanne New York. Følg trinnene nedenfor for å finne de beste hendelsene for deg og gjør din reise til New York minneverdig.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Finn ut mer om byens nettsider. Nettsteder er alltid oppdaterte og forteller deg hvilke hendelser og festivaler som skjer når og hvor. Bruk en søkemotor for å finne nettsteder med lokale kalendere, hendelseslister og sesongmessige hendelsesdetaljer. For å avgrense søket ditt, bør du begrense deg til de typer hendelsene som passer deg mest og søke etter det.        
 2.  
 3.   2      Spør på TKTS billettkiosker. TKTS billettkiosker har et stort utvalg av gjenværende setebilletter. De har billige siste øyeblikk tilbud med 20% til 50% rabatt. Disse billettkioskene ligger i New York Midtown og en i Lower Manhattan og Brooklyn. For å få disse tilbudene, bør du være fleksibel i planleggingen og kan vente i lange linjer. Siden disse billettkioskene er et populært alternativ for gjenværende setebilletter, må du kanskje vente flere timer i køen.  
    
  • Med New York Pass kan du få mange rabatter.  
  •  
         
 4.  
 5.   3      Ørepunkt og øyne åpne. Spør lokalbefolkningen eller turister som er deres favorittbegivenheter i New York. Selv servitører i restauranter eller drosjesjåfør kan gi tips. Den beste måten å finne ut om hendelser og hendelser er å snakke med noen som har vært på noen av disse hendelsene.     
 6.  
 7.   4      Søk magasiner og blader. Festivaler og andre arrangementer blir ofte annonsert i lokale magasiner. Velg den siste utgaven for å finne ut hvilke hendelser som for øyeblikket foregår i New York. Mange lokale magasiner tilbyr til og med en spesiell hendelseutgave ved slutten av uken som viser hendelsene de kommende dagene.     
 8.  
 9.   5      Spør på hotellresepsjonen din.  
    
  • Det er jobben til personalet å hjelpe hotellets gjester med hendelsesspørsmål. De er derfor alltid informert om aktuelle hendelser og kan også gi innside tips. Noen ganger kan du til og med kjøpe billetter til arrangementer direkte i resepsjonen, og hvis du ikke gjør det, vil du sikkert bli fortalt hvor billettene er tilgjengelige
  •  
  • Hotellpersonellene kjenner fra to forskjellige perspektiver hvilke hendelser og arrangementer som er mest verdt å se. For en, de er New Yorkere som sannsynligvis har vært på mange av hendelsene selv. På den annen side har de kontakt med mange turister og vet hvilke hendelser som kan interessere deg.
  •  
                   
 10.  
                
Ferie populær:
Oppdag gift eik.

Planlegg en tur til New York City.

Nyt sommerferien (for tenåringer).

Bygg et kuppeltelt.

Bestill et fly.

Spis billig i Paris.

Oppdag gift eik.

Kontakt Qatar Airways.

Ring internasjonale telefonnumre fra USA.

Planlegger en Disney ferie.

Svømmer trygt foran Prianhas.

Pak ryggsekken riktig for en vandretur.

Ring nødnummer.

Rask gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen.

Finn vandrerhjem i Europa.

New York City Subway Drive.

Skal betales for reise.

Klargjør riktig i Miami.

Pakke for en tur til Kina.

Lag en reisebrosjyre.

Forny et grønt kort.