Home \ ferie
 

Bli en eventyrer.

 

Snowboardbyggere i snø Colorado, kajakkere i Sør-Frankrike og varmluftspiloter i Skandinavia - de har alle tatt beslutningen om å jage etter drømmen om eventyr. Men er det fortsatt mulig å være en eventyrer i dag da mye av verden har blitt oppdaget, kartlagt og spredt? Kan eventyrere være en jobb? Fortsett å lese for å finne ut hvordan du definerer ditt eget eventyr og utvikle nødvendige ferdigheter for å gjøre eventyret ditt liv.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Finn ditt eventyr  ,

    
   
 1.            1      Definer hva eventyr betyr for deg. En eventyrer er vanligvis noen som leter etter uvanlige og ekstraordinære situasjoner. Hvis du vil gjøre eventyret ditt yrke, må du først definere selv hva slags eventyr du definerer dine planer, metoder, mål, mening og formål med yrket ditt. 
    
  • Å være en eventyrfører betyr ikke nødvendigvis at du må bli klatrer fordi du er interessert i Amazonas padder. Prøv å knytte dine interesser til en eventyrlig karriere og velg noe som betyr mye for deg personlig og fyller deg.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Tenk på mors natur. Var du den typen barn som måtte bli slått inn i huset til middag? Har du hele tiden samle løvetann og tusenfryd? Elsker du naturens skjønnhet? Ble du pensjonert til skogen ved enhver anledning? Kanskje du også elsker et morgenbad i en kjølig innsjø. 
    
  • Hvis ideen om en tur gjennom fjellene, langs en klar fjellstrøm, vil fylle deg med ro og ro, og ikke utløse et panikkfylt ønske om antihistaminer, kan det rette eventyret for deg være dyreliv, øko-turisme eller naturskjønn rekreasjon.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Telle arene dine. Var du en treklatrer og en våghals? Noen som alltid har kneeled? Den første i treningsstudioet og den siste som går? Har du alltid lyst til å være på farten og følt bur i klasserommet? Kanskje vil ideen om en datamaskinjobb i et ufruktbart kontor med navnløs skrekk også fylle deg. Kanskje du ikke er redd for å sykle i tung trafikk og finne dykking dykking (SCUBA) en avslappende helgopplevelse. Whitewater? Alltid her med det! 
    
  • Ditt eventyr kan bestå av ekstremsport, utendørs utholdenhetssporter eller ekspedisjoner.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Vurder kultur. Gjør utforskningen av ny musikk, ny mat og ukjente land deg opprørt? Du kan også være interessert i stedets historie. Kanskje du alltid har lyst til å lære japansk eller vet hva Sibir ser ut som et tog. Kanskje du vil tilbringe dagen med å sippe rødvin og prøve forskjellige geiteroster. 
    
  • Det rette eventyret for deg kan være arkeologisk forskning eller journalistikk. Ditt emne kan være kultur, historie eller kunst. Husk antropologi og sosiologi, hvis du har et talent for forskning.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Tenk på å hjelpe andre. Når en skadet kanin mistet i hagen din i barndommen, satte du ham i en skoboks og tok vare på ham? Prøver du alltid å holde deg oppdatert med nyheter fra hele verden? Trenger tanken på fattigdom deg en følelse av urettferdighet og et dypt ønske om å forandre noe? Vil du gi tilbake til verden og bruke dine talenter til å forlate et bedre sted enn du fant? 
    
  • Humanitære og veldedige opplevelser er bare dine ting. Tenk på juridiske eller medisinske områder.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Ta ut billekolleksjonen igjen. Er du fascinert av dyr - deres navn, deres klassifisering, deres forskjellige idiosyncrasies? Har du alltid hatt kjæledyr? Kanskje har du alltid hatt en uforklarlig fascinasjon for bergarter? Vulkaner gjør tankene dine flyve? Du kan nevne alle dinosaurer som barn? Har du aldri vært redd for å røre frosker eller slanger? Kanskje du alltid har følt seg komfortabel blant andre arter. 
    
  • Vitenskapelige forskningsopplevelser passer for deg. Tenk på biologi, zoologi, paleontologi eller geologi som potensielle felt.
  •  
                   
 12.  
             

  Del 2      få erfaring  ,

    
   
 1.             1      Lær og studere. I Indiana Jones ser en arkeologs liv veldig glamorøs ut, men bare fordi ingen scene er vist om en 30-siders rapport om den tertiære religiøse seremonien i det gamle Sumer for en vitenskapelig journal slik at han kan få en fast jobb , Før du kan grave opp velociraptorer i Afrika, må du legge grunnlaget for suksess. Du kan ikke oppgradere i "adventure science", men du kan studere noe som lar deg gå rundt i verden og lære deg grunnleggende om hva du vil gjøre senere.  
    
  • Hvis du er interessert i vitenskapelige opplevelser, studer biologi eller relaterte biovitenskaper. Kjemi holder deg mer i laboratoriet og på datamaskinen, mens marine biologi sender deg ut i feltet.
  •  
  • Hvis du er interessert i å reise, er hotell- og turismeforvaltning en smart investering. Studer også et fremmedspråk, for å kunne markedsføre deg bedre senere.
  •  
  • Hvis du er interessert i utendørssport eller andre aktiviteter i naturen, finner du ulike økologiske eller menneskelige økologiske programmer over hele landet. Snakk med en studentrådgiver for å finne den rette for deg.
  •  
  • Etter oppgradering kan du søke om Fulbright-programmet eller annet stipend for å finansiere din forskning eller opplæring i andre land. Det er en rekke programmer støttet, fra musikkundervisning i Russland, til poesikurs i Sør-Amerika.
  •  
  • Hvis du studerer er ute av spørsmålet for deg, ikke bekymre deg. For å holde deg oppdatert på eventyrområdet trenger du ikke mer enn et bibliotekskort og en liten flid. Det kan også hjelpe deg hvis du utvikler nyttige ferdigheter som bildeopptak eller fotografering. Noen må kunne håndtere disse kameraene med høy oppløsning i Arktis. Hvorfor ikke du?
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bli med i Fredskorpset. En god måte å ha en garantert og rimelig organisert utenlandsk opplevelse i to år er å melde seg på fredskorpsene. Dette kan være en god måte for deg å tilbakebetale eventuelle studielån, skaffe deg nødvendige reiseferdigheter og bygge forbindelser med andre steder. Det er også en veldig givende mulighet til å gi noe tilbake, da du gir humanitær hjelp der det virkelig trengs. 
    
  • Kombiner arbeidet med fredskorpset med egne omveier for å få mest mulig ut av din tid i utlandet. Ta en helg for å ta en tur til Middelhavet og utforske det lokale kjøkkenet, eller oppdag de naturskjønne stiene i Skandinavia. Dette gir deg ny styrke, og du vil være klar igjen for det harde arbeidet du må gjøre.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Se etter en jobb som au pair eller barnevakt i utlandet. I mange land er det helt normalt å finne en jobb i barneomsorg i utlandet som ung og arbeidsløs kvinne. Dette kan være en ganske lukrativ, kortsiktig mulighet for deg å fordype deg i en ny kultur og spare penger. 
    
  • Å bo sammen med familien er en fin måte å bli kjent med landets kultur og språk. Du kan bygge et langsiktig forhold til familien og gå tilbake til landet senere i eventyrkarrieren din. Hvis du bor et år i utlandet med en familie og følger godt med dem, kan du sikkert finne et varmt hus der, hvis du noen gang reiser igjen med ryggsekken gjennom landet deres.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Undervisning engelsk. Engelsk kreves over hele verden. Spesielt i Sørøst-Asia er etterspørselen etter engelsk lærere stadig økende. Hvis du snakker engelsk veldig bra, eller til morsmål, kan du søke på en organisasjon som kan få deg en jobb utenlands. I de fleste tilfeller må du gjøre en språkprøve, men ikke alltid. Du kan også prøve å finne en jobb som lærer i utlandet selv - en organisasjon som lærer lærere i utlandet er den sikreste og enkleste metoden.       
 8.  
 9.             5      Registrer deg for en kirkemisjon eller et utenlandsk skoleår. Hvis du har tid og mulighet, må du registrere deg på skolen eller kirken for et utvekslingsprogram som tar deg nærmere eventyret du leter etter. Selv om det bare er noen uker, og du har mye arbeid å gjøre (for eksempel å bygge et hus i Guatemala eller Peru), tjener du dine sporer og får de nødvendige ferdighetene. Dette vil hjelpe deg med eventyrlystne jobb du vil søke om i fremtiden. 
    
  • Dette kan være spesielt godt for noen med interesse for humanitært arbeid, men du er til tross for en turgruppe, og derfor kan du ende opp i et turistområde. Planlegg en tur og ordne din egen underholdning.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Ta en sabbatsdag og planlegg eventyret ditt selv. Bare kom i gang. Sofabrygging organisasjoner og jobbmuligheter på økologiske gårder er tilgjengelige for alle som har litt tid. Dette vil gi deg erfaring med å reise og bo i en annen kultur. I tillegg kan det være langsiktige muligheter som du aldri ville ha møtt ellers. Selv om det bare er en ukes lang sykling gjennom Øst-Europa, legger du grunnlaget for fremtidige historier og prestasjoner ved å bare gå ut og starte. 
    
  • Når du kommer tilbake fra eventyret ditt, bruk erfaringen som "pluss" i ditt neste program. Nå som du har praktisk erfaring, er du bedre markedsførbar som eventyrfører.  
  •  
         
 12.  
             

  Del 3      Gjør eventyret ditt yrke  ,

    
   
 1.             1      Få en jobb i det området du liker. Entertainere, fotturer eller SCUBA-trenere er alle betalt aktiviteter som du kan fullføre med riktig erfaring og legitimasjon. Opplevelsen du har fått fra å reise utenlands, gjøre ditt eget eventyr, eller studere i ditt felt, bør gi deg mange muligheter til å gjøre akkurat det du vil gjøre. Få en jobb i et naturreservat eller start din egen virksomhet og gi kajakk leksjoner. 
    
  • Når du er betalt for å lære andre hva du elsker, kan hver dag bli et eventyr. Få en jobb på et skianlegg og lær snowboard til turister, eller arbeid deg opp i et akvarium. Du trenger ikke å være en marine biolog for å jobbe med dyr.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Leter du etter sponsorer for din ekspedisjon. Ditt endelige mål er å gjøre det du elsker og få betalt for det. Hvis du elsker eventyret, må du finne noen til å betale for sjampinjeplukkingsekspedisjonen til Frankrike eller din snowboardtur til Sveits. 
    
  • National Geographic tilbyr en rekke midler til forskningsformål drevet av medieinteresse eller vitenskapelige hypoteser. Forespør om valgene dine på hver ekspedisjon og jobber med å publisere eller selge resultatene dine når du kommer tilbake. Hvis du kan skrive en bestselger på en togreise gjennom flere land som har blitt promotert, har du god form.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Dokument dine eventyr. Skriv om dine opplevelser. Tenk på å holde verden oppdatert på bloggen din, nettsiden eller andre sosiale nettverk om eventyrreisen. Se på dine utfordringer. Den beste måten å få andre interessert i dine opplevelser, gjør deg til eventyr, og få kampanjer er å markedsføre deg selv og dine spesielle talenter. 
    
  • Freelancing dine bilder eller videoer er en av de beste måtene å få foten din i døren og håper på en heltidsjobb i et byrå eller medie nettverk. Har du flotte bilder av Virginiauhus fra din siste tur til USA? Send dem til et blad. Hvis du har en god historie om din tid i Istanbul, som trenger å bli fortalt, prøv å publisere den. Hvis det er salgbart, kan du få et tilbud.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Finn en jobb hvor eventyret venter. Hvis Australia er et eventyr for deg, så hva du gjør er det et eventyr og gir deg muligheten til å vandre rundt på egenhånd. Få en jobb som guide til severdighetene eller finn fysisk arbeid på et sted du elsker og jobber for helgen din. 
    
  • I mange landbruksområder kan du ansette som sesongarbeideren, en fruktplukker, en picker eller ellers arbeide utendørs. Arbeidet kan være utfordrende og dårlig betalt, men det lar deg utforske området og pakke opp og flytte fra en dag til den neste. Dette kan tilfredsstille ditt ønske om eventyr og reise.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Få en jobb hvor du må reise. Jobb hvor du reiser mye, for eksempel Representanter, koordinatorer, musikere eller montasjearbeidere garanterer at du alltid er på farten. Hver ny dag bringer nye og spennende opplevelser. 
    
  • Alternativt kan du finne en jobb du kan gjøre hvor som helst. Tele hjemme arbeid, for eksempel Prooflesing, programmering og andre jobber på Internett lar deg jobbe hjemmefra, utlandet eller andre steder. Sett sammen så mange muligheter som mulig og planlegg din egen arbeidstid.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Hold deg i den akademiske verden. Selv om mye av året er brukt på campus eller i lesesalen, er det også mange forskningssentre som gir deg muligheten til å ta betalt forskningsturer eller et forskningsår. Du får også den nødvendige støtten til arbeidet du vil gjøre. Hvis du må gå til Tower of London for å fullføre din neste historiske bok, er universitetsstøtte trolig din beste sjanse.       
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                Les mer... (5)      
Ferie populær:
Finne den sanne nord.

Lei et liv i naturen.

Kjører riktig i Dubai.

Pakke for en campingtur.

Pakke for en tur til New York City.

Skriv en anmeldelse om et hotell.

Flytt til Florida.

Pakke for en tur.

Gjenoppretting fra jetlag.

Få et godt sete på flyet.

Pakke en strandpose.

Urinere på en reise.

Les tidevannstabeller riktig.

Monter Survival Kit.

Bruk TripIt.

Grab bras.

Behandle Sandflea biter.

Få den beste prisen når du bestiller hotell.

Urinere som kvinne mens du står.

Sjekk inn bilsete på flyplassen.

Kjøp en Florida Sunpass.