Home \ ferie
 

Bestill hotellrom.

 

Hvis du er borte i mer enn en dag og ikke kan bli hos slektninger eller venner, er det best å bestille et hotell. Det er hundrevis av dem i de fleste byer, og i noen, som New York eller Orlando, er det tusenvis. Men hvis du vil ha de beste prisene og den hyggeligste tiden, følg disse tipsene.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Velg et hotell. Passer det inn i reisebudget? Er det en ekstra kostnad dersom barn deler rom? Hvilken type rom kreves? Alle disse er spørsmål som skal besvares når du leier et hotellrom.       
 2.  
 3.             2      Søk etter hotelltilbud på større reisesider som HotGuzzi.com, Travelocity, Priceline, ShortStay-Holiday.com etc. Du kan også sammenligne hotellene på hver side ved å krysse av i boksene ved siden av hotellene du likte og klikk deretter på knappen Sammenlign . Så du har en oversikt over tre hoteller ved siden av, som du også kan skrive ut for senere sammenligning. Noen hoteller tilbyr ikke gratis internett, frokost, etc. Dette kan ses med funksjonen sammenligning .        
 4.  
 5.             3      Sjekk hotellets hjemmeside, hvis tilgjengelig, eller sjekk ut hotellanmeldelser på reisesider. Spør ditt reisebyrå for overnatting.        
 6.  
 7.             4      ring hotellet direkte. Selv om du sannsynligvis vil få en bedre avtale på reisebyråer, vil de absolutt ikke fortelle deg om eksklusive tilbud. Spør høflig om noen rabatter, de vil fortelle deg om det er noe eller ikke.        
 8.  
 9.             5      Spør resepsjonisten alle spørsmålene du har når du bestiller hotellet. Hvis du gjør det nå, blir du ikke frustrert senere. Du bør spørre om parkering, kjæledyr, røyking, hvis det er i bratt skråning etc.        
 10.  
 11.             6      Be om et hotellinformasjonspakke eller en brosjyre for å forsikre deg om at du virkelig vet hva du kan forvente.        
 12.  
 13.             7      Bekreft reservasjonen og skriv ned reservasjonsnummeret.        
 14.  
 15.             8     Bekreft hotellbestemmelsesreglene                 
 16.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Ferie populær:
Camping.

Klargjør riktig i Miami.

Bruke Star Alliance Navigator til iPad.

Få den beste prisen når du bestiller hotell.

Svømmer trygt foran Prianhas.

Planlegg en tur til London.

Reise til Antarktis.

Nyt sommerferien (for tenåringer).

Behandle Sandflea biter.

Bor i Thailand.

Rengjør og polsk muslinger.

Abonner på prisvarsler på kajakk.

Ta en ryggsekk.

Skriv en referanse til sofa surfing.

Unngå kvalme mens du leser i bilen.

Håndtering av hjemmethet.

Camping på campingplassen.

Reiser alene.

Reise gratis.

Rengjør og polsk muslinger.

Unngå kvalme mens du leser i bilen.