Home \ ferie
 

Finn de beste bilutleiefirmaene.

 

Å finne de beste tilbudene på leiebil kan være frustrerende da det finnes utallige muligheter online. Hvis du er som mange andre reisende, kan du tilbringe timer med å surfe på internett for å jakte på de billigste tilbudene og finne en endeløs liste over tilbud. Men det er noen få snarveier som kan hjelpe deg å holde styr på Internett og sitte raskere i bilen. Slik finner du den beste avtalen på leiebil.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Kjenn leverandørene. Ikke alle bilutleiefirmaer er de samme, og det er viktig å vite og bruke de individuelle styrken til hvert selskap. Ting du bør vurdere før du velger et bestemt bilutleiefirma, inkluderer priser, tilgjengelige bilmodeller, serviceavgifter og steder. Alle disse faktorene kan drastisk påvirke leieopplevelsen din. Tenk på hvilke faktorer som er viktigst for deg. Hvis det er prisen, må du kanskje uten luksus. Hvis du er ute etter komfort, må du gå på kompromiss på prisen. Hvis du er på utkikk etter en bestemt bilmodell, kan valget av leiesteder være begrenset. Ulike selskaper er kjent for å oppfylle visse krav. For eksempel:  
    
  • Nasjonal og budsjett tillater enkeltveier, mens de fleste andre tilbydere krever et tilleggsgebyr.
  •  
  • Hertz og Enterprise er kjent for å tilby en ekstra tjeneste som vil hente deg før leieperioden starter og deretter returnere deg til ønsket sted, noe som ikke er noe annet selskap. Selskapene har mange steder i byer og forsteder, noe som er veldig praktisk for folk som ikke har bil.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Søk på reisesider på nettet. Disse inkluderer Orbitz, Expedia, Kajakk, Travelauto og andre. Store nettbaserte byråer forhandler med bilutleiefirmaer for å tilby konkurransedyktige priser. Siden de stadig kjemper for virksomheten din, kan du ofte få bedre tilbud enn personlig eller via telefon. Husk, som med priser, jo raskere du bestiller, desto mer penger sparer du. Prøv også å legge inn fleksible data for å finne bedre priser. Dette gjør det også mulig å enkelt sammenligne prisene på tiere leiebiler. For eksempel:  
    
  • Orbitz er ideelt fordi du kan legge til rabattkoder på søket ditt, som gir deg enda lavere priser.
  •  
  • Meta-søkemotorer, som Kayak og Mobissimo, hjelper deg med å bestemme i ett trinn hvilken agent eller firma som har den beste avtalen i programmet.
  •  
  • Travelauto tillater leietakere å kommunisere direkte med tjenesteleverandøren, og gir deg ytterligere informasjon du trenger. I tillegg annonserer Travelauto den verdensomspennende "Car Rental Hot Deal" for bedre priser og rabatter.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bli med på leiebilens lojalitetsprogrammer. Ved å bli med på Norges Emerald Club eller Alamos Quicksilver Club, kan du tjene gratis utleie dager eller alternativt poeng eller miles. Leiefirmaer tilbyr noen ganger spesialtilbud som ikke er tilgjengelige via andre kanaler. Jo mer du bruker kortet, desto flere rabatter får du. Men det betyr at du kan savne konkurransedyktige priser som du tjener poeng for senere. Så sjekk den gjennomsnittlige leieprisen før du velger et bestemt bilutleiefirma.        
 6.  
 7.             4      Søk etter rabattkoder. Disse rabattkoder er ofte tilgjengelige gjennom lojalitetsprogrammer, kredittkorttjenester og bilklubber. De fleste av dem inkluderer prisreduksjoner, miles eller poeng som kan tjene. Disse selskapene og foreningene jobber hardt for å sikre lojalitet, derfor er det alltid nye tilbud, rabatter og belønninger for å hjelpe deg med å spare penger. Ofte tjener selskaper en liten prosentandel av tilbudet de bruker på denne måten, og derfor er de alltid motiverte for å finne gode tilbud for deg.  
    
  • Hvis du ikke vil besøke hver side enkeltvis, finner du på DealMine.com mange av dem på en nettside, slik at du kan finne de beste tilbudene basert på dine behov.
  •  
  • For eksempel betaler American Express forsikringen av bilen du leide. Dette betyr at du ikke trenger å kjøpe forsikring gjennom bilutleiefirmaet. I tillegg tilbyr leverandørens lojalitetsprogram tilbud for kunder.
  •  
                   
 8.  
             

Tips .

             
Ferie populær:
Lei et liv i naturen.

Tippe en drosjesjåfør.

Overlev uten verktøy på en ørkenøya.

Se bra på passbildet ditt.

Sove i flyet.

Reise gratis.

Pakke for en flytur.

Se bra på passbildet ditt.

Reiser med et våpen på et fly.

Amsterdam billig opplevelse.

Reise gratis.

Unngå kvalme mens du leser i bilen.

Pakke en strandpose.

Forbered deg på en strandtur.

Bor på en ensom øy.

Reise spontant.

Planleggingsturer.

Lei et liv i naturen.

Monter Survival Kit.

Flyr med baby eller småbarn.