Home \ ferie
 

Lag en reisebrosjyre.

 

En kreativ og godt utformet reisebrosjyre gir en følelse, en historie, eller presenterer leseren med det han eller hun ville forvente på et bestemt reisemål. Lær hvordan du lager et hefte som akkurat samsvarer med disse målene, og til slutt overbeviser leserne om å bruke tid og penger på en tur til reisemålet ditt.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Tenk på historien du vil dele med reisebrosjyre. Historien skal passe målet. Så du forteller en passende historie når du lager et reisebok for en historisk landsby eller et museum, og en helt annen historie om en storby eller et feriested.        
 2.  
 3.   2      Skriv ned hovedfunksjonen til reisemålet du vil fremheve i brosjyren. Du kan ikke fortelle alt om feriestedet i brosjyren. Dette er spesielt vanskelig hvis du vet mye om stedet og ønsker å reprodusere så mye og så detaljert som mulig.  
    
  • Hvis du beskriver alle slags ting om dette stedet eller attraksjonen, hvorfor skal den besøkende reise der i det hele tatt? Velg noen spesielle egenskaper (ikke mer enn 10) som du vil markere.
  •  
  • Hvis brosjyren er overbelastet med for mye informasjon, er det mer sannsynlig at den besøkende ikke engang vil lese den.
  •  
  • For brosjyrer som markedsfører en stor by eller et feriested, bør du dele informasjonen i områder av interesse. Historiske data i et område, informasjon om sport og rekreasjon i et annet område, samt innkvartering og mat & amp; Drikking. I dette tilfellet bør du kun oppgi navnene på museer, historiske steder, idrettsbaner, golfbaner, strender, skihytter eller lignende. Ta også med et sted i brosjyren for turistinformasjonssenterets hjemmeside og telefonnummer. Der kan besøkende finne ut om den siste informasjonen om attraksjoner på feriestedet ditt.
  •  
         
 4.  
 5.   3      Skriv korte, presise setninger. Vær oppmerksom på riktig tegnsetting, stavemåte og grammatikk. Selv om dette høres ut som en unødvendig påminnelse, er ingenting verre enn å miste troverdigheten din gjennom stavemåte og grammatikk. Ha ditt ferdige hefte fra 2 til 3 personer sjekket for feil.  
    
  • Uansett om du lager heftet til din egen organisasjon, en annen institusjon i samfunnet eller en klient, bør du gi instituttets leder den endelige lesningen av heftet. Dette vil sørge for at du kan gjøre endringer i tekst, layout og design før heftet er skrevet ut.
  •  
         
 6.  
 7.   4      Samle bilder for reisebrosjyre. Disse skal være oppdaterte og vise folk som liker ferien. Vis ingen tomme rom eller sceniske bilder av en strand eller et basseng uten folk. For en brosjyre om en historisk landsby, velg bilder som viser besøkende hvordan å ta en guidet tur eller prøve historiske klær, eller hvordan ansatte jobber på vev eller lage hestesko i en smedbutikk.  
    
  • Dine bilder skal støtte historien du forteller i teksten. Husk også at folk elsker å se på bilder som viser andre mennesker. Så velg så mange bilder med ansikter som mulig.
  •  
         
 8.  
 9.   5      Angi farge temaet i heftet.  
    
  • Hvis du vil vise et avslappende, fredelig miljø, for eksempel et spa eller en naturskjønn fristed, velger du dempet pastelltoner. Hvis destinasjonen er en barnas attraksjon, fornøyelsespark eller barnevennlig anlegg, bør fargene være lyse og levende. Sepia og jordiske toner er akkurat det du trenger i et hefte for et historisk sted.
  •  
         
 10.  
 11.   6      Velg et iøynefallende dekkdesign som gjør din destinasjon visuelt interessant. Bildet eller maleriet var ment å fortelle en feriehistorie - et bilde av en delfiner som elsker delfiner, en gutt i en historisk landsby som viser hvordan man skyter med en bue og pil eller en kvinne i en myk hvit kappe i et spa.     
 12.  
 13.   7      Når du komponerer heftet, ordne transkripsjoner, bilder og annen grafikk i en logisk rekkefølge. La dine ansatte og medlemmer av organisasjonen for hvem du skriver heftet lese heftet Eksempel på nytt.     
 14.  
 15.   8      Send brosjyren til et trykkeri. Velg en trykkeri for pålitelighet og kostnader.               
 16.  
        
Ferie populær:
Transportkatter i flyet.

Rengjør og polsk muslinger.

Utvandrer til Sveits.

Planleggingsturer.

Reise billig.

Kjører bil i India.

Som tenåring, overlev en lang ferie tur i bilen.

Rengjør og polsk muslinger.

Å oppføre seg som en Londoner.

Tippe en drosjesjåfør.

Lag et bål.

Si Takk på hebraisk.

Bruk et knepetoalett.

Overlev en flyulykke.

Pakke for en tur.

Pakke klær i kofferten.

Bestill billige flyreiser.

Ha det gøy i et hotellrom.

Reise fra Miami til New York.

Ring internasjonale telefonnumre fra USA.

Les et kart.