Home \ ferie
 

Billigere i business eller førsteklasses flyr.

 

First Class og Business Class flybillett er dyrt og kan koste tusenvis for internasjonale flyvninger. Her er noen tips som kan hjelpe deg med å redusere kostnadene ved å fly i premiumklassen.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Vær fleksibel med reisedatoer, og bestill tidlig for å få de billigste flyreisene. Mange online bookingmotorer, som Orbitz og Travelocity, har søkemuligheter for fleksible data som er svært nyttige for å finne de billigste prisene for flyreiser i en gitt tidsperiode. Velg alltid "laveste pris" som et søkekriterium hvis du er på utkikk etter et fly.       
 2.  
 3.             2      Bestill aldri for nær avreisedato, for da må du betale hele prisen, og det kan være veldig dyrt. Fullpris First Class-billetter er kun booket av forretningsreisende.        
 4.  
 5.             3      Unngå dager når det er mange forretningsreisende, som mandag og fredag. Legg til overnatting på lørdag for å redusere billettprisen ytterligere.        
 6.  
 7.             4      Eksperimenter med forskjellige avreiseflyplasser for reisen din - det kan noen ganger være en lavere pris på en annen flyplass. Mange bookingmotorer, for eksempel Orbitz, lar deg sjekke de nærliggende flyplassene for billige flyreiser.        
 8.  
 9.             5      Beregn reiseutgifter på bakken når du drar fra en fjerntliggende flyplass. Hvis du flyr Virgin Atlantic Upper Class til en høyere pris, vil du få en gratis tur i en sjåførdrevet bil for å komme til eller fra flyplassen. For eksempel, hvis du flyr til Los Angeles, vil du bli tatt til noe sted i California gratis.        
 10.  
 11.             6      Flying over en nav flyplass er ofte billigere enn flyr nonstop - men begrunner det overhead? Du kan også finne gode tilbud hvis du bestiller fly over natten - de komfortable førsteklasses seter er perfekte for å sove!        
 12.  
 13.             7      Sjekk prisen på flyet ditt på ulike store bestillingsmotorer, slik at alle GDS (Global Distribution Systems) blir forespurt - disse er de fire hoveddatabasene som regulerer prisinflasjonsmarkedet verden over - Saber, Worldspan, Galileo og Amadeus. Noen elektroniske agenter foretrekker en av GDS, så du bør se på andre for å få premiene fra alle. Sjekk deretter prisene med de som er direkte på flyselskapets nettsider.        
 14.  
 15.   8      For codeshare-flyvninger (f.eks. Lufthansa og USAir), vær oppmerksom på at samme fly kan ha forskjellige priser på codeshare-partnerens nettsteder.     
 16.  
 17.             9      Ring ditt reisebyrå for å se om det kan slå din online pris. Bruk også en leverandør som spesialiserer seg på Business / First Class, med tilgang til mange upubliserte priser som du ikke kan bestille noe annet sted. Gjør dette hvis du ønsker å bestille om 4 til 8 uker på forhånd.                  
 18.  
            

Tips .

                  
Ferie populær:
Kjører riktig i Dubai.

Spør en åpen sofaforespørsel på sofassurfing.

Brett en drakt på reisen.

Grab bras.

Finn ut en bolig.

Planleggingsturer.

Finn de beste bilutleiefirmaene.

Camping på campingplassen.

Pakke posene dine.

Som tenåring, overlev en lang ferie tur i bilen.

Slik pakker du plaggposen riktig.

Planlegg en tur til New York City.

Gjør deg fort av solbrenthet raskt.

Skriv en referanse til sofa surfing.

Overlev en flyulykke.

Transport væsker i håndbagasje.

Ring internasjonale telefonnumre fra USA.

Svømmer trygt foran Prianhas.

Charge Salik.

Bruk et knepetoalett.