Home \ ferie
 

reise gratis.

 

Vanlig reise kan koste mye penger, men hvis du ikke har penger til å reise på den tradisjonelle måten, kan du reise uten å bruke mye penger. Noen reisemuligheter kan også betale for overnatting og reise for deg. Og noen gratis måter å reise kan kombineres med annen ledig innkvartering.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Fri reise generelt  ,

    
   
 1.            1      Vær forberedt. Hvis du vil reise gratis, må du gå på kompromiss med komfort, så vær forberedt! 
    
  • Vær forberedt på å møte problemer og utfordringer. Denne reisemåten er ikke lett og krever en samvittighetsgrad av mod og ro. Du vil imidlertid også vokse på disse i løpet av dine reiser. Spør deg selv spørsmål som, "Hva er motivasjonen min?", "Hvorfor gjør jeg dette?" og lignende.
  •  
  • Ikke miste synet av fordelene og fordelene. Hvorfor reiser du på denne måten i stedet for å bare sjekke inn på et fancy hotell? For å spare penger lærer du noe nytt, ansiktsutfordringer, se fantastiske steder, av hensyn til eventyr, møte en venn eller slektning eller helt forskjellige, ikke mindre motiverende grunner. Hvis du fortsetter å minne deg selv, vil det hjelpe deg å få motet og styrken til å fortsette på veien.
  •  
  • Ha det gøy alltid. Moro er et veldig viktig poeng. Siden du nesten opplever noen problemer på vei som du aldri har møtt før, er det viktig å ha det gøy med dem. En effektiv måte å gjenoppdage moro i vanskelige situasjoner er å utfordre seg for å møte problemene. Hvis du ikke har funnet et sted å sove om natten og føler panikket stiger i deg, utfordre deg selv. Si noe som "Jeg utfordrer deg til å glemme din frykt og løse denne oppgaven!"
  •  
  • Bestem hvor du vil gå og hvordan du kommer dit. Luft, vei, skinner, sjø, elv? Siden du vil spare penger, tenk på hva som ville være den billigste måten. For eksempel, hvis du ønsker å reise fra Hamburg til München, kan den billigste måten være over veiene. Deretter kan du velge en av metodene nedenfor.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta vare på små jobber på vei. Det kan være tidspunkter når du trenger penger. Små eller større jobber du kan gjøre på vei kan ta noe økonomisk press ut av deg. Informer deg på internett om sporadisk arbeid langs ruten, ta en titt på lokale aviser eller spør folk på gata. Et annet alternativ er rett og slett å be om jobb direkte i butikker, restauranter eller andre servicesteder som betales med mat eller penger. Husk: Ofte foretrekker folk å gi ting eller varer enn penger.       
 4.  
 5.             3      Vær en gatekunstner. Hvis du har de ferdighetene du trenger, kan du lage musikk på et offentlig sted eller underholde folk med dine ferdigheter og be om penger. Du kan spille et instrument, synge, utføre magiske triks, utføre et komedieprogram, eller hva du kan gjøre for å underholde folk for litt penger. Det er folk som tjener mye penger med det. Velg stedslokt, ta for eksempel et sentrum eller et marked.       
 6.  
 7.             4      Få på en yacht eller et cruiseskip. På denne måten kan du reise over vann mens du får mat og losji. Enda bedre kan du til og med tjene penger på reisen din. Arbeid på yachter er vanligvis mindre av en langsiktig jobb enn på cruiseskip, men på cruiseskip følger du alltid den samme ruten. Både yachter og cruiseskip krever opplært personell. Dette alternativet er da kun aktuelt hvis du har erfaring med frakt eller du har kulinarisk, mekanisk eller navigasjonstrening. Søk på nettet for jobber eller søk etter annonser i nærmeste port.       
 8.  
 9.             5      Søk om reisegodtgjørelse. Hvis du for tiden er student, kan du være kvalifisert for et reisebidrag eller et utvekslingsprogram, som gjør at du kan reise gratis. Dette gjelder spesielt hvis du tar en internasjonal grad, men muligheten finnes også for andre studenter. Husk å sjekke ut EUs ERASMUS-program. Alle reiseutgifter kan dekkes og du kan studere gratis på et partneruniversitet i utlandet.       
 10.  
 11.             6      Søk etter konkurranser og konkurranser. Hvis du har et visst talent, for eksempel kreativ skriving eller fotografering, kan du kanskje vinne en tur fra et magasin eller en utgiver. Men hvis du ikke har noen spesielle talent, kan du fortsatt delta i konkurranser fra flyselskaper, cruisebyråer, hotellkomplekser eller andre reiseleverandører. Andre selskaper gir ofte reise, fra matprodusenter til møbelkjeder. Noen av disse fortjenesten dekker hele reiseutgifter, andre bare en del.                 
 12.  
             

    2      Gratis reise fra A til B  ,

    
   
 1.             1      Hitchhiking. Dette betyr ikke bare at du står på siden av veien, holder tommelen opp eller holder opp en skilt til destinasjonen, men spør også folk på bensinstasjoner, restriksjoner og lignende steder å ri. Ikke glem at det er bilpooler, ikke bare i bilen, men også på båter, i fly, på lastskip og andre transportmidler. Selvfølgelig er henvendelsen annerledes, men grunnleggende ideen gjenstår. De er alle forskjellige typer tramping. 
    
  • Hitchhiking i bilen er sannsynligvis den vanligste. Men ikke glem at det absolutt ikke er den sikreste måten å reise på, og det er på ingen måte tilrådelig å gjøre det med mindre du er i stand til å forsvare deg fysisk mot potensielle angripere. Imidlertid kommer de fleste hitchhikere til deres reisemål helt uskadd. Hitchhiking med en partner garanterer litt mer sikkerhet, og du bør bare prøve lykken din om dagen. Hvis din følelse sier at sjåføren til et kjedende kjøretøy kan forårsake problemer, lytt til det og ikke komme inn i bilen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Carpools. Du kan også besøke et nettsted som gjør at du kan planlegge turer på forhånd. Det er mange steder der brukerne kan avsløre sine reiseplaner. Du kan kontakte disse personene og gi dem din hjelp, det være seg som navigator hvis du har GPS på mobiltelefonen, for eksempel, eller les kart godt, som en driver over en del av ruten eller bare som en samtalepartner, siden mange sjåfører ofte kjeder seg når de må kjøre alene i mange timer. Selvfølgelig kan du også offentlig be om en tur og nevne hvordan du gjør deg nyttig. Skriv så mange alternativer som du kan tenke på.       
 4.  
 5.             3      Be om gass. Du kan gå til en bensinstasjon med en gasskanne og spørre bensin til andre som brenner bilene sine. Dette kommer imidlertid svært nær å tigge. Hvis du har bil, men ingen penger til å betale for gassen du trenger, kan du rette opp det. Psykologisk er det fordelaktig å be om bensin direkte på bensinstasjonen, fordi på bensinstasjonen er folk allerede mentalt forberedt på å betale penger for bensinen, og dermed er deres hemningstærskel lavere for å betale litt mer for bensin. Det er enda mer effektivt hvis du spør dem direkte under tankingen. Husk at hvis du ikke godkjenner slik oppførsel, ikke gjør det.       
 6.  
 7.             4      Sykling. Hvis ønsket destinasjon ikke er for langt unna, kan du også velge sykkelen. Reise på sykkel kan ta litt eller enda betydelig lengre, og du må pakke mye vann, men reisen er helt gratis og tryggere enn hitchhiking. For å sikre din sikkerhet er det fortsatt tilrådelig å reise i par eller i en liten gruppe og å kjøre hovedsakelig i dagslyset. Det kan være nyttig hvis du beregner en sykkelrute for turen før du reiser på Google Maps, fordi et slikt alternativ tilbys. ,       
 8.  
 9.             5      Kjør kjøretøy fra andre. Folk som reiser til en ekstern plass ofte foretrekker å fly til sitt nye hjem. Det betyr at de trenger noen til å kjøre bil etter dem. Forespør om mulige jobber med fjerningsfirmaer eller bilutleiefirmaer. Søk i aviser og på Internett for søkeannonser for slike saker. Men vær oppmerksom på at du ofte må produsere et politisertifikat for å sikre at bilen er i gode hender. Tross alt vil verken selskaper eller private personer risikere å gi bilen sin i en tyvs hender.       
 10.  
             

    3      Gratis overnatting  ,

    
   
 1.             1      Couchsurfing. . Dette er en fin måte å få et gratis sted å sove på reisene dine. Det handler ikke bare om å ha et sted å overnatte gratis, men også bli kjent med hyggelige mennesker som vil la deg sove i huset eller leiligheten. Hvis du har venner eller bekjente i en by på vei, spør dem om du kan bli hos dem for natten. Hvis det ikke er mulig, kan du bli med på plattformer på Internett der vertene tilbyr sine sofaer. Til gjengjeld må du vanligvis tilby sofaen din til andre når du er hjemme.       
 2.  
 3.             2      Camping. Det er ikke alltid lett å finne et sted å sove på sofa surfing, så du må forberede seg på alternativer. Camping er et slikt alternativ. Selv om det ikke er noen ekte campingmuligheter i mange byer, vil du vanligvis finne et lite hjørne et sted hvis du er ute etter nok. For eksempel i bakgården til en kirke (folk som besøker disse stedene er vanligvis vennlige) eller et lite område med mange trær og busker. Du trenger ikke mye plass, kanskje bare et område på størrelse med sovepose. Ikke glem at camping ikke bare setter opp telt, men camping er også mulig i campingvogner, campingvogner, små hytter, midlertidige lyskilder (for eksempel laget av kvister og grener) eller uten ly. En sovepose alene kan allerede være nok i byer.       
 4.  
 5.             3      Tilbring tid med folk. Finn steder som barer eller andre møtested hvor du kan møte folk. Snakk med dem for å få tillit og være åpen og ærlig, ikke skjul noe. Siden du er en reisende, må du holde posen med deg, ellers vil du være upålitelig, og folk vil selvsagt hjelpe deg, hvis du er ærlig. Hvis du liker noen og de er hyggelige nok, kan personen gi deg et sted å sove om natten.       
 6.  
 7.             4      Offentlige steder. Steder som togstasjoner eller flyplasser kan også gi ly. Vær selvsikker og la til å vente på toget eller flyet.       
 8.  
 9.             5      Homeless Homes. Dette er også en fin måte å finne et sted å sove. I mange byer er det hjemløse lyskilder, spesielt i religiøse institusjoner, som kirker. Google er best for "hjemløse lyster" ("Homeless Shelters" på engelsk, for fremmede land) på telefonen din. Hvis du ikke kan koble til Internett mens du er i utlandet på mobiltelefonen, vil du nesten sikkert finne et åpent Wi-Fi-hotspot et sted. Hvis du reiser i byer, finner du mange hotspots, selv om de fleste er sikret. Hvis du søker lenge nok, vil du finne åpne hotspots. Steder som McDonalds, BurgerKing eller utallige restauranter tilbyr åpne Wi-Fi-hotspots. Hvis du finner en, men det er sikret med et passord, spør en medarbeider for det. Hvis du føler deg ubehagelig inn i et slikt sted bare for å bruke Internett, bare hold deg utenfor et øyeblikk, se etter det du leter etter og gå tilbake. Hvis du fortsatt har problemer med å koble til Internett (eller du ikke har en Internett-aktivert telefon) spør folk på gata hvis de kan søke etter deg. Husk at noen hjemløse huslyer bare vil hente søkere etter en bestemt dato, så ta med det inn.       
 10.  
 11.             6      Forladte bygninger. Hvis du ikke finner et hjemløst ly, se etter forlatte bygninger. Selvfølgelig har de ikke havnen i motell / hotell, men de tilbyr deg et tak over hodet ditt hvis du er ute etter det. Det er ganske sannsynlig å finne gamle bygninger og varehus i en by som har vært ledige i årevis, og tilbyr seg som et ly. Det er imidlertid ikke veldig tilrådelig å besøke dem, da de ofte tiltrekker seg kriminelle og junkier. Først av alt, observer hvilke personer som er i og rundt bygningen før du ser etter bolig der.       
 12.  
 13.             7      Husbytte. Hvis du kan få venner med å la noen andre i huset ditt, kan du registrere deg for et boligbytteprogram som lar deg bytte hus i bytte for å kunne tilbringe litt tid i andres hjem lever, tilbud. Boligbytte er tilgjengelig på regionalt, nasjonalt og internasjonalt nivå. Den enkleste måten å finne en partner på er å søke på Internett for relaterte nettsteder og lokalsamfunn. Noen av disse nettstedene er gratis, andre krever en liten registreringsavgift. Lengden og vilkårene for boligutvekslingen forhandles av de to berørte parter.       
 14.  
 15.             8      Husets sittende. Boligeiere som planlegger et lengre opphold hjemmefra, ser etterhvert etter at noen skal ta vare på huset mens de er borte fra hjemmet. Husmontering er ofte bare for å holde huset rent og opptatt, for å vanne blomstene og få posten inn i huset. Søk på nettet for nasjonale og internasjonale hjemtilpasningsforespørsler, eller besøk nettsteder som spesialiserer seg på hjemmeoppholdstjenester, og finn ut hvordan du kan by på dem. Også her kreves det i politisertifikat for god oppførsel.       
 16.  
 17.             9      Arbeider i økologiske gårder. Budsjettet til økologiske bønder er ofte for kort til å ansette profesjonelle arbeidere og leter etter frivillige som ønsker å jobbe i sitt firma. Du vil sannsynligvis ikke bli betalt for arbeidet, men i det minste vil du bli tilbudt et sted å sove på et merkelig sted. Mange selskaper gir ikke bare et sted å sove, men også mat. Den største og mest kjente organisasjonen på dette feltet er WWOOF (World Wide Opportunities on Organic Farms), men dette krever et lite medlemsavgift. Helt gratis alternativer du kan finne på Internett i passende, gratis forum.       
 18.  
 19.             10      Registrer deg for langsiktige frivillige byråer. Det finnes mange frivillige byråer som lar deg holde kontakten med arbeidsstyrken din på steder rundt om i verden. Du må kanskje utføre fysisk arbeid, for eksempel å hjelpe med hjemmebygging, eller utføre flere akademiske oppgaver, for eksempel å undervise engelsk eller kunst. De fleste av disse programmene krever at du sender inn en portefølje eller gjenopptar og bestiller en narkotikatest. Igjen er det vanligvis påkrevd et godkssertifikat.       
 20.  
 21.             11      Betal med jobb for en seng på vandrerhjemmet. Vandrerhjem er allerede kjent for å tilby billige soveplasser for internasjonale reisende, men noen herberger tilbyr mat og losji i bytte for reisendes evner. Du må kanskje lage mat, ren eller hage, men i bytte får du et sted å sove, og hvis du er heldig, til og med gratis måltider. Kontakt vandrerhjem i området som interesserer deg og spør om dette er mulig.       
 22.  
             

Advarsler .

                Les mer... (1)      
Ferie populær:
Finn vandrerhjem i Europa.

Reise fra Miami til New York.

Sett inn en drakt.

Reise rundt i verden gratis.

Pakke for en campingtur.

Forny et amerikansk pass.

Få amerikansk statsborgerskap.

Lag en hengekøye.

Komme til Nordpolen.

Planlegg et cruise.

Vær en god couchsurfing vert.

Reise billig.

Bytte penger i Russland.

Lag en reisebrosjyre.

Pakke klær i kofferten.

Pakke for en campingtur.

Flyver forgjeves.

Kjøp en Florida Sunpass.

Vær en god couchsurfing vert.

Tips riktig til bartendere i USA.

Tips riktig til bartendere i USA.