Home \ ferie
 

Sjekk inn bilsete på flyplassen.

 

Flying med babyer og småbarn kan være en utfordring. Med bleieendringene, savnet lur og mye bagasje kan være litt vanskelig. En måte å gjøre turen litt enklere på er å sjekke inn et bilsete. Planlegg på forhånd og informer deg om mulighetene for å gjøre det lettere for deg på reisedagen.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Forberedelse for flyturen  ,

    
   
 1.   1      Bestem om du vil ta hele bilsetet med deg. Først bestemmer du om du vil ta hele bilsetet eller bare setepannen. Seter og barneseter på baksiden er koblet til basestasjoner som er sikret i bilen. Noen bilseter fungerer uten basestasjon, og andre er avgjørende.  
    
  • Bestem om du vil ta basestasjonen med deg. Det er et ekstra problemfri og en stor ting å passe på. Men det kan være tryggere hvis du har tenkt å bruke mer tid i bilen.
  •  
  • Med konvertible bilseter for eldre barn har du vanligvis ikke annet valg enn å ta det hele med deg.
  •  
         
 2.  
 3.   2      Ring flyselskapet på forhånd om reisen din for å finne ut om bilstolen din. Et flyselskapsrepresentant bør kunne svare på dine spørsmål og komme med forslag.  
    
  • Noen flyselskaper håndterer bilseter som håndbagasje. Noen har dem sjekket inn gratis, og andre ser dem som en del av den normale innsjekkingen for bagasje og tar betalt.
  •  
  • Mange flyselskaper ser bilseter som skjøre gjenstander og påtar seg ingen erstatningsansvar. Søk flyselskapets retningslinjer for bilseter på Internett og ta en trykt kopi til flyplassen, slik at du ikke har noen problemer i tilfelle problemer.
  •  
  • Basert på hvert flyselskaps retningslinjer, er det tre måter å sjekke inn på et bilsete: depositum i skranken, slipp det ved telleren eller ta det ombord på flyet.
  •  
         
 4.  
             

  Del 2      Sett bilseteret som bagasje  ,

    
   
 1.   1      Sjekk inn bilens sete for bagasje for å spare deg ekstra. Et populært alternativ er å sjekke inn bilseteret på reservasjons hovedbryteren og hente det på tredemølle i bagasjenes kravområdet på destinasjonen. Det er en enkel løsning å sjekke inn i bilseteret for bagasjen, da du ikke trenger å bekymre deg for å dra den gjennom flyplassen eller passere den gjennom sikkerhetsdetektoren ved metalldetektoren.     
 2.  
 3.   2      Vær oppmerksom på at det er fare for at bilseteret kan bli skadet. Ulempen er at innchecket bagasje kan skyves rundt og et spesielt formet bilsete kan lett bli skadet, noe som gjør det mindre trygt og effektivt for barna dine å bruke.  
    
  • Beskytt bilsetet ved å pakke det inn i boblepakning eller plassere den i en stor boks. I det minste bør du sette den i en stor plastpose for å beskytte den mot fuktighet og (forhåpentligvis) fra riper.
  •  
         
 4.  
 5.   3      Merk bilstolen med kontaktinformasjonen din. Hvis du forlater bilseteret som bagasje, overholder flyselskapets retningslinjer og sjekker det inn med din gjenværende bagasje. Pass på at det er merket med kontaktinformasjon og klistremerker så skrøpelig.     
 6.  
             

  Del 3      Gi opp bilseteret på porten  ,

    
   
 1.   1      Fordelene og ulempene med å gi opp bagasjen på porten. Hvis du sjekker inn bilstolen på porten, kan du ta den til porten og sjekke den inn like før du går ombord på flyet. De fleste flyselskapene tillater deg å sjekke inn babyartikler på porten gratis. Men du bør sjekke med flyselskapet ditt før du er sikker.  
    
  • Ved porten kan du bare sjekke inn for innenlandsflyvninger. Den er ideell for mindre babyer, hvor bilseteret kan monteres på rammen av barnevognen.
  •  
  • Dette minimerer potensiell skade på bilseteret, da det er en av de siste elementene ombord og er en av de første elementene som skal lastes ut. Og det unngås å gå gjennom bagasjepåstanden.
  •  Når du sjekker inn på porten, innebærer det imidlertid å måtte ta det gjennom sikkerhet, noe som kan være smertefullt.  
         
 2.  
 3.   2      For å sjekke inn bilstolen på porten, bør du informere personalet ved porten av flyet ditt. Dette vil skrive ut en etikett for bagasjen din og en fargekodd flybillett. Deretter tar du bilseteret til bunnen av boarding porten og legger det på enden av rampen før du kommer på flyet.     
 4.  
 5.   3      Vent på enden av rampen til barnesetet er losset. Elementer som er sjekket inn på porten, blir tatt til bunnen av rampen (samme sted du forlot det) når du kommer til reisemålet. De fleste flyselskapene er veldig raske til å laste ut elementene som er sjekket inn på porten. Men det kan hende at du må vente et par minutter hvis du går av flyet veldig fort.     
 6.  
             

  Del 4      Få bilseter ombord  ,

    
   
 1.   1      Du bør forstå at du må kjøpe en billett til babyen din. Hvis du vil unngå å sjekke inn bilseteret og ikke vite om det kan bli skadet, kan du ta det om bord. Den største ulempen med dette er at du må kjøpe en billett til en baby under to år for å sikre at du har ditt eget sete for bilsetet.  
    
  • Hvis du ikke kjøper en billett til barnet ditt og la det sitte på fanget ditt ombord, må du vente på om det er ledige plasser før du kan bruke bilseteret.
  •  
         
 2.  
 3.   2      Fordelene ved å ha bilsete om bord. Fordelen med å ha bilsete ombord er at det er tryggere, spesielt for småbarn.  
    
  • Det skaper også rom og lar foreldre nyte flyet eller hjelpe andre barn i stedet for å ha en baby på fanget.
  •  
  • I tillegg har du allerede bilseter når du kommer til reisemålet, og du trenger ikke å bekymre deg for mulig skade.
  •  
         
 4.  
 5.   3      Sjekk om bilseteret er godkjent for FAA (US Federal Aviation Administration) og merket som sådan når du reiser i USA. For å ta et bilsete ombord på et fly, bør det være tydelig merket som FAA-godkjent. Ikke bekymre deg. Nesten alle større bilseter faller inn i denne kategorien.     
 6.  
 7.   4      Prøv å være fleksibel om setet ditt. Vær fleksibel og vær oppmerksom på retningslinjene for å ta med bilseter ombord. Til slutt vil en flygebyrende be deg om å flytte til et annet sete.  
    
  • Generelt er det ikke tillatt å plassere bilseter i rader ved utkjørselen eller ved vinduet for å hindre at andre passasjerer blir blokkert.
  •  
         
 8.  
             

  Del 5      Ankomme på ditt reisemål  ,

    
   
 1.   1      Sørg for å ta med høyre bilsete. Hvis du har forlatt bilseteret ditt på porten eller med bagasjen din, bør du først ha med deg bilseter når du kommer ut. Mange bilseter er like. Så du bør sørge for at det virkelig er bilsete før du tar det med deg.     
 2.  
 3.   2      I tilfelle skade, informer flyselskapet omgående. Du bør ikke forvente skade. Hvis bilseteret ditt har blitt skadet på noen måte, prøv å informere flyselskapet om det. Dessverre kan flyselskapet i de fleste tilfeller ikke holdes ansvarlig for skade på skjøre gjenstander som bilseter og barnevogner.     
 4.  
             

Tips .

      

              
Ferie populær:
Pakke som en tenåringspike for en flytur.

Ta en ryggsekk.

På svensk elsker jeg deg.

Reise fra Miami til New York.

Søk etter et grønt kort.

Ikke kjeder deg i ferien.

Pakke for en flytur.

Bygg et kuppeltelt.

Slik pakker du plaggposen riktig.

Pakke posene dine.

Svømmer trygt foran Prianhas.

Forbered deg på en strandtur.

Pakk en toalettpapir permanent for konstant reise.

Legg igjen en anmeldelse på Airbnb.

Inviter venner til Lyft.

Bor på en ensom øy.

Brett en skjorte for en tur.

Camping på campingplassen.

Reise med tog fra Singapore til Bangkok.

Bruk en analog klokke som kompass.