Home \ ferie
 

Bestill billige flyreiser.

 

Prisene på flyreiser varierer ikke bare fra flyselskap til flyselskap, men er også utsatt for store svingninger fra dag til dag. Hvor og når du kjøper en billett, bestemmer også prisen du til slutt betaler. Til tider svinger flyprisene så mye at noen hevder at det ikke er to seter på flyet som koster det samme, med mindre de har blitt booket sammen av samme person. Spar penger på bestilling og gjør det riktig.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Se etter tilbud på internett. Noen tilbys via auksjonssider på Internett, andre gjennom selve flyselskapet. Det er en god ide å registrere deg for å bli varslet via e-post når det er nye tilbud.  
    
  • Søk reisesider på Internett som cheapflights.com, expedia.com, weg.de, swoodoo.com, opodo.de etc. (Det er mange flere, nye vises regelmessig på internett). Sjekk minst tre før du bestemmer deg, fordi transportprisene kan variere med flere hundre euro.
  •  
  • Kontroller flyselskapets nettside. Før du kjøper på et reiseside, gå til den virkelige nettsiden til flyselskapet. Noen ganger kan booking gjennom flyselskapet selv gi deg en billigere flytur.
  •  
         
 2.  
 3.   2      Se nøye på tilbud fra auksjonssider på internett. Noen av disse nettstedene vil tilby svært billige flyreiser fordi folk ikke kan reise på en tur de har betalt for, og vil ikke bli refundert.     
 4.  
 5.   3      Bruk hyppige flyer miles hvor du kan. Ikke prøv å stivne opp på et flyselskap, men bruk miles når det er verdt det.               
 6.  
             

    1      Sammenlign priser mellom flyselskaper  ,

    
   
 1.   1      Se etter flyselskaper som er kjent for sine lave priser. Ofte underkaster de sin konkurranse, men les nøye på små bokstaver. Mange billige flyreiser inkluderer ikke last og det er mange forhold som gjelder for å savne et fly (som vanligvis betyr at hvis du savner flyet må du betale for den neste). Noen ganger er egentlig billige flyreiser ikke verdt innsatsen du må bruke, så vær forsiktig.        
 2.  
 3.   2      Ring flyselskapet så snart du kjenner dine datoer og destinasjon, slik at du kan få de billigste flyreisene.  
    
  • De fleste flyselskaper tilbyr et begrenset antall seter på hvert fly til deres billigste billett, og disse blir vanligvis booket først.
  •  
  • Timeplaner og priser varierer fra hvert flyselskap, men mange rabatter og tilbud er gyldige til en eller to uker før flyturen.
  •  
         
 4.  
 5.   3      Reise i den laveste klassen. Dette betyr ingen førsteklasses eller premium økonomiklasse. Du bargain hunter visste bli klemmet med knærne foran ansiktet hans. Men så hva? Hvis du kommer i ett stykke, står det: Et røverkjøp er et røverkjøp!     
 6.  
 7.   4      Hold deg fleksibel med avreisedato og -tider for å få den billigste flyreisen. Hvis reisen din varer mindre enn en uke, må du kanskje reise fra en dag i uken til en dag i uken. Mange rabatter krever opphold over lørdag.     
 8.  
 9.   5     Bestill flyet i god tid, da du henter avtaler fra flere flyselskaper.     
 10.  
 11.   6      Gå gjennom alle muligheter hvis prisen er for høy for deg. Vurder å fly til eller fra en alternativ flyplass fordi billettprisene varierer sterkt avhengig av hvor du flyr eller lander. Når du beregner besparelsene, ta hensyn til kostnadene pådratt for å komme til den andre flyplassen.  
    
  • Noen ganger er den billigste måten å reise på, å ta bussen eller toget til en del av reisen.
  •  
  • Hvis planene dine inkluderer en leiebil, kan kostnadene for dette på den alternative flyplassen være høyere eller lavere. Du kan finne leie på grunn på internett ved å gå til flyplassen nettsiden og følge koblingene til de lokale utleiefirmaer.
  •  
         
 12.  
             

    2      Finn billige flyreiser med Last Minute  ,

    
   
 1.   1      Kontroller flyselskapswebsteder for å se hvilke tilbud de tilbyr.  
    
  • Hvis førsalg av plasser i et fly ikke fører til forventet kapasitet, tilbyr flyselskapene ofte de resterende plassene billigere.
  •  
  • Lastminutter kan være tilgjengelig opptil ti dager før flyet. De billigste prisene er tilgjengelige til noen dager før avreise.
  •  
         
 2.  
 3.   2      Se under overskriften til din lokale avis. Mange flyselskaper annonserer i aviser med billige flyreiser fra lokale flyplasser som går ukentlig.     
 4.  
 5.   3      Ring rundt flyplasser og spør om flyavbestillinger har gjort billige billetter tilgjengelig. Spør om du kan sette navnet ditt på en liste for å bli varslet først om fremtidige fly kanselleringer bør prisen være gunstig.     
 6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Ferie populær:
Reise rundt i verden gratis.

Pakke som en tenåringspike for en flytur.

Bruk et knepetoalett.

Planlegger ferie.

Overlev en flyulykke.

Lev på gaten.

Kommuniser med folk fra andre kulturer.

Bor i Thailand.

Utvandrer til Australia.

Pakke for en festival.

Skriv en anmeldelse om et hotell.

Overlev en tsunami.

Oppdag gift eik.

Reise med tog fra Singapore til Bangkok.

Kontroller flyreservasjoner.

Bruk et knepetoalett.

Overlev en vulkansk utbrudd.

Unngå drukning.

Wrap bukser.

Svømmer trygt foran Prianhas.

Camping.