Home \ ferie
 

Pakke for en tur.

 

Om reisen er bra eller ikke, bestemmes også av hvordan du pakker kofferten din, ryggsekken eller posen. (Hvis du noen gang åpnet kofferten din på et hotell og alle klærne dine var fulle av tannkrem, fordi røret brøt, vet du hva jeg snakker om.) Denne veiledningen har mange nyttige tips og tilleggsinformasjon om hva du kan gjøre med flyet ditt. Togreiser bør vurderes.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Pak ting  ,

    
   
 1.            1      Lag en liste over alle tingene du vil ta med deg. Denne listen inkluderer alt, inkludert det opplagte: klær, sko, toalettsaker, papirarbeid, kart, turistguider, lesemateriell, hotellreservasjonsinformasjon eller bilutleie...  
    
  •   Gledelig å bli glemt inkludert tannbørste / tannkrem, sokker, solbriller, lue, pyjamas, barbermaskin og deodorant.
  •  
  •   Undervurder aldri hvor raskt kofferten din er full . Trenger du virkelig fem par sko i tre netter? Og fire strøk? Se på værmeldingen for de neste dagene på Internett og finn ut de tingene som passer til aktivitetene du skal gjøre.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Planlegge på forhånd hva du skal bruke og unngå å pakke for mye. Hvis du har en ide om hvordan været vil være på ditt reisemål, kan du gjøre det ganske godt i forveien. Hvis ikke, pakke noen klær som du kan kombinere med mange andre (en tynn jakke som passer dine topper eller jeans som du kan rulle opp hvis du trenger dem). På denne måten kan du tilpasse seg spontant på været. Pak så mange plagg som du kan, og ikke bry deg med dem på en gang. Bruk flere lag ovenpå hverandre (i stedet for å ta den tykke jakken med deg). Så du kan tilpasse seg været og også skjule at du bærer bestemte deler en gang.  
    
  •   Pass på at din reise garderobe er fargekombinert . Hvis du sørger for at alle plagg passer så godt som mulig til alle andre plagg, åpnes det en rekke mulige kombinasjoner.
  •  
  •   Pak tomme plastposer for ditt skitne vaskeri. Hvis du ikke har mulighet til å vaske ting i mellom, bør du sette skittent vaskeri i en spesialdesignet pose for å unngå å rydde opp rent og skittent vaskeri.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Kjøpe reisepakker for toalettsaker, uansett reisens lengde. Dette inkluderer tannbørste, tannkrem og deodorant. Med mindre du er i en ekstern beliggenhet, kan du alltid fylle opp behovet for såpe og tannkrem på et lokalt apotek. Hvis du reiser med fly, må du likevel følge reglene, da du bare kan ta med en viss mengde væsker og gel på flyet. Kanskje du må bestemme: tannkrem eller sjampo? Sjekk på forhånd nettsiden til flyselskapet og informer deg om gjeldende regler.  
    
  •   Pakke alle hygieneprodukter i en lekkasikker, forseglet pose . Du vil definitivt unngå noe i kofferten som lekker eller "eksploderer" tannkremrøret. Også det er nå reisestørrelser.
  •  
  •   Hvis du bor på et hotell , kan du helt uten å gjøre sjampo, balsam og såpe og bare bruke de tingene hotellet tilbyr. (Andre nødvendige toalettsaker kan kjøpes lokalt hvis nødvendig.)
  •  
         
 6.  
 7.             4      Hvis du trenger å få bagasjen din gjennom toll, sjekk kofferten din, etc. FØR pakking. Dette gjelder spesielt hvis du har lånt bagasje fra noen andre. Så snart du går gjennom skikker, er ingen andre, men du er ansvarlig for innholdet i bagasjen. Nesten hver koffert har skjulte glidelås. Kontroller forsiktig alle innsiden og sidelommer. Det er alltid godt å være på den sikre siden.  
    
  •   Hvis du reiser til et annet land , kan du vurdere å legge til en sikkerhetslås i bagasjen din. På den måten kan du umiddelbart se om noen har messet med kofferten din i fravær.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Sterke ting er alltid i kofferten, spesielt hvis det er en oppreist modell. Det er bare ikke en måte å dra et stykke bagasje som faller over eller svinger frem og tilbake med den minste bevegelsen.  
    
  •   Fjern alt fra listen din, hva du allerede har pakket . Pass på at du merker nøye hvert eneste punkt; ellers vil du ende opp med ingenting, men å ransere hele kofferten for å sikre at du har pakket alt.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Bruk den viste "roll" -teknikken når du pakker. Legg to eller tre stykker flatt på hverandre og rull dem opp som en sovepose. På denne måten sparer du plass og hindrer rynker. Du kan også legge et lag tykt (pakkepapir) mellom hver plagg. Hvis du maler alt godt, bør brikkene rulles opp uten rynke. Ikke bekymre deg for plagg som krummer veldig lett; De fleste hoteller er glade for å gi sine gjester strykejern og strykebrett. Mange tilbyr også vaskeritjeneste.        
 12.  
 13.             7      Pakke gensere, jakker og undertøy i gjenbrukbare vakuumposer. På denne måten kan du opprette opptil 75 prosent mer plass i kofferten din. I tillegg inneholder disse posene lukt og er derfor ideelle for ditt skitne vaskeri. Vakuumposer er tilgjengelige i forskjellige størrelser og design. Alle har til felles at du legger klærne i posen, lukker posen og la luften gå gjennom ventilen. Dette fungerer for hånd eller med støvsugeren. Helt enkelt.        
 14.  
 15.             8      Brennbare elementer som smykker eller glass du setter i sokker og legg dem i skoene dine. Legg deretter den i kofferten. På denne måten er de optimal beskyttet mot brudd.        
 16.  
 17.             9      Få store klipsringer. Du kan få dem i store supermarkeder eller i maskinvarebutikken. De ser ut som store ringer for dusjgardinet og kan åpnes og glides på noe. For eksempel kan du feste et pass lomme til vesken din og deretter feste den til en annen ring på din veske. Så du har alltid alt sammen og i sikte. På den måten unngår du å unnslippe individuelle bagasjerom, som da blir verdifulle ting for tyver. Du bør alltid bære penger, identitetskort, reisedokumenter og verdisaker så nær kroppen som mulig. Det er også spesielle poser som du har på deg under klær. Du bør imidlertid ikke sette ting der du trenger under reisen.        
 18.  
 19.             10      Pakke opp noen reisebestemmelser. Det er best å lage små, små ting som ikke er så dårlige i magen. Hvis du ikke har mange muligheter til å kjøpe noe på reisen, pakk litt snacks for å fylle deg.        
 20.  
 21.             11      Pakke noe for underholdningen din. Dagbok (og penn), Reisespill, Kortspill, Bøker, Smartphone og Tabletter er kjedelige kjedsomhet på lange turer.        
 22.  
 23.             12      Husk alltid: du reiser for å ha det gøy og finne hvile og ikke ha mer stress. Det samme gjelder reisearrangementer og planlegging. Derfor kan du selvsagt også leie et reisebyrå for å gjøre alle nødvendige ordninger for deg. Det finnes også ulike nettsteder hvor du kan finne hotellanmeldelser eller spesielle besparelser for flyselskap etc.                 
 24.  
             

    2      Pakke for en flytur  ,

    
   
 1.             1      Forespør hvilke elementer du ikke har lov til å bære . Dette gjelder elementer som utgjør en risiko for deg selv eller andre, samt størrelsen og vekten av bagasjeopplysninger. Selv noen matvarer kan ikke tas om bord.  
    
  • Sikkerhetspolitikkene varierer fra land til land, men forbyr alltid åpenbart farlige gjenstander (kniv i håndbagasje, brannfarlige væsker i en hvilken som helst bagasje) og noen ganger uforståelige ting som en uåpnet vannflaske på amerikanske flyreiser (med mindre du har dem du kjøpte etter sikkerhetskontrollen).
  •  
  • Bagasjevekt og størrelsesbegrensninger varierer fra flyselskap til flyselskap. Derfor bør du informere deg selv før du pakker på flyselskapets nettside. Mellomstore poser og poser som er erklært separat som bagasjen, kan vanligvis bli tatt ombord (som bagasjen)
  •  
  • Ta ikke jordnøtter om bord om mulig. De kan forårsake allergiske reaksjoner hos andre passasjerer.
  •  
  • Hvis du reiser til et annet land, bør du ikke ta med noen landbruksprodukter (frukt, grønnsaker, frø), kjøtt eller meieriprodukter. De fleste land tillater ikke import av disse produktene for å forhindre spredning av ikke-opprinnelige arter og sykdommer.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Pakke alle væsker i en seglbar plastpose. Vesken skal også være på toppen av din veske, slik at du enkelt kan vise den på sikkerhetscheckpunktet. I EU gjelder følgende regler for å transportere væsker i håndbagasje:  
    
  • På alle flyreiser som går fra EU-flyplasser, er det bare begrenset grad å transportere væsker i håndbagasje som drikke, geler og kremer. Passasjerer blir derfor bedt om å avstå fra å bruke væsker i håndbagasje hvis det er mulig. Væsker i beholdere opp til 100 ml er tillatt, som transporteres i en gjennomsiktig og resealbar plastpose med en maksimal kapasitet på 1 liter. Disse reglene gjelder for alle flyreiser til alle destinasjoner, inkludert USA.
  •  
  • De enkelte beholdere (bokser, flasker, rør) i håndbagasje må ikke overstige en kapasitet på 100 ml hver. Beholdere med større kapasitet må kastes på sikkerhetskontrollpunktet, selv om de bare er delvis fylt. Den gjennomsiktige pose kan i prinsippet inneholde et hvilket som helst antall fartøy, men må være helt lukket. Fartøy som bare passer i den åpne posen må ikke tas med. Lukking av enkle plastposer med gummibånd eller lignende hjelpemidler er ikke tillatt. Bare en slik plastpose er tillatt per passasjer. Denne plastposen må tas ut av håndbagasje for en egen røntgen uten å bli spurt.
  •  
  • Væskene inkluderer geler, pastaer, lotioner, blandinger av væsker og faste stoffer, og innholdet i trykkbeholdere, slik som f.eks. Tannkrem, hårgel, drikker, supper, sirup, parfymer, barberkrem, aerosoler og andre lignende konsistenselementer. Som sådan, for eksempel flytende mascara og leppe, Deoroller, yoghurt og kremost.
  •  
  • Passasjerer som skal bære væsker i bagasjen, blir bedt om å pakke beholderne i de foreskrevne plastposene før ankomst til flyplassen. De gjenlukkbare gjennomsiktige posene med en maksimal kapasitet på 1 liter kan kjøpes i mange supermarkeder som fryseposer. Godkjennbare er poser med glidelås, borrelås, krympe eller snorlås. Alternativt kan passasjerer kjøpe de foreskrevne posene på en av flybagemaskinene på Hamburg Airport. Disse er foran ombordstigningskontrollene i Airport Plaza. En pakke med to poser koster 1, - Euro.
  •  
  • medisiner og spesielle matvarer, for eksempel Matvarer til diabetikere eller babymat for ledsagere, kan også transporteres utenfor plastposen i håndbagasje, hvis de trengs i løpet av flyturen. Passasjerer må sørge for sikkerhetspersonell med disse væskene, og om nødvendig gjøre deres behov troverdige under flyturen, f.eks. gjennom en oppskrift.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hvis det ikke er mulig, ikke slipp bagasjen på telleren. Mange flyselskaper tar forferdelige avgifter. Og selv om du ikke bryr deg om avgiftene, bør du tenke på om du kan bruke tiden du venter på bagasjen, ikke mer meningsfylt. Flyplassoppholdet ditt vil bli forlenget med rundt 30 minutter - og det kan hende at bagasjerom senere blir transportert på et annet fly til destinasjonsflyplassen. Hvis du reiser med barn, bør du pakke så mye bagasje som mulig. Som en familie kan du ta flere ting på denne måten. Bruk dine tyngste klær (jeans, sportssko, gensere) på kroppen under reisen. På denne måten sparer du vekt. Tenk på å bytte ut jeans med spesielle reisebukser. Disse buksene er mye lettere, tar opp mindre plass og tørker ekstremt fort.        
 6.  
 7.             4      Ikke pakk den bærbare datamaskinen med din bærbare, men i en ekstra laptop bag. Den bærbare datamaskinen vil alltid bli vist separat fra annen bærebagasje. Hvis du da må trenge ut av det, trenger du evig etterpå for å studere alt riktig igjen. Dessuten snakker du ikke med dem - verken sikkerhetspersonalet eller passasjerene venter bak deg.        
 8.  
 9.             5      Pakke de tingene du trenger under flyturen til en liten pose. De fleste flyselskaper tillater passasjerene å bære en ekstra liten pose (veske, bleiepose, etc.) om bord. Den større bærevesken vil du mest sannsynlig stowe i bagasjerommene over setene. Derfor bør du ikke pakke alt du trenger under flyet (genser, bok, matbit). Ellers må du stå i korridoren under flyturen og rive i kofferten din.        
 10.  
             

    3      Pakke for togtur  ,

    
   
 1.             1      Fordel tunge ting jevnt på alle deler av bagasjen. For de fleste tog er det ingen begrensninger på tillatt bagasje. Det er en stor fordel i forhold til flyreise. Bagasjen må også stuves i tog ofte i bagasjestativ over setene. Dette er noen ganger vanskelig med store og tunge kofferter eller poser. Derfor bør du fordele vekten jevnt på alle deler av bagasjen, slik at du kan heve posene der oppe uten problemer.        
 2.  
 3.             2      Hold alle verdisaker på kroppen. Du er i et tog, ikke et fly. Passasjerer blir stadig inn og ut. Og noen ganger tar passasjerer feil bagasje med seg. Derfor bør du alltid ha alle verdisaker med deg, spesielt hvis du vil sove mens du kjører eller besøker restauranten på bordet.        
 4.  
 5.             3      Vet på forhånd om du kan kjøpe noe å spise på toget. I de fleste land er det vanlig at restauranter skal være ombord eller en matkurv skal skyves gjennom toget. Men det er også land der denne tjenesten ikke tilbys. Da bør du definitivt ta med reiseavsetninger, fordi du med en grusende mage gjør en tur, ikke så gøy.        
 6.  
             

Tips .

    
   
 • Ikke pakk posene dine opp til toppen. Du trenger plass til suvenirer, gaver eller andre gjenstander du vil kjøpe i løpet av turen. Det anbefales å planlegge for rundt 10 til 20 prosent av plassen for den.
 •  
 • Ikke vent til siste øyeblikk å pakke. Dette setter deg under unødig press. I tillegg er faren større, slik at du glemmer noe viktig.
 •  
 • Pakk posen din pent. Kast ikke bare ting i kofferten, men legg klærne sammen fornuftig. Prøv å få mest mulig ut av plassen, for eksempel ved å fylle sokker i hull. Du får mye mer klær i kofferten din når du setter dem pent sammen.
 •  
 • Hvis du trenger medisinering, bør du alltid ha et legeattest med deg som bekrefter behovet for medisinen. Ellers kan du komme i trøbbel både under turen og på feriestedet, spesielt hvis du vil kjøpe medisin.
 •  
 • Ta bare klærne du virkelig trenger på feriestedet. Flyr du i solen, du trenger ikke en stor genser.
 •  
 • Prøv å pakke klærne så kompakt som mulig. Bruk Ziploc poser eller vakuumposer for å feie luften ut av. Dette vil spare deg for minst halvparten av plassen. I posene kan du studere fantastiske sokker, undertøy, men også baby- eller barneklær.
 •  
 • Bruk store vakuumposer til større plagg. Pass på at luften rømmes helt. Med disse posene kan du også lage flott bestilling i kofferten din og holde styr på hva som ligger der.
 •  
 • Går du fra landet? Lag en kopi av passet ditt og pakk det separat fra originalen. Hvis du mister passet, kan du få en erstatning raskere med en kopi.
 •  
 • Bare vær sikker på at du pakker ting som passer deg.
 •  
             

Advarsler .

    
   
 • Pak alltid medikamentet og andre viktige opplysninger i din videreføring. Hvis bagasjen din går tapt under reisen, trenger du ikke å gjøre noe uten disse tingene.
 •  
 • Kontroller bagasjen din for integritet FØR du passerer toll eller lignende. går. Du er ansvarlig for alt du finner der, selv om noen andre legger den i kofferten din.
 •  
 • Hold sikkerhetstiltakene til luftfartsmyndighetene og avstå fra å bruke kniver, saks, kamper etc. i håndbagasje. Her finner du en liste over uautoriserte gjenstander i fly: http://www.bundespolizei.de/DE/06Die-Bundespolizei/Aufgaben-Verwendungen/Luftsicherheit/verbotene_gegenstaende.html  
 •  
                
Ferie populær:
Pakke for en campingtur.

Vask klær mens du reiser.

Lag en reisebrosjyre.

Reise til Tagaytay.

Spør en åpen sofaforespørsel på sofassurfing.

Overlevende på en ensom øy.

Charge Salik.

Ring Australia fra New Zealand.

Legg igjen en anmeldelse på Airbnb.

Reise til Antarktis.

Planlegger en Disney ferie.

Overlev en tsunami.

Overlevende på en ensom øy.

Reise med bare en pose.

Reise med tog fra London til Beijing.

Sett inn en drakt.

Pakke for en flytur.

Kjører riktig i Dubai.

Unngå å bli angrepet på gaten.

Kjører riktig i Dubai.

Skriv en referanse til sofa surfing.