Home \ dyr
 

Sjekk om hunden din er sunn og fornøyd.

 

Lurer du noen ganger på om hunden din er ok? Hvorfor lyver han så? Er det noe galt? Du vil slutte å bekymre deg for hundens små problemer fordi du kan følge denne enkle rutinen og daglige kontroller for å holde en fornøyd og sunn familie venn.

                 

Fremgangsmåte .

    
     
  1.            1      Kontroller øynene hans. Trekk øyelokkene forsiktig med hverandre med tommel og pekefinger. Hvis hans øyne er klare, og du kan se deres refleksjon i dem, så har han det bra. Hvis du ser litt melkeaktig og kjedelig ut, må du kanskje gå til veterinæren, avhengig av klarheten i øynene dine.       
  2.  
  3.             2      Se på nesen og berør henne. Er hun våt og kald? Hunden din er helt fint. Men hvis nesen er varm og tørr, kan det bety at han er dehydrert og trenger noe å drikke. Dette er den vanlige årsaken til en tørr nese.        
  4.  
  5.             3      Undersøk hans ører. Se inn i ørene hans. Hvis han har mange svarte klumper av ørevoks, er dette et alvorlig problem; Dette antyder ofte skade på hjernen. Det kan imidlertid bare være en soppinfeksjon i øret, som ofte ledsages av lukt. Øreinfeksjoner er ikke dårlige, selv om de kan føre til hørselstap hvis de ikke behandles. Du kan bli behandlet med øreflush hjemme. Hvis hun stopper, må hun behandles av veterinæren. Et annet interessant poeng angående øret er lukten. Har ørene en morsom lukt? Dette kan bety å spise uregelmessigheter, men det er ikke noe å bekymre seg for.                  
  6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Dyr populær:
Nedre feber hos katter.

Gni buk av en hund.

Hold flyr ut av huset med boblepakning.

Kjenne en sfærisk edderkopp.

Rengjør et hamsterbur.

Lag din egen hundemat.

Få tillit til en kjempekatt.

Hold en sunn kanin.

Ta vare på katten din etter kastrering eller sterilisering.

Holder et esel.

Bestem om en cockatiel er kvinne eller mann.

Hundetrening ved hjelp av en hundeske.

Blåse en puddel.

Børste en kattens tenner.

Bygg en flytrap.

Gi turtle babyer.

Ride en hest.

Velg en Yorkie valp.

Vannforandring i slåssfisk.

Slå ut og ta grilling innendørs og utendørs.

Forstå hva hunden din ønsker.