Home \ dyr
 

Drep maur i huset.

 

Myrer kan invadere hjem, bygge reir og skade bygninger og kjøkken. Før du ansetter en skadedyrkontroll, prøv disse effektive måtene å kvitte seg med maur i huset! Mange av dem krever forsiktig bruk av insektmidler.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Sporingskutter  ,

    
   
 1.            1      Hold en lommelykt og spor myrene tilbake til deres rede! Ikke drep henne akkurat nå! Du må først se om sporene fører til reir i eller utenfor huset.       
 2.  
 3.             2      Ta en nærbilde av en maur! Et bilde med høy oppløsning med en smarttelefon er nok. Send det via e-post til konsulentkontoret på ditt lokale universitet!        
 4.  
 5.             3      Marker reiret med crepe tape slik at du kan komme tilbake med insektmiddel! Hvis de er hekker ute, kan du unngå å bruke kjemiske insektmidler i hjemmet ditt.        
 6.  
 7.             4      Rengjør huset ditt grundig! Sug av krummer og andre matkilder med støvsuger! Seal all mat så hjemmet ditt er ikke attraktivt for maur!                  
 8.  
             

  Del 2      Drep maur inne i huset  ,

    
   
 1.             1      Kjøp maurfeller til å sette opp i ditt hjem! Disse små hvite feller er vanligvis formet som blomster. Myrene spiser agn og bringer det inn i reiret, og dræper flertallet av maurene i reiret.  
    
  • Prøv dette før du går videre til andre metoder! Det kan ta seg av problemet etter en uke eller to.
  •  
  • Gå til flere metoder hvis du har kjæledyr og barn å plukke opp feller!
  •  
  • Kjøp Combat eller Terro-ant feller som er verdsatt!
  •  
         
 2.  
 3.             2      Spray myrene med oppvaskmiddel! Bland en halv liters vann med 2 ss oppvaskmiddel! Hell det i en sprayflaske og spray myrene selv!  
    
  • Denne metoden er en naturlig måte å kvitte seg med maur, men det krever at du har tilgang til reiret og sikter direkte mot det.       
  •  
  • Du kan bruke dem til å fjerne maurveier rundt huset. Strender bygget av Scout myrer har en duft som fører de andre maurene til matkilder.
  •  
  • Du kan også bruke en blanding av en del hvitvineddik med en del vann for å dekke myrløyper.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Tette hull eller sprekker i huset ditt! Når myrens rede er borte, bør du forsegle området der de bygget sitt rede.        
 6.  
             

  Del 3      Lås innganger  ,

    
   
 1.             1      Kjøp matkvalitet silica online eller i en hagebutikk! Spred dem rundt skapene, veggene eller andre steder som er angrepet av maur! Det skaper en barriere som myrene ikke kan bryte gjennom og dreper myrene ved å tørke ut kroppene sine.        
 2.  
 3.             2      Kjøp et insektmiddel for innsiden! Sprøyting på potensielle innganger, som såler, dører og sprekker i fundamentet!        
 4.  
 5.             3      Klipp busker, trær og busker i nærheten av huset med en sekretær! Myrer bruker planter som broer for å komme fra innvendige reir til interne matkilder.        
 6.  
 7.             4      Spray plenen og hagen med et insektmiddel etter klipping! Fortsett ved å sprøyte sprekker i fundamentet for å drepe flere myrer før de kommer inn!        
 8.  
             

Tips .

                  

Hva du trenger .

      

        
Dyr populær:
Bearded Dragons rase.

Vedlikehold cockatiels.

Hold hunden din stille utenfor kennelen sin.

For å forbedre tilstanden til en hest.

Løft saltlake reker.

Kjøre storfe.

Ta vare på en Dachshund.

Ta vare på en Labrador Retriever.

Ducker raser.

Håndter en kjempekatt.

Få hunden din hjem om ti dager.

Ta vare på larver av birketreet.

Lær en katt en høy fem.

Tren en Golden Retriever.

Lag din marsvin.

Bestem hestens alder basert på tenner.

Feed gullfisk.

Lunge hesten din.

Bestem optimal tibetid på teven din.

Bat funnet.

Navngi for valpen din eller ny hund.