Home \ dyr
 

Feed saltvannskrabber.

 

Ordet "Sea Monkey" er et merkenavn for en type saltholdig reker hvis eggene sendes med post sammen med de elementene du trenger for klekking. Siden feil mengde mat kan drepe hele bassenget veldig fort, er det viktig å kjenne riktig fôringstider og tegn på over- eller overmatet saltvannskreft.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Feed laksekrabber fra et sett  ,

    
   
 1.            1      Legg til en ny tank noen dager etter lukking. Salinkreft begynner livet ved å mate på næringsstoffene i posen. Sjekk eggene daglig for å se om de begynte å klekke ut. Når du har gjort det, vil du vente fem dager for å begynne å mate dem.  
    
  • Ferskallet salinekreft kan være ekstremt liten. Plasser tanken på et godt opplyst sted og se vannet for tynne, lyse, bevegelige flekker. Bruk et forstørrelsesglass hvis det er nødvendig.
  •  
  • Hvis saltkrabber ikke har klekket seg fra eggene sine innen 48 timer, plasser vanntanken på et sted med sterkere lys. Ikke sett den direkte i solen, da dette kan føre til overoppheting.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gi saltvannskrabber en liten mengde vekstmat. Bruk den lille enden av matskjeen til å hente maten og sett en av de små skjeene i vanntanken. Hvis du ikke har matskje, prøv å bruke et rent plaststrå som en skje. Det er bedre å gi dem for lite enn for mye mat.        
 4.  
 5.             3      Gjenta fôring hver femte til syv dager. Ulike manualer varierer med instruksjonene, men de fleste saltvannskrustetankene vil trives når de fylles i intervaller på fem til syv dager. Øk fôringsfrekvensen eller beløpet bare hvis salinskankertallet ditt er mye større enn lageret i originalemballasjen, og hvis det ikke er noen innskudd på bunnen av vanntanken.        
 6.  
 7.             4      Stopp fôring når vannet blir overskyet. Hvis vannet ser uklar eller skittent ut, må du slutte å mate krepsen. Vent til vannet rydder igjen før du gir ny mat. Det skyte vannet er vanligvis forårsaket av for mange alger, bakterier eller andre organismer som kveler saltvannskrabber da de fortsetter å øke.        
 8.  
 9.             5      Se etter en mørk stripe på saltvannskrabber som et tegn på deres helse. Fordøyelseskanalen til voksne saltvannskreft blir mørk når den er full. Så hvis du finner en mørk linje i kroppen av saltkreft, så spiser han sannsynligvis godt. Hvis du ikke ser stripen, bør du vurdere å mate det oftere, men bare som beskrevet nedenfor.        
 10.  
 11.             6      Forsiktig øke fôring. Hvis du vokser mer saltkanker eller bestanden vokser, må du kanskje øke mengden mat eller hyppigheten av fôring. Akklimatiser langsomt, slik at du ikke dreper lageret i vanntanken ved å overfeede. Reduser fôringsintervallet med en dag av gangen og gå tilbake til den gamle fôringsplanen dersom vannet blir uklar eller hvis saltlake reker blir treg eller ikke lenger interessert i maten. Alternativt kan du også opprettholde samme fôringsavstand, men bytt til den store enden av fôringsskjeen.                  
 12.  
             

    2      Bruk av mulige produkter for saltkrabber  ,

    
   
 1.             1      For å oppmuntre til vekst, kan du av og til erstatte "Growth Food" med Super Food. Eventuelt kan du også bruke superfood i stedet for vekstmat, men bare en gang til få matvarer. Dette bør føre til at saltvannskreftene blir større og vokser raskere.        
 2.  
 3.             2      Gi dem "Gro-Kwickly" en gang i uken for mer ekstrem vekst. "Gro-Kwickly" bør ikke legges med den lille gelen mer enn en gang i uken til normalt supplement . Dette kan føre til raskere vekst, selv om selskapet som produserer disse produktene ikke forklarer hva forskjellen mellom dette produktet og superfood virkelig er.        
 4.  
 5.             3      Bruk "Red Magic" i stedet for vanlig mat for å fargelegge din salinekreft rødt. Denne pakken hevder å inneholde vitaminer som gjør saltvannskreftene sunnere og mer energiske. Imidlertid er den mest fremtredende effekten den rosa eller røde farge utviklet av saltvannskrabber. Du må kanskje gi dem "Red Magic" for flere feedings før effekten blir synlig.        
 6.  
 7.             4      Bruk av og til Banana Behandle mat i stedet for normalt. Baksiden av "Banana Treat" -pakken er ment å inneholde ekstra næringsstoffer, så det er ikke så usunt som noen mennesker "behandler". Imidlertid synes dette produktet bare å være sporadisk bruk for å stimulere saltkanker og er ikke en vanlig mat. Men hvis saltkreftene dine ikke stimuleres av denne maten, er det sannsynligvis lite fornuftig å bruke det i det hele tatt.        
 8.  
 9.             5      Bruk medisin ("Sea Medic") når bakterier i vanntanken din skal begynne å vokse. Dette legemidlet er ikke en erstatning for mat. Hvis du ser hvite baller som svømmer i tanken din, må du bekjempe denne bakterielle infeksjonen ved å plassere medisinen med den tynne enden av fôrskjeen i vannet daglig til ballene er forsvunnet.        
 10.  
             

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                Les mer... (7)      
Dyr populær:
Fang en ekorn.

Sett opp et kaninbur.

Eliminer båndmaskene i kjæledyr.

Bygg et fuglhus for de fjærete vennene.

Hold en rovfugl jevn.

Lær en skremt hund for å bruke trappene.

Gi katten din en skjønnhetsbehandling hjemme.

Tilfør hamsteren.

Hjelper en katt til å føde sine unge.

Stopp ekorn fra å spise fuglefrø.

Lag et lekfullt miljø i et kaninbur.

Bygg en maurgård.

Lær en hund for å få en øl.

2 3 uker gammel forlatt kattegutt heve.

Tren en Shih Tzu.

Få katten kjøling om sommeren.

Holding afrikanske gigantiske snegler.

Kjenne et reir med edderkoppegg.

Gi en kongelig python.

Behandle kaninsnus.

Tilfør en bokseskildpadde.