Home \ dyr
 

Hold gerbils.

 

Gerbils er små, furrige dyr som bor i Afrika og Asia. Hvis du vil holde en for første gang, må du være oppmerksom på hvilket kjønn du har og når du ble født. Som du kanskje allerede vet, bør du ha 2 eller flere, ellers er de veldig ensomme og kan ha hjerteinfarkt som sannsynligvis vil resultere i døden. Hvis du vil beholde gerbils for første gang, bør du få noe av samme kjønn, slik at de ikke har avkom. Hvis du tar med dem til deg, bør du vente 24-48 timer før du får dem ut av buret. De burde være fra samme kull, ellers er det sannsynlig å kjempe. Hvis du velger kjæledyr, velger du aktive, livlige og sunne gerbils, noe som betyr at det ikke er noen fete gerbils eller de som er over 7 uker gamle.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Finn en gerbil for deg og sørg for at den ser frisk ut og ikke fet. Dyrevelferdsklubber får ofte kull på grunn av feil kjønn i dyrebutikker, slik at du fortsatt kan få dem som babyer. I tillegg er dyrene fra dyrevelferdsgrupper eller anerkjente oppdrettere sunnere og mer sosiale enn de fra dyrebutikker, og du støtter ikke gnagergårder.       
 2.  
 3.             2      Hold mer enn ett. Gerbils bør aldri holdes alene, men voksne kan bare sosialiseres med voksne ved å dele buret for å bosette seg, så du bør få kullkamper. Mann er lykkeligere i grupper på opptil fire, kvinner enn par, som de deler senere.        
 4.  
 5.             3      Gi bolig til dem.  
    
  • Den beste innkvarteringen til en gerbil er et glassfat som du kan fylle med minst 15 cm av tilsvarende underlag som kjæledyravfall der du kan grave deg.
  •  
  • Bruk aldri sagflis eller noe som er furu eller ceder, da det kan forårsake alvorlige åndedrettsproblemer.
  •  
  • Legg til et lag med høy - dette støtter tunnelnettverket ditt og tygge hjelper fordøyelsen.
  •  
  • Hamsterburder er kjedelige og ubrukelige for gerbils, de trenger plass til å grave.
  •  
  • Du kan forstørre boksen med en andre etasje av ledning. Dette er veldig nyttig fordi du kan sette et sandbad og vann derfra, så de ikke vil bli forurenset. Der kan du også henge et hjul og nyttige ting som en hengende rede og hengekøyer.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gi dem god mat. Det første trinnet med riktig grooming er ekte mat. Som oss trenger gerbils et balansert kosthold med grønne bladgrønnsaker, protein, visse fettstoffer og vitaminer.  
    
  • Gi dem balansert gerbil mat med alle slags næringsstoffer i den.
  •  
  • Måltider, solsikkefrø, peanøtter og hirse er ideelle for sporadisk godbit.
  •  
  • Legg til tørre matvarer til friske, sunne grønnsaker som brokkoli, gulrøtter, erter og mais.
  •  
  • Du trenger ikke boller. Fordelingen av maten er lettere for deg og bedre for gerbils, da den fremmer sitt naturlige instinkt av foraging.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Gi også dem en vannflaske. Kjøp en med en metalltute. Det er nyttig hvis det er laget av klar plast, fordi da ser du et øyeblikk hvor full det er fortsatt. Du kan henge dem på maskenes lokk i et glass akvarium eller gjennom lokkene på lokket.        
 10.  
 11.             6      Tenk på hvordan de kan slippe av damp. Trening er også viktig for dyrets helse. Heldigvis er gerbils naturlig veldig aktive, du må bare gi dem nok plass og masse gjemmer og gjemmer steder å tilbringe timer å ha det gøy med.  
    
  • Et solidt hjul som den mellomstore Silent Spinner er flott for å holde deg i bevegelse.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Fremme din aktive ånd. Gerbils liker å jobbe åndelig ved å grave tunneler og bygge reir. De tilbringer timer systematisk å kutte papp og halm og rippe stoff for å lage en komfortabel seng.        
 14.  
 15.             8      Gi kjærlighet til dine gerbils. Følelsesmessig har gerbils spesiell vurdering. I naturen lever de i grupper, så hold minst to. Men velg to som vokste opp sammen og ha samme kjønn og aldri skille dem i lengre tid. Noen ganger kan gerbils bli kjent med hverandre gjennom et splittbur, men det krever erfaring.        
 16.  
 17.             9      Lær hva din gerbil trenger. Som alle kjæledyr du ikke har hatt ennå, bør du vurdere å kjøpe en bok og undersøke mye om helse, vaner og kosthold før du kjøper kjæledyret.        
 18.  
 19.             10      Oppdrett ikke hvis du ikke har god grunn og ingen erfaring. De som har gerbils for første gang, bør motstå trang til å avle. Ansvarlig avl er en stor bedrift og koster deg mer enn det tjener penger. Og selv om ideen om små søte gerbil babyer virker forførende, husk at gerbils kan ha opptil 11 kattunge i et enkelt kaste. I tillegg har gerbils rett etter fødselen, så hvis mann og kvinne er sammen i bekkenet, er neste kull på vei, mens det første kullet vokser opp.        
 20.  
 21.             11      Ta vare på din gerbil slik at hun blir tam. Sist men ikke minst er det viktig å tamme kjæledyret ditt til det punktet du kan gjøre daglig inspeksjon. Pass på at du bare øker gerbilen på magen din (og veldig forsiktig). Aldri på halen eller huden. Når du spiller med henne, sørg for at øynene er klare og fri for slem, at nesen hennes ikke er blodig, at hun ikke har noen bite merker fra andre gerbils, at pusten hennes ikke raser, og at tennene hennes ikke er altfor lange eller ødelagte ,                  
 22.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                     
Dyr populær:
Hold katter unna potteplanter.

Tren en Pit Bull.

Kjør en mus ut av huset.

Plukker opp en kanari.

Lær en hund for å komme på kommandoen.

Sett på en hundesele.

Stopp ekorn fra å spise fuglefrø.

Oppdag om fisken din er syk.

Hjelp en hund med parvovirus.

Få hunden din hjem om ti dager.

Bestem alderen på katten din.

Forbered hundemat.

Finn en frosk.

Lagre en hund fra kvelning.

Ta tak i døden til et elsket kjæledyr.

Støtt din chihuahua under fødselen.

Stopp en hund fra å bjeffe folk.

Hold kjæledyr unna møbler.

Gi en baby skilpadde.

Gjenkjenne om en hest trenger en tannbehandling.

Få en slått kattunge til å sove.