Home \ dyr
 

Trekk kattemynte.

 

Catnip er en urt brukt i te og kaffe som smakforbedrer og er et trygt "kattemedisin" som gjør katter ekstatisk! Denne siden vil fortelle deg hvordan du kan dyrke den.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Kjøp catnip i barnehage og til og med noen ganger i dyrebutikker. Vanligvis bærer de både, og kattemynkfrø og små planter som kan plantes direkte. Hvis du ikke vil bruke pengene, eller hvis du kjenner noen som allerede har kattemynte, kan du be om en plante eller noen frø.        
 2.  
 3.   2      Plante i full sol på de fleste steder. Vann ofte i begynnelsen. Prøv også å holde katten din vekk fra anlegget til den vokser litt. (Dette kan være litt utfordrende) Noen ganger spiser katter hele planten eller bare legger på den, noe som forhindrer det i å vokse så fort som mulig. Å sette opp et gjerde kan løse problemet, spesielt hvis det er mange katter i nabolaget.     
 4.  
 5.   3      Hold tilbake. Når voksen opp, kan dette virkelig vokse i enkelte områder om sommeren, spesielt i Colorado og deler av Michigan. Dette er medlem av mintfamilien og har blitt nesten skadelig ugress. Husk at hvis du plantet kattemynte, kan du nesten være sikker på at minst 2 andre kommer opp et sted i hagen din. Hvis katten ruller på bestemte steder i hagen din, kan det tyde på at du kan få et problem med kattemynte.     
 6.  
 7.   4      Å dyrke dem fra frø, så dem i en liten pott dekket med litt jord. Vann lett, to ganger daglig i begynnelsen til de spiser.     
 8.  
 9.   5      Alternativt, kjøp tørket kattemynte. For hjemmekatter, eller hvis du ikke vil plante, er dette et godt alternativ. Også, hvis du bor i de nordlige delene av USA og Canada, er det en god ide å holde noe av det for vinteren, når kattemoren er begravet under snøen. Tørket kattemynte kan kjøpes hos noen dyrebutikker, eller du kan tørke din egen kattemynte og holde den til vinteren!               
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Dyr populær:
Ta vare på hestens tenner riktig.

Bygg et forhold med en katt.

Hold glidelåsen på kortsiden.

Behandle matallergier hos hunder.

Bruk en fløyte på hunden.

Gi en valp ut av røret.

Bestem kjønn av en hamster.

Hvordan tegne blod fra en hest.

Tame a mane.

Bli kvitt veps.

Gi eggene i øgler.

Finn en gressslange.

Bestem en hunds alder basert på tennene hans.

Kyllinger dør.

Tren en papegøye.

Lag en valp.

Ta en firfirsle uten å berøre den.

Ta vare på larver av birketreet.

Oppdag orminfeksjon hos valper.

Ta vare på Rottweiler.

Holder en vannslak.