Home \ dyr
 

Tren hamsteren din.

 

Hamster er interessante kjæledyr. Siden disse dyrene kommer fra naturen, er det fornuftig å holde dem i fangenskap så nært som mulig i naturen og å håndtere dem.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Når du tar hamsteren hjem for første gang, gi ham 3-4 dager for å bli vant til hans / hennes nye habitat. Dette gir hamsteren følelsen av at du ikke vil tvinge den til å gjøre alt det ikke liker. Også matskålen skal fylles når du legger den i buret. Som grunnleggende utstyr til hamsteren trenger du en 100 × 50 cm innkapsling for alle hamsterarter. Dette må være utstyrt med et flerkammerhus for å sove, et hjul (27cm for gyllen hamster og 20cm til hamster) og en bolle med chinchilla badesand. Baller og lignende leker har blitt klassifisert av Veterinærforeningen for dyrevelferd som dyrevelferd og skadelig. Derfor bør du ikke bruke den.       
 2.  
 3.             2      Få det til stemmen din ved å lese en bok eller synge en sang til dem. Dette vil gjøre deg trygg når du hører stemmen din.        
 4.  
 5.             3      Legg en solsikkefrø eller hamsterbehandler i hånden din og strekk den flat ut i buret. Vent tålmodig til hamsteren kommer på hånden og tar godbit. Øv dette i omtrent en time. Det kan imidlertid hende at hamsteren griper fingeren og biter i stedet. Neste gang hamsteren kommer på din håndflate, bør du sakte løfte den ut av buret og strekke over pelsen sin. Ved å gjøre det, forteller du ham at du elsker ham og at han / hun kan stole på deg. Til slutt vil han klatre på hånden og vente på at du skal hente ham opp.        
 6.  
 7.             4      Ikke lær hamsteren noen triks. En hamster er ikke en sirkushest. Han har mange fremragende ferdigheter. Disse relaterer seg til overlevelse i naturen. Hvis du vil trene hamsteren din, bruk disse ferdighetene og bygg dem. Gi ham høystrengede sandkasser der du kan begrave mat. Foraging er hva hamsteren må mestre i naturen best. Matssøk spill er den mest interessante tingen din hamster kan forestille seg. Dette forbedrer ikke bare trelldom, men gjør hamsteren bedre til å svare deg bedre.  
    
  • Ikke start med en enkel "mann". Ikke hold en godbit over hodet og vent til han står på to ben. Dette er unaturlig og gis ikke dyret. Ikke gjenta "menn" igjen og igjen. Han vil stå på to føtter og ta godbit. Etter en stund vil han gjøre det alene, hver gang du gir ham kommandoen "mann". Ikke glem å belønne ham / henne! Hamstere kan ikke trent på kommandoer. Vennligst hold en hund, hvis du vil gjøre slike ting med et dyr.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Du kan ikke gjøre det samme med andre triks som "Pfötchen", legg bare godbiten foran hamsteren denne gangen, så han må strekke ut en pote for å få det..        
 10.  
 11.             6      For "Roller", vær så snill å ikke sette godbitene på ryggen, så han må vende om for å få det. Din hamster forstår ikke dette og vil enten bite deg eller det vil bli forstyrret. Bare ikke gå gjennom de samme trinnene som med "menn". Si kommandoen og gjenta det igjen og igjen. En hamster kan ikke forstå en kommando. Det er meningsløst og unødvendig å prøve noe sånt. Ikke gi ham noen godbit før han gjør trikset, og du har en dysfunksjonell hamster.        
 12.  
 13.             7      Ikke vis ham de tingene han ikke burde gjøre. Hvis han tyser på noe, bør han ikke tygge, ikke svare med et bestemt "nei". Det er meningsløst. Din hamster forstår det ikke. Ikke arbeid på slike ting. Gå til kjelleren din eller garasjen og bygg en fin stor kabinett for hamsteren. Han liker det mye bedre og hjelper ham mye mer. Du kan finne eksempler på hjemmelagde vedlegg her http://hamstergehege.blogspot.de/search/label/Eigenbau%20-%20DIY%20cage Hver gang hamsteren følger din kommando, gi ham en belønning! Du bør prøve å ikke alltid gi en godbit som en belønning, som for mange av dem er dårlige for dyret.        
 14.  
 15.             8      Hvis du vil være en god keeper, få deg en stor boks, forskjellig fra det du ser på bildet, og fyll det med sand. Kullet i buret skal være omtrent samme høyde slik at det kan klatre opp på egenhånd. Deretter kan hamster grave i den.        
 16.  
 17.             9      Ikke lær ham hvordan du skal hoppe. Legg aldri en godbit over hodet og løft den når han / hun står ned og ikke si "Vår!" Igjen og igjen.        
 18.  
 19.             10      Prøv å gi hamster gulrøtter som en belønning. De fleste hamstere som gulrøtter. Ikke gi den til ham for ofte, men med lengre intervaller. Din hamster vil nyte variasjonen. De liker også enkle fullkornsflager uten Zucher.        
 20.  
 21.             11      Lær hamsteren for å klatre på skulderen. Legg ham / henne på skulderen for å gjøre deg komfortabel. Gjenta dette i flere dager. Deretter legger du en godbit under din T-skjorte og strekker armen til hans / hennes. Hamsteren din vil klatre på skulderen og se etter godbiten. Tross alt, du trenger ikke å skjule noen godbit under din T-skjorte lenger, og han vil frivillig klatre opp. * MERK * - Ikke legg hamsteren på skulderen hvis han / hun ikke er komfortabel der!                  
 22.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Dyr populær:
Bli kvitt fugler.

Bestem en hunds alder basert på tennene hans.

.

Vedlikehold av ørn.

Tame a hamster.

Marsvin blir vant til det lille dyretoilet.

Forlat en hund til å spise avføring.

Blå krabber holdt i live.

Design en bolig for en pute.

Hold en hund mot å bite.

En katt syntes å ha sitt knuste ben.

Reduser stress hos katter.

Avver bier.

Behandle aspergillose hos hunder.

Lær en cockatiel for å snakke.

Hold en Axolotl som et kjæledyr.

Ta vare på damskildpadder.

Omsorg for en baby budgerigar.

Ta vare på munk.

Hold hunden din stille utenfor kennelen sin.

Retracting en hest.