Home \ dyr
 

Lær rotte triksene dine.

 

Rotter er veldig smarte og intelligente, så du kan lære dem mange triks.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Bruk en godbit for å styre rotte. Prøv å holde rotter på bakbenene mens du holder opp med deg. Hvis hun gjør det, så si raskt "stå opp" og gi henne belønningen. Vel, er det ikke lett å trene rotter?       
 2.  
 3.             2      For å lære råtten å "riste hendene", hold hånden din med godbiten nær henne pote. Ta deretter langsomt og forsiktig tappens rotte og legg den på behandlet. Si "shake hands" eller "give paw", gi henne godbit og slår henne.        
 4.  
 5.             3      For å lære rotten din å ligge på kommando, legg en godbit på gulvet der du trener med det. Hvis råtten din er distrahert, holder du hånden over biffen og klikker du med fingrene. Hvis rotten din ligger ned på bakken, si fort "liggende".        
 6.  
 7.             4      Hvis rotten din har noe interessant i buret sitt, hvordan du står på bakbenene, så fortell den riktige kommandoen og kaster henne en godbit i buret.        
 8.  
 9.             5      Du kan også lære råtten mange andre kommandoer. Bare husk at så snart rotten din er i den posisjonen du vil ha det til, sier du raskt ordren og gir den en godbit. Hvis rotten din har blitt vant til triksene, bør du ikke fortsette å belønne dem med godbiter. Det ville gjøre henne tett i det lange løp. I stedet for å behandle, vil du kanskje lete etter et sunnere rotte-snack alternativ eller bare belønne det med noen få slag.        
 10.  
 11.             6      For å lykkes, må du trene med rotte (eller rotter) hver dag. Alle gnagere bør også tilbringe tid utenfor buret hver dag. Men hvis du har mer enn en rotte, bør oppmerksomheten ikke begrenses til bare en. Du bør ta samme tid for hver av rotterne dine, enten du trener dem eller "bare" spiller med dem. Hvis du bare vil lære en rotte en ordre, ta bare den ene ut av buret, trene med det, og legg det tilbake. Hvis du har to rotter, kan du ta vare på dem med en venn ved å ha en av dere trene en rotte og den andre lek med din andre rotte. Men du bor i to forskjellige rom, slik at rotterne ikke distraherer hverandre.                  
 12.  
 

+ Bruk aldri løpeboller. Rotter er skremt av dette, de løper bare mot veggen og lider skader, og det har allerede skjedd at rotter har brutt noe. Sjelden skjer det at rotten lider av et hjerteinfarkt og dør!

            

Tips .

                  

Advarsler .

             
Dyr populær:
Fôrvann og dam skilpadder riktig.

Få din lille hund til å slutte å bite og gøe på deg.

Undervise hunden din til hundens boks.

Identifiser en dronningbi.

Få hunden din til å bjeffe fremmede.

Få katten din til å tåle et bad.

Saddling og bridling en hest.

Holding en Bearded Dragon.

Kjøp en kamel.

Gi en enema til en katt hjemme.

Hjelp en hund med separasjonsangst.

Lys kjolen på hunden din.

Forlate hundens tigging.

Forhindre katter fra hår.

Hold skinker som kjæledyr.

Hjelper en kattunge å bryte seg bort.

Sosialiser hunden din.

Gjenkjenne om en tispe er i varme.

Vinn kjærligheten til katten din.

Ta vare på nudibranchs.

Påvisning av dehydrering i en hund.