Home \ dyr
 

Naming for valpen din eller ny hund.

 

Hunden er ordensmessig den beste vennen til mannen, i det minste er han for det meste like å finne blant de nærmeste omsorgsmenn til et menneske. Og en beste venn fortjener et virkelig fantastisk navn. Imidlertid kan det være vanskeligere å finne et slikt navn for din lure lille venn enn du tror. Heldigvis hjelper wikiHow deg gjennom jungelen av utallige muligheter. Rull ned til trinn 1 for nyttige tips om hvordan du finner den beste passformen for valpen din.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Første metode: Hurtige tips for riktig valpnavn  ,

    
   
 1.            1      I et nøtteskall ligger krydderet. Hunder finner det mye lettere å gjenkjenne navn som er en eller to stavelser, som sådan, med mer enn to stavelser. I stedet for lange navn, som Sir Merlin of Mangovia, bør du heller bruke en kort versjon, for eksempel Merlin eller Mango, for å navngi.  
    
  • Men hvis du vil gi hunden et lengre, mer formelt navn, vær oppmerksom på at du til slutt vil bruke en kort form, uansett hva den korte formen kan være (fordi det blir mye lettere for deg å ringe til ham). Derfor bør du velge et navn som kan trimmes til en fin kort versjon.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Prøv skarpe konsonanter. Hunder hører høye frekvenser ekstremt bra, så navn som starter med s, sch, ch, k, etc. er bra for å fange hundens oppmerksomhet. Hunder reagerer raskere på disse relativt skarpe lydene. På samme tid kan du vurdere navn som slutter med en vokal, spesielt de med en kort "a" eller en lang "e" på slutten.  
    
  • Noen eksempler som følger disse to reglene er: Simba, Chico, Kassie, Sweetie, Delilah, etc.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ikke velg et navn som høres ut som en kommando. Siden hundene ikke gjenkjenner det egentlige ordet, men hyppigheten av ordet, kan de bli forvirret av ord som høres for like. Dette gjelder spesielt når et av disse ordene er en kommando som de må følge. 
    
  • For eksempel kan navnet "Schmitz" lett forveksles av hunden med kommandoen "sittende" og navnet "Klaus" kan forveksles med kommandoen "off".
  •  
         
 6.  
 7.             4      Hold deg til lignende lyder når du omdøper en eldre hund. Vær forsiktig når du endrer navnet på en eldre hund. Hold deg til lignende lyder, for eksempel å bytte fra "Barney" til "Farley". Det er viktigere å holde vokallyden enn konsonantene, siden hunder er mer mottakelige for vokaler og vokal er de som en hund lytter til. Derfor vil "Pinky" akseptere navneendringen til "Mikey", men ikke til "Porky".        
 8.  
 9.             5      Husk at du må bruke hundens navn i offentligheten. Noen navn kan ha en familie mening, men dette kan ikke være bra når du besøker en veterinær eller i en hundepark. Også ved å velge et navn som oppstår for ofte, kan det føre til problemer, for eksempel hunden din går til noen andre (eller en andres hund begynner plutselig).  
    
  • Navn som "Fido" eller "Rover" bør derfor unngås bedre, da disse er mer tradisjonelle og derfor populære hundenavn.
  •  
  • Det bør også være oppmerksom på reaksjonen som hundens navn kan forårsake. For eksempel vil folk trolig være mer mistenkelig for en hund kalt en morder enn en hund kalt en honning.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Vennligst spør før du bruker navnet på et familiemedlem eller en venn. Du kan kanskje tro det er en ære å nevne valpen din etter din favoritt tante Matilda - men tanten din kan ikke behandle det som et kompliment. Hun kunne forstå det som forakt.       
 12.  
 13.             7      Prøv navnet for noen dager før du bruker det for godt. Hvis du har valgt et nytt navn, må du prøve det for en dag eller to og avgjøre om det passer deg. Du vil raskt finne ut om du har funnet et fast navn eller ikke. Hvis ikke, ikke bekymre deg for det og prøv en annen. Det er fortsatt flere valpnavn som du kan bli kjent med og prøve. Ikke glem å belønne valpen din eller hunden hvis den reagerer på det nye navnet. Jo flere behandler, kjærlighet og klemmer han får nå, desto raskere kommer han hvis du ringer til ham senere. 
    
  • Vær oppmerksom på hva det føles som å utpeke valpens fremtidige potensielle navn. Ser du deg selv ved å bruke navnet igjen og igjen? Hvis svaret er nei, bør du vurdere et annet navn.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Forskning mange navn. Hvis du virkelig har problemer med å gi hunden et navn og trenger litt hjelp når det gjelder kreativitet, kan du alltid søke på internett for en liste over kule hundenavn. Det er noen nettsteder som spesialiserer seg på dette emnet, som kan hjelpe deg med å få kreativiteten til å strømme igjen.                 
 16.  
             

    2      Metode 2: Vurder Utseende og Personlighet  ,

    
   
 1.             1      Ta en titt på fargene og kappen på valpen din. Valpens kappefarge kan være en kilde til inspirasjon. For eksempel, hvis du har en valp med brun pels, kan du kalle det "Rolo", "Sjokolade" eller "Brownie". Eller, hvis hunden din har krøllete pels, kan kanskje "krøller" eller "krøller" bli vurdert.        
 2.  
 3.             2      Ta en titt på de unike egenskapene til hunden din. Se på hans poter, ørene, ansiktet, halen og resten. Har valpen noen unike egenskaper eller egenskaper som andre hunder vanligvis ikke har? 
    
  • For eksempel, hvis hunden din har hvite flekker, kan du kanskje ha navnet Flecki, eller noe sånt.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bestem hvorvidt hundens størrelse skal spille en rolle i navngivning. Hvis du har en veldig liten valp, eller en veldig stor hund, kan du bruke disse egenskapene for å finne navnet. Du kan til og med koke med sin størrelse hvis du gir ham et navn som er motsatt av hans faktiske statur.  
    
  • For eksempel kan du ringe din lille hund "Samson" og din store hund "barn".
  •  
         
 6.  
 7.             4      Navn hunden din etter hans personlighet. Etter noen dager vil personligheten til din nye hund gradvis vise seg. Prøv "koser" for den søte lille fyren som elsker å knuse eller "pølse" for dachshunden som ikke engang synes å finne hundedøren. Se at hunden din har interaksjon med andre familiemedlemmer, eller se opp for dumme vaner han måtte ha.        
 8.  
             

    3      3. metode: Bli inspirert av berømte hunder  ,

    
   
 1.             1      Ta en titt på kjente hunder i filmer og TV. Kule filmer og kule hundenavn går vanligvis hånd i hånd. "Blå", hunden av Cool Hand Luke i "The Indomitable" ville passe inn med en hel haug med hunder. "Dino" og "Astro" kommer i tankene i kategorien av kjente TV-valper. Og hvis du liker klassikere, blir "Lassie" som et hundenavn i tvil for deg.        
 2.  
 3.             2      Vurder navn fra bøker. Hvis du har en favorittforfatter, favorittbok eller favorittserie, kan du oppgi hunden din etter karakter av boken eller av forfatteren. Hunden Jack Londons ble kalt "Possum", hunden av Odysseus i Odyssey ble kalt "Argos" og Tin Tins valp ble kalt "Snowy". 
    
  • Du kan også bli inspirert av historien. Tenk for eksempel navnene på presidenter. Hvis du er Theodore Roosevelt fan, kan du ringe hunden din "Teddy."
  •  
         
 4.  
 5.             3      La din kulturarv inspirere deg. Hvis du har en spesiell tilhørighet med familiens opprinnelsesland, eller virkelig elsker lyden av ord på fremmedspråk, gi hunden ditt et navn på fremmed språk eller kaller det noe som har betydning i utlandet , 
    
  •   Tyske hundenavn . For nybegynnere: prøv "Fritz" eller "Kaiser."
  •  
  •   Irske hundenavn . Elsker du vann? Prøv deretter "Murphy" som betyr "fra sjøen".
  •  
  •   franske hundenavn . "Pierre" og "Coco" er toppkandidater for hver hund, spesielt de med noen ooh-la-la i sine gener.
  •  
         
 6.  
             

Tips .

      

            Les mer... (5)      
Dyr populær:
Ta vare på en border collie.

Undersøk katter for dehydrering.

Sykling med hunden din.

Spiller med en kanin.

Få hunden din til å bjeffe fremmede.

Erkjennelse av en syk Bettafish.

Fjern utslipp fra hundens øyne.

Finn ut om en katt hadde et slag.

Hjelpe en kampfisk leve lenger.

Bruk en hundkrage til hundene riktig.

Fjerne loppene på valper uten medisinering.

Avtale med en aggressiv katt.

Cockatiels avler.

Pass på at hunden din ikke biter.

Lær hundens triks.

Undersøk en katt for lopper.

Behandle ascites i gullfisk.

Støtt din chihuahua under fødselen.

Sjekk om en hopper er gravid.

Bruk en elektrisk krage for hundetrening på riktig måte.

Forstå tap av kjæledyr.