Home \ dyr
 

Fest en kattklaff.

 

Får du eller har du en katt som ønsker å komme seg ut for å utforske verden, men ønsker også å komme tilbake til det? Da bør du vurdere å sørge for at du ikke installerer en kattflap for å holde kattungen din våkne opp midt om natten for å la henne inn igjen. Det finnes mange forskjellige typer kattfliker tilgjengelig i markedet. Alle er installert på samme måte. Denne artikkelen bruker en vanlig, låsbar kattflappe som et eksempel.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Kjøp en kattlapp og få de tingene du trenger.        
 2.  
 3.             2      Gå glipp av katten din. For å sikre at katten din lett kan komme og gå, bør du legge kattklaffen 10-15 cm over bakken. Det er den gjennomsnittlige magen høyde på katter.  
    
  • Merk høyden på to steder med en penn for å sikre en rett linje.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Plasser kattens klaff. I de fleste tilfeller er kattklaffen plassert midt i døren. Hvis det er det du vil ha, må du ta målebåndet for å merke midtpunktet på døren og merke et merke på det tidspunktet. Ta deretter en linjal og tegne en rett, horisontal linje som går gjennom merket du har malt.        
 6.  
 7.             4      Fest malen. Cat Flaps leveres vanligvis med en papirmal som forteller deg hvor du skal bore.  
    
  • Plasser bunnen av stencilen på den tidligere trukket linjen. Pass på at midten av malen passer til midtpunktet du merket på døren. Bruk tape for å sikre malen i denne stillingen.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Finn en drill. Du må bruke et flatt vedlegg som er litt bredere enn bladet på din stikksag. Kanskje den nødvendige bredden er spesifisert i håndboken din. Før du bruker boret, bør du tenke på sikkerhetstipsene når du driller - se delen under "Tips".        
 10.  
 11.             6      Bor hull. Bor et hull i hvert hjørne av malen. Hullens posisjon er tydelig angitt. Når du har boret, vil disse hullene tillate deg å kutte ut kattens flaps med puslespillet.  
    
  • Fjern malen og blås bort enhver sagspann.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Tegn åpningen. Ta linjalen og pennen og trekk fire linjer som møter hullene, markerer åpningen av kattens klaff.        
 14.  
 15.             8      så langs linjene. Pass på at døren er stengt slik at du kan så trygt. Før du tar puslespillet i hånden, bør du huske at en hvilken som helst saging også innebærer risiko, så les "sikkerhetstipsene" i "Tips" -delen. Ta nå stikksagen og så langs rammen, så fra et hull til det neste.        
 16.  
 17.             9      Dekk åpningen. Etter å ha slått av puslespillet, skyv treet ut for å avsløre åpningen.  
    
  • Du må glatte de indre kantene litt med et stykke sandpapir. Fjern alt savsmuld og fortsett å sykle til du er fornøyd med resultatet.
  •  
         
 18.  
 19.             10      Test passformen. Legg kanten på kattens klaff over åpningen og kontroller at klaffen beveger seg inn og ut lett.        
 20.  
 21.             11      Merk skruehullene. Hold kanten på kattens klaff på plass og gjør et merke gjennom hvert av skruehullene i de fire hjørnene på kattens klaff.        
 22.  
 23.             12      Velg et borevedlegg. For å bore de foreløpige hullene, bør du velge et vedlegg som er litt tynnere enn skruene og sett det på boret. Husk sikkerhetstiltak ved boring.        
 24.  
 25.             13      Bor hull hull. Bor et hull på hver av markørene til du kommer til den andre siden av døren.        
 26.  
 27.             14      Skru sammen. Nå er det på tide å skru de to sidene av kattens klaff sammen. Hold kanten på kattens klaff på plass og skyv de fire skruene forsiktig inn i hullene sine.  
    
  • Åpne døren. Ta baksiden av kattens klaff og legg den over de fremspringende skruene.
  •  
  • Plasser deg med en arm på den ene siden av døren, slik at du kan bruke den andre hånden til å feste skruene på skruene. Sett forsiktig en mutter på hver bolt. Det vil være vanskelig. Stram mutteren for hånd, bruk en skrutrekker for å stramme skruen. Hvis skruen er tett, gjenta denne prosessen med de tre andre skruene.
  •  
         
 28.  
 29.             15      Kontroller arbeidet ditt. Test kattens klaff for å sikre at den fungerer. Vis den til katten din og oppfordrer henne til å bruke den!                  
 30.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                  
Dyr populær:
Sett opp et akvariet skilpaddsvennlig.

Abandonere hestens boobs.

Opplær litt beagle.

Kjenne en døende hund.

Lær rotte triksene dine.

Børste en hest.

Få en katt brukt til søppelboksen for å gjøre forretninger utenfor.

Diagnose og behandle bakterielle hudsykdommer hos katter.

Drep en fly raskt.

Inkluder fiber i hundens kosthold.

Behandle forstoppelse hos hunder.

Tren en Golden Retriever.

Pensle en hunds tenner.

Få ditt kjæledyr loppefrit.

Undersøk katter for dehydrering.

Tilfør hamsteren.

Forlate kattens møbler å rive.

Bli kvitt ekorn i din hage.

Hold skjeggdrage.

Lær en hund for å få en øl.

Ha en sunn kampfisk.