Home \ dyr
 

Omsorg for en hest.

 

Hester trenger mye omsorg og oppmerksomhet. Denne veiledningen vil hjelpe deg med å finne ut hvordan du bryr deg om hester ved å følge enkle trinn som vil holde hesten din lykkelig og sunn!

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Gå ut hver dag for å forberede hesten din til ridning. De må være boltet. Se først på dem fra hode til hode for å forsikre deg om at de ikke har noen puffiness eller kutt, en liten ripe spiller ingen rolle så lenge det ikke er for dypt.       
 2.  
 3.             2      Hvis du har sjekket ham eller henne, begynn med curring. De må være børstet og børstet, manen og halen må børstes og børstes, hoverne må arkiveres og de må først børstes med en hard børste og deretter med en myk børste.        
 4.  
 5.             3      Neste kommer licking og fastholding. Ta puten først, og sett sadelbeskytteren på hesten din. Deretter kommer salen. Ta tak i beltet og se om sadlen sitter. Sett deretter halteret over hesten din og legg broen i munnen. Hvis de løfter hodet, får du hjelp fra en større person eller legger hånden på pannen og legger på halter. Sjekk alle sele og veilede dem til å ri.        
 6.  
 7.             4      Kontroller tråden igjen, noen hester vil gjøre overkroppen stor når du legger dem på. Ta tømmene, de burde være så lange som armen din. Stå opp!        
 8.  
 9.             5      Outlet er viktig! Holder hester i form. Du kan ri på hesten din så lenge du vil, men det er ikke en feil å forlenge tiden gradvis, men pass på at den ikke gjør vondt når du reiser mer enn 2 timer, stopper det, drikker det og tar en pause gjøre. En hest har ikke noe imot å ri på arena hele tiden. Men hvis du kjører for show, ikke sett dem i stallen, ellers liker de ikke å ri på arenaen lenger.        
 10.  
 11.             6      Ta av halter og la det drikke. Ikke la dem drikke for mye, eller de blir syke. Hvis det er vått, spray med vann hvis det er over 20 år. Hvis du cum, skrape av vannet. En hest er redd for en vannslange, så du kan ta en våt svamp for å vaske den. Du vil sannsynligvis rulle. Det er greit, det er normalt!        
 12.  
 13.             7      Forsikre deg om at når du fjerner salen, tar du teppet på buken, hvor selen er. Det er veldig viktig at du børster der, fordi hester kan få vondt der hvis de ikke er ordentlig omhyggelig. Trykk kroppen din mot hesten som om du løfter en hov. Skrub beltet lett. (Det er vanligvis et avtrykk der), så ikke skrubbe for hardt, det kan skade hesten.        
 14.  
 15.             8      Du må også ta vare på din stabile. Ta spon, halm eller det som er best for deg. Ta en pitchfork og en bøtte og skyv gjødselet inn i bøtta. Ta også de våte flekkene. Pass på at du fanger alle de våte flekkene, de lukter forferdelig! Hester trenger ikke en stabil for å overleve, de bor også i paddocken!        
 16.  
 17.             9      Se om hesten din har ferskvann og hvis vannbøtten er ren. Snakk med de forrige eierne for å se hvor mye du trenger for å mate dem. Mate dem etter behov Prøv å holde dietten så lett som mulig (husk at ville hester bare har gress), gress, høy og rent havremel for dem, og reduser kolikrisikoen. Pass på at feltet for beite er stort nok.                  
 18.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Dyr populær:
Arbeide med dominerende hunder.

Avlsslagsfisk.

Avlast artritt smerte hos hunder.

Express blæren til en lammet hund.

Ta vare på hestens tenner riktig.

Dyreliv.

Hold hundens tenner sunn.

Hold en Yorkie tennene rene.

Kjenne en døende hamster.

Spill med Hermit Crab.

Gi en tablett til en katt.

Ta vare på en kjæledyrskanin.

Feed en kanin.

Å tiltrekke sangfugler til hagen din.

Lær en hund for å vise når han må komme seg ut.

Tren din hund uten profesjonell trener.

Hold hunden din stille utenfor kennelen sin.

Holder en leopardkeko.

Sjekk om en hopper er gravid.

Redd en kvelende kvel.

Å gjenopplive en hund.