Home \ dyr
 

Tame a mane.

 

Uansett om du utfører i et vestlig kurs eller bare ønsker å legge til litt raffinement i utseendet på hesten din, er fletninger en lettilgjengelig stil. Du trenger mer tid enn ferdigheter til å gjøre det, noe som gjør det til en flott stil for nybegynnere.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Sett de nødvendige tingene sammen. For å komme i gang, trenger du et utvalg av 50 til 100 elastikk i en farge som passer til hestens mane; Du kan ta en matchende hårfarge, med en svart mane hvite bånd eller svarte bånd med en hvit mane. Du trenger også en matchende børste for å tynne manen, en matchende kam, ett eller to hårklipp og et produkt som gjør manen litt klebrig.  
    
  • "Quick Braid" er et flott produkt, men i nød er billig hårgel.
  •  
  • Du kan også trenge en trinnladder avhengig av høyden på hesten din eller din egen størrelse.
  •  
  • Organiser kjøkkenredskapene dine på et lett tilgjengelig sted.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lag en foreløpig kutt. Hvis du aldri har gjort fletninger i hesten din, eller du har vokst dem siste gang, er det lettest å kutte mesteparten av manen før du begynner. Skjær manen til ca 15 cm med sakset ditt - det trenger ikke å være perfekt eller til og med. Du vil kutte en annen gang når du er ferdig med flettene for å gjøre det til og med.       
 4.  
 5.             3      Klargjør manen. Kjør manen med kammen for å fjerne knuter. Du kan fukte manen med litt vann for å gjøre det lettere. Hvis hesten din er veldig tykk, tynn den ut nå. Påfør "Quick Braid" eller gel til du kan jobbe med håret, men de er ikke for klissete. Kjem produktet inn i manen, så det blir jevnt påført. 
    
  • Du må ikke tynne ut hestens mane, med mindre det er spesielt tykt.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Del av den første flettet. Start på bunnen av mullebanen og del den første delen. For en profesjonell mann bruker kun en del størrelsen på kammenes tenner. For et raskere resultat, ta bredden på to stolper. Hold resten av manen ut av veien med hårnålen.       
 8.  
 9.             5      Kombiner den første delen. Ta et enkelt bånd og pakk det tre til fire ganger rundt delen eller til båndet passer godt. Det burde være bare med toppen av manen, slik at bandene gjentar formen på toppunktet mens du jobber deg gjennom manen.       
 10.  
 11.             6      Fest stroppen og legg håret flatt. Ta tak i bandet, ta en liten del av håret og del det i to deler. Ta del i hver hånd og trekk den forsiktig - litt ned og på hver side. Det skal se ut som om du gjør en omvendt "V" under båndet. Trekk forsiktig opp delene opp og ned i nakken mot toppunktet til bandet er flush mot hestens hals.        
 12.  
 13.             7      Lag en andre fletning. Fortsett med en annen del av håret og følg alle trinnene ovenfor for å kutte, knytte og feste båndet. Juster bandet slik at det er nivå med den første, noe som vil gi deg det fineste og flotteste utseende.       
 14.  
 15.             8      Fullfør flettene. Arbeid langs nakken i henhold til mønsteret du har laget med de to første. Pass på at alle seksjoner er jevnt tykk og at alle gummiene er justert. Det kan være at du må fugle manen regelmessig i løpet av denne tiden.       
 16.  
 17.             9      Kort manen. Avhengig av dine personlige preferanser og kurset du deltar i, kan du ha en viss lengde i tankene. Vanligvis er lengden imidlertid begrenset til 5 til 10 cm totalt. Begynn med den første grisstenen i nærheten av mulesporet og klipp manen med saks i en jevn linje. Arbeid deg ned på manen, trimme hver eneste pigtail. Pass på at de er like lange.        
 18.  
 19.             10      Lag pigtails fra håret på hestens panne. Våt dem som du gjorde med manen og bruk et produkt. Del håret i pannen med kammen i tre deler. Plasser pannehåret om 2,5 cm og bind det deretter sammen under der de nedre pannehårene vokser. Fest bandet som manen.       
 20.  
 21.             11      Fullfør manen. Spray litt "Show Sheen" (eller lignende produkt) når du er ferdig for å gi den ferdige manen og pannen håret skinn. Pass på at du ikke bruker den for tykk, da dette kan ha en skadelig effekt og deretter ser litt fett ut.                  
 22.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                Les mer... (1)      
Dyr populær:
Tren en beagle.

Gjenkjenne om en hest trenger en tannbehandling.

Bruk en hundkrage til hundene riktig.

Fransk Bulldogs øvelse.

Velg en Yorkie valp.

Tren en valp.

Oppdag termittskader.

Å tiltrekke sangfugler til hagen din.

Bygg en marsvinkage.

Hold kreps som kjæledyr.

Få katten din til å bruke søppelboksen igjen.

Ta vare på en syke dekorativ fugl hjemme.

Sjekk om hunden din er sunn og fornøyd.

Skjære kattklør.

Ta vare på en døende katt.

Bygg et smidighetskurs for hunder.

Kjøp en pindsvin.

Ta vare på damskildpadder.

Fjern utslipp fra hundens øyne.

Hvilken hundebånd er riktig for hunden min.

Kjøl en hund.