Home \ dyr
 

Bli kvitt en ung hunds bite.

 

Går valpen din? I så fall må du bryte denne syklusen raskt uten å bryte motet ditt. Den gode nyheten er at det er mange ting du kan gjøre for å signalere til hunden din at han trenger å slutte å bite samtidig som han forsterker positiv oppførsel. Når valpen din har lært at han ikke bør bite, kan du gå videre til flere morsomme ting som å lære ham triks.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Undervisning din valp ikke å bite  ,

    
   
 1.            1      Gjør konsekvent å bite. Hver gang. Hvis valpen din heter, sier du med en sterk stemme: "Nei!" Så går du bort og ignorerer valpen din. Sosial isolasjon og time-outs kan være en effektiv måte å straffe et pakkedyr på. Du kan også snakke om hunden din biter for hardt. Yowling når hunden din bruker tennene mot deg, er et passende svar på å hjelpe din unge valp å forstå hva som er akseptabelt og ikke akseptabelt når du spiller.  
    
  • Lær barn å ikke knirke, løpe eller klappe hendene, da de vil tiltre valpenes naturlige bytte og forsterke problemet. Barn skal være rolige og holde hendene stengt og nær kroppen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk avskrekkende for å holde valpen fra å bite. Før du begynner å leke med valpen, sprayer du en avskrekkende kroppsdeler og klær som valpen foretrekker å bruke. Når valpen din begynner å bite deg, slutter du å flytte og venter på at den reagerer på avskrekkeren. Når valpen slutter å bite, berømmer du ham og fortsetter å leke. Pass på å vaske hendene forsiktig med såpe og vann for å fjerne materialet fra hendene.  
    
  • Quenched Flavours er, for eksempel: "Bitter Apple" spray, "Wick Vaporub", Tea Tree Oil eller Hvit Vin Eddik. Påfør disse midlene til hendene for å gi dem en ubehagelig smak.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Tegn valpens oppmerksomhet på leker for å bite. Når han roer seg, snakker du mildt til ham og slår ham. Hold hendene vekk fra munnen. Begynn å spille med ham igjen, og unngå å være for entusiastisk om hunden. Men denne gangen bruker du leker i stedet for hendene dine for å holde hunden opptatt. Du kan øve henting ved å kaste lekene bort fra deg og bruke valpens bytte for å ha det gøy. Å leke med leker kan brukes som en belønning under trening eller som en pause og holder hendene vekk fra valpens tenner.  
    
  • Noen trenere anbefaler at du tar krig med valpen din. Valpen lærer at spillet er morsomt, men kontrollert av deg, av mennesket i den andre enden av leketøyet. Spillet stopper hvis reglene som beskytter alle, ikke blir respektert.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ta vare på sikkerhet når du trener med valpen din, ikke å bite. Spill ikke grovt med en valp som biter. Stormy play vil styrke denne oppførselen og forankre den fast i valpens hjerne. Bruk aldri hendene som leketøy. Du bør også se nøye på barn når du spiller i nærheten eller med valpen din. Barn er ikke godt rustet til å trene en valp, og skader kan være resultatet.  
    
  • Ikke la barna spille trollkrig med valpen når ingen voksen er rundt, bare hvis valpen har forstått spillets regler godt, og bare hvis valpens størrelse under spillet ikke utgjør en risiko for barnet.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Bruk en sprøyteflaske med vann i massive tilfeller. I tilfeller der biting er spesielt alvorlig eller vedvarende, bør du ha en sprøyteflaske med hånden. Ledsag din faste "NEI!" med et sprut av vann i valpens ansikt, for å forstyrre oppførselen. Pass på at du stiller dysen på "spray" i stedet for en vannstråle. Du vil skremme valpen din, ikke skade ham. Vær også oppmerksom på at valpen vil forbinde vannsprayen med deg, og at han i andre situasjoner kan være forsiktig med å håndtere deg. 
    
  • Trukk aldri valpen med sprayflasken eller forårsake frykt. Du ønsker ikke å skape en situasjon der hunden bare oppfører seg når du har sprayflasken i hånden.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Belønn god oppførsel. Alltid ros god oppførsel med mye kjærlighet og kosning. Bruk belønningene dine effektivt for å øke god oppførsel. For eksempel, hvis hunden din utfører kommandoen din for å slippe et leke, sier du "ja!" eller "fint!". Verbal belønninger fungerer bra når du spiller og hendene dine er fulle av leker.  
    
  • Husk, du er forelskens foreldre nå. Du har et ansvar for å oppfordre ham til å bli et lykkelig, sunt, godtjustert familiemedlem.
  •  
                   
 12.  
             

  Del 2      Forstå biting i valper  ,

    
   
 1.             1      Forstå hvordan valper vanligvis lærer å bite. Det er normalt at valpene biter når de vokser og vokser. Normalt lærer de fra andre medlemmer av pakken når de skal bite og når de ikke skal bite, inkludert voksne hunder. Valper lærer ved å leke med andre medlemmer av pakken, når de bør avstå fra å forårsake alvorlig skade ved å bite. Hvis valper ikke lærer å kontrollere eller slutte å bite, blir de sterkt straffet av de andre hundene, muligens biting og skadet valpen.  
    
  • Når valpen lærer seg raskt fra sin pakke, vil de være mer bestemt og klare om biteadferd inntil valpen oppfører seg på en måte som er akseptabel for de andre medlemmene av hans pakke.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Forstå hvor viktig det er å lære hunden din ikke å bite. Hvis du tillater valpen å bite, kan den komme ut av kontroll og valpen din vil ikke kunne lære å kontrollere seg selv. Hvis du mistenker at valpen din biter ut av frykt eller sinne, bør du snakke med et dyrs oppførselsterapeut som kan hjelpe deg.  
    
  • Det er urimelig for valper å bite mennesker eller andre dyr, med mindre de er i reell fysisk fare og trenger å forsvare seg.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ta sikkerhetstiltak hvis valpen din biter. Hvis du starter et treningsprogram ved hjelp av en kvalifisert trener, kan du vurdere å bruke en snute. Valpen vil raskt lære å slutte å klemme eller bite ved hjelp av en snute, men det anbefales ikke å bruke en snute hvis du ikke har en klar forståelse av treningsmetoden og treningsmålene. Hvis snuten ikke er ordentlig satt inn og brukt, blir valpen enda mer farlig for andre mennesker, spesielt de som prøver å knuse ham. 
    
  • Forlat aldri barn uten tilsyn og ubevisst med hundene alene, selv om de virker "trygge". Du må kanskje holde hunden din egen og / eller i en boks hvis ingen kunnskapsrik voksen er til stede.
  •  
         
 6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

      

            Les mer... (12)      
Dyr populær:
Oppdag veps.

Gjenkjenne en tornfinger (edderkopp).

Lær noe til en katt.

Trening vakthunder.

Hold hunden din fra å bite andre mennesker.

Behandle allergisk dermatitt hos hunder.

Behandle magesår i hester.

Bestem om en Siamese katt er riktig for deg.

Hjelp en hund til å håndtere sin frykt for fyrverkeri eller tordenvær.

Forhindre en hund fra oppkast.

Behandle kattakne.

Ta vare på leilighetskatter.

Kjenne forskjellen mellom en frosk og en pute.

Forhindre hårkuler hos katter.

Ally med en hest.

Bli hundetrener.

Behandle slangebitt hos katter.

Kjenne forskjellen mellom en frosk og en pute.

Finn ut om en katt har rabies.

Ta vare på en tarantula.

Behandle et brudd på ACL hos hunden uten en OP.