Home \ dyr
 

Hold katten og hunden sammen.

 

Har du en katt og en hund, og de stopper ikke med å krangle? Prøv disse enkle trinnene!

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Gå sakte. Først må de to dyrene holdes separat. Dyr trenger tid til å bli vant til hverandre. Det er mye mer sannsynlig at de ikke liker hverandre hvis du vil tvinge dem sammen.        
 2.  
 3.             2      Begynn å gi alle dyrene like hengivenhet, fordi dyr, akkurat som mennesker, blir sjalu når et "barn" får mer oppmerksomhet.        
 4.  
 5.             3      Bytt rom hvor du holder dyrene. Så de kan lukte hvor hverandre var uten å måtte se ham.       
 6.  
 7.             4      Lov hunden din hvis han oppfører seg godt i nærheten av katten. Hvis du har en hund som alltid begynner å bje så snart katten dukker opp, gjør det slik at det er behagelig når katten kommer. Si, "Oh hund, katten er her! Hvor vakkert! "Og det lyder veldig glad for å heve hunden. Din hund vil raskt lære å knytte positive følelser med katten.       
 8.  
 9.             5      Gjør katten et sted hvor hun er utenfor hundens rekkevidde. Katter vil vanligvis bare angripe en hund hvis de er hjørnet og de har ingen sjanse til å rømme hunden.       
 10.  
 11.             6      Hold katten i armene til hun er rolig og avslappet. Spør et familiemedlem eller en venn om å bringe hunden sakte inn i rommet. Ta langsomt hunden nærmere, vent til katten og hunden er begge rolige og la dem komme nærmere.       
 12.  
 13.             7      Gni hunden din med et håndkle og skyv håndkleet under kattematskålen slik at katten blir vant til lukten og aksepterer den.        
 14.  
 15.             8      Når du er klar til å la begge dyr streife seg fri, sørg for at det er en rømningsvei for det mindre dyret at den større ikke kan følge. I katter og hunder kan dette være i form av et kattentre eller en babyporte i døren (en barneskjerm kan plasseres 15-20cm over bakken, slik at katten kan løpe under, men hunden er stoppet).       
 16.  
 17.             9      Ferdig.                  
 18.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Dyr populær:
Gjør din leilighet katt trygg.

Å huske en hund.

Behandle allergisk dermatitt hos hunder.

Beklager en katt.

Kjøp en kattebarn.

Plukk opp en kanin.

Oppmuntre katten til å drikke mer vann.

Klekk kyllingegg.

Holder en leopardkeko.

Ta vare på en border collie.

Bygg et forhold med en katt.

Hold kreps som kjæledyr.

Bli hundetrener.

Droppe snegler.

Kast et føll.

Utdanne katter.

Bli kvitt rotter.

Gi en hest.

Forbered deg på en valp.

Hvilken hundebånd er riktig for hunden min.

Hold en cockatiel glad.