Home \ dyr
 

Gi en slang frossen mat.

 

Feeding captive slanger med levende bytte er vanskelig og farlig for både eieren og slangen. Fôring av frosne gnagere reduserer risikoen for skade på slangen, lindrer stress for både eiere og reptil, og forhindrer deg i å se en søt liten mus lider. Ofte er de også billigere!

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Pakker gnageren i kjøleskapet. Ikke kok den i mikrobølgeovnen! Så fristende som dette kan høres ut, hvis du ikke vil kjøpe din mor en ny mikrobølgeovn, bør du legge denne til side;). Ta en frossen gnager ut av fryseren og legg den i en separat plastpose. Sett posen i kjøleskapet og la den være der over natten. Dette vil helt tine gnageren.        
 2.  
 3.             2      Legg den tinte gnageren på en litt varm overflate som en radiator. Du bør ikke lage mat, bare ta den til romtemperatur. Eller bare legg det på benkeplaten litt lenger.       
 4.  
 
   
 1.   1     
    
  • Du kan mate kjæledyret ditt i terrariet og i en boks utenfor. Det er opp til deg. Fôring i terrariet er langt mindre stressende for dyret enn den evige. I tillegg er noen dyr så begeistret at de heller vil flykte fra boksen og igoniere maten.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Sett gnaven i nærheten av slangen. Eller hold matdyret med et tang (lang nok), vriende foran slangen. Noen slanger har ikke noe problem å spise en gnager på denne måten. Hvis ja, er du ferdig, og du kan bringe slangen tilbake til sin vanlige innkapsling.       
 4.  
 5.             3      Hvis slangen din er kresen eller ikke har spist noen død mat før, må du kanskje jobbe hardere første gang. Du kan prøve å holde gnageren foran slangen. Bruk tau når du gjør dette for å forhindre utilsiktede biter. Hvis slangen ser ut til å være redd for gnageren, bare vri litt og flytte lengre unna. Hvis slangen er i angrepsposisjon, men ikke angriper, prøv å trykke slangen forsiktig på nesen. Men gjør ikke dette hvis slangen din er en python, da dette faktisk kan skremme slangen og ha motsatt effekt enn den planlagte! Med tålmodighet bør du oppdage at slangen slår og som allerede stikker død gnager og spiser normalt. Du må kanskje la slangen "drepe" de døde gnagere mer enn en gang de første gangene. Ikke motløs! Fordøpt mat er en mye tryggere og mer humane måte å mate din slange på. Hvis slangen ikke vil ta fôringsdyret av tangen, er det noen ganger nok å forlate matdyret i terrariet over natten (selvfølgelig bare med frossen mat!). Noen dyr er veldig spesielle når det gjelder å spise og trenger det enten helt mørkt, eller det kan ikke engang flytte en skygge på terrariet, og de spiser ikke.       
 6.  
 7.             4      Sett slangen tilbake til hylsaet og fordøy hennes måltid i et varmt, mørkt rom. Vær forsiktig når du fjerner slangen som den fortsatt kan være i fôrmodus. La slangen å krype ut av beholderen og deretter ta den. Dette løser vanligvis problemet.       
 8.  
             

Tips .

                    

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Dyr populær:
Overlev møtet med en krokodille eller alligator.

Hold en katt fra å gni.

Bygg en maurgård.

Sett opp et sjøvannsrev akvarium.

Gi en vill kanin.

Vinn kjærligheten til katten din.

Holding en ferret.

Lei en hund i snor.

Fjern katt urin fra tregulv.

Kjøp en marsvin.

Ta vare på en ung fugl når moren har forlatt ham.

En katt syntes å ha sitt knuste ben.

Bygg et habitat for bokskildpadder innendørs.

Plukk opp en kanin.

Guramis rase.

Feed kattungen.

Nedre feber hos katter.

Hold katter fra å gå inn i gården din.

Ta vare på en Dachshund.

Hold gerbils.

Kjenne tegn på hoftedysplasi hos en hund.