Home \ dyr
 

Få biter av en ung kattunge.

 

For å slutte å bite en kattunge, er det viktig å forstå hvorfor det føles som å forsvare deg selv. Hvert dyr har andre grunner til å bite - så nøkkelen til vellykket avvenning er å finne ut hvorfor kattungen din biter. Generelt bidrar kattunger av en av tre grunner: de er for utrolige å leke; noe vekket henne de er redd. Men med litt tålmodighet kan du bli kvitt denne oppførselen av kattungen din. Vil du nå vite hvordan, så les videre.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Håndter misdirected spill riktig  ,

    
   
 1.            1      Du bør vite at kattunger vanligvis lærer fra sine søsken å ikke spille for grov. Å spille et spill med sine søsken er et viktig utviklingsstadium i de første ukene av en kattunge. Gjennom biter, riper og oppførselen til hans lekekamerater lærer han hva vondt og når det er for grovt i spillet.  
    
  • Hvis en kattunge mangler disse tidlige opplevelsene, f.eks. ved håndoppdrett eller som et "eneste barn", da har det ikke vært i stand til å utvikle en følelse av når det gjør vondt til andre og når det ikke er det.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vær oppmerksom på at kattungen din naturlige jaktinstinkt får deg til å bære føttene og bite føttene. Det er et naturlig instinkt å la små kattunger jakte på alt som beveger seg til å praktisere bytte for senere jakt (selv om de sannsynligvis aldri må jakte). I en alder av rundt tolv uker forteller instinktene dem om å bite sitt byttedyr for å drepe dem. Som et resultat, kjør kattunge etter å flytte gjenstander, som våre føtter eller hender, og begynn å bite dem.  
    
  • Dessverre kan denne oppførselen av kattunger forverres av reaksjonen av deres "ofre". Man blir bitt og reagerer med frykt, noe som igjen forsterker instinkt av unge katter å jakte og bite sitt byttedyr.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Dekk kattungen din ved å leke med ham med fiskeutstyr for å beskytte deg mot biter. Unge katter er utsatt for ufattelige energiutbrudd som får dem til å bite sine hemmelser. Trikset er å kanalisere denne utrolige energien vekk fra hender og føtter ved å engasjere kattungen din i et vilt spill med fiskeutstyr. Hold hendene og føttene i trygg avstand mens du er lei med leketøyet.  
    
  • Det tar vanligvis fem til ti minutter for en kattunge å nedbryte et slikt lekinstinkt og legge seg for å hvile. Bare petting din kattunge når det roer seg ned og belønner det for sin stille oppførsel med en liten godbit.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ikke la kjedsomhet komme i veien for kattungen din. Hvis kattungen blir lei, vil den bygge opp et overskudd av energi som kan føre til dårlige bittende angrep på føttene. Hold mange leker klar for kattungen din, og fra tid til annen erstatt leketøyet du gir ham til å spille, slik at kattungerne alltid er nye og spennende for kattungen din.  
    
  • Det finnes nå mange kommersielt tilgjengelige batteridrevne leker som kan programmeres til å bevege seg på bestemte tidspunkter. På denne måten kan du holde kattungen din fysisk og mentalt engasjert og stimulert selv når du er borte fra hjemmet.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Hvis du er bitt av kattungen din, så stirrer du hardt på det. Hvis du har ulykken til å bli bitt, må du ikke reagere med frykt som det ville sende katten din signalet om at du er sitt byttedyr (dette kan høres morsomt ut, siden det er bare en liten kattunge det kan føre til flere bittproblemer senere). I stedet bør du stå fast og se kattungen rett i øyet. Direkte stirrer er et tegn på dominans for katter, så kattungen din vil tenke to ganger om å angripe deg igjen.                  
 10.  
             

    2      Kontroll angstrelatert biting  ,

    
   
 1.             1      Endre aldri kattungen din rømningsrute. Hvis en kattunge ikke har noen flukt, føles det overveldet og biter for å forsvare seg. Hvis det er borte et sted, bare la det være alene. Å få ham ut av å gjemme ville bare øke sin angst og gi ham begrunnelse for sin frykt.  
    
  • Hvis kattungen gjemmer seg for frykt, plasser du maten eller en godbit innen rekkevidde og forlater rommet. Når den innser at trusselen er forsvunnet, vil den finne et annet incitament til å komme ut og dets "mot" vil bli belønnet.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Prøv å bygge et godt forhold mellom din kattunge og barn. Det kan høres rart ut, men unge katter og barn kan ha det vanskelig å komme sammen. Dette er også fordi barn ofte ikke forstår at kattunge ikke alltid liker å bli oppvokst. Så hvis kattungen er redd for barn, så hjelp ham å overvinne sin frykt. Du kan gjøre dette på følgende måte:  
    
  • Feed kattungen din i et hjørne av rommet mens barna dine sitter i den andre halvdelen og ignorere kattungen. Forklar barna dine at de aldri bør forstyrre en kattunge mens de spiser, fordi det kan gjøre henne til en trussel. Som kattungen lærer at barna ikke er en trussel (til ham og hans spising), vil de over tid føle seg mindre engstelig og begynne å knytte barna sammen med hyggelige ting (som å spise).
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ignorer kattungen din for å bygge tillit. Katter ser direkte øyekontakt som en utfordring. En nervøs kattunge kan derfor se ditt direkte utseende som en trussel heller enn et tegn på kjærlighet eller bekymring. For å styrke sin tillit, kan du:  
    
  • Legge deg flatt på bakken: En stillestående person kan være ganske skremmende for en så liten skapning.
  •  Slå blikket vekk fra kattungen din: Hvis kattungen kommer mot deg, ikke se på den, men gi deg tid til å utforske alt i sitt tempo. Så det vil føles mer behagelig i din nærhet.  
         
 6.  
 7.             4      Belønne "modig" oppførsel. Oppmuntrende positive henvendelser vil vise din engstelige kattunge at nye erfaringer også kan gjøre det bra. For å sette dette rådet til handling, må du alltid bære en pakke med kattekjøtt. Ser du hvordan kattungen din vokser opp bak sofaen, så la en godbit falle i rekkevidde som ved tilfeldighet. På denne måten vil det forbinde den "store, brede verden" med fine ting, som mat.        
 8.  
             

    3      Håndtering av en spennende kattunge riktig  ,

    
   
 1.             1      Du bør vite at omdirigert aggresjon er en av de vanligste årsakene til at kattunger blir vekket. Omdirigert aggresjon kan skyldes halvparten av alle kattens angrep på mennesker. Den kommer i unge katter når de er frustrert. Hvis kattungen din er fristet til å angripe, men ikke kan angripe, leder den den energien til neste beste gjenstand. Ofte er dette den personen som forstyrret det i angrepet: det slår rundt og biter.  
    
  • Hvis kattungen din ser ut utenfor vinduet en fugl, men kan ikke angripe, fordi vinduet er i mellom, kan det være at det er frustrasjon på neste beste gjenstand som beveger eller plager ham, som foten din reagerte på.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Legg spenningen på kattungen din på leketøy. Hvis du ser tegn på rastløshet i kattungen din, bør du prøve å rette kattungen din energi på leketøy. Når hans pent opp frustrasjon har funnet en utløp i spillet, vil det bli din kjære kattunge igjen.  
    
  • Kast en mus med kattemynte eller fiskeutstyr til kattungen din.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Være i stand til å oppdage tegn på rastløshet i kattungen din i fremtiden. Nøkkelen til å holde næring er å holde seg borte fra kattungen din så snart du skjønner at det er agitert, frustrert eller engstelig. Tegn på at kattungen din er spent og kan bite:  
    
  • Flattør ørene
  •  
  • En rullehale
  •  
  • Hud kløe
  •  
  • Store åpne øyne og et stirrende utseende
  •  
  • Faced coat
  •  
  • Lavt voksende lyd
  •  
         
 6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Dyr populær:
Plukker opp en kanari.

Hjelper en hund å få vekt.

Få en katt ned fra et tre.

Berolig katten din med en massasje.

Lure Bluejay.

Mannlige og kvinnelige guppies gjenkjenner.

Ta en skilpadde.

Red bellied Ducks.

Cavalier King Charles Spaniels trening.

Gi katten din en skjønnhetsbehandling hjemme.

Gi en injeksjon til en katt.

Redd en kvelende kvel.

Hold glidelåsen på kortsiden.

Forstå tap av kjæledyr.

Ta med hamstere for å slutte å kjempe.

Lær katten for å gi palver.

Tren en tysk Shepherd.

Behandle knuste tenner i hunder.

Tame a hamster.

Opprette et habitat for en gresk skilpadde.

Bygg en flytrap.