Home \ dyr
 

Bruk en elektrokollar for hundetrening på riktig måte.

 

En elektronisk fjernkontroll trening krage fungerer ved å gi hunden et mildt elektrisk støt for å varsle ham. En slik krage er trådløs, batteridrevet og leveres vanligvis med en fjernkontroll som sender et signal til kragen. Det elektriske støtet savnet av kragen er utformet for å gi hunden en liten impuls som føles lik den når du får et statisk støt. Når kragen brukes i uønsket hundedrag, er målet med sjokket å forhindre denne oppførselen i fremtiden. Med en fjernstyrt elektrokollar kan du kle hunden din på avstand, som har fordelen at du kan kontrollere hunden din selv om han ikke ser deg eller hvis han ikke kan høre dine bestillinger.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Bruk en fjernstyrt elektrokollar  ,

    
   
 1.            1      Les bruksanvisningen som følger med kragen. Det er det du bør gjøre før du legger kragen på hunden. Det finnes mange forskjellige typer Remote Electro Collar tilgjengelig, og du må vite hvordan du bruker Collar før du prøver den på hunden din.        
 2.  
 3.             2      Sett inn batteriene i kragen og inn i fjernkontrollen. Pass på at begge arbeider før du legger på kragen til hunden din. Pass også på at systemet er slått av og satt til det laveste pulsnivået før du legger kragen på hunden din. Dette vil sørge for at du ikke ved et uhell gir hunden et elektrisk støt.       
 4.  
 5.             3      Legg kragen rundt hunden din. Noen krage har små punkter som må røre hundens hud, men skal ikke skade det. Pass på at kragen er tøff nok til ikke å glide, men uten at den halser den. Tennene bør røre hundens hals uten å forårsake smerte.       
 6.  
 7.             4      La hunden ha på deg kragen i en uke før du aktiverer den. Ikke bruk kragen umiddelbart, men gi hunden din tid til å bli vant til det. Hunden din vil kunne kombinere kragen med vakre tider og moro, ikke bare straff. 
    
  • Målet med en elektrokollar er å få hunden til å tro at sin egen uønskede oppførsel forårsaket elektroshock og ikke kragen. Hvis du setter hundens krage på kragen og begynner umiddelbart å gi ham elektrisk støt, så kan hunden snart innse at kragen forårsaker problemet.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Begynn med å bruke din elektroniske treningsbeholder. Start med det laveste pulsnivået og se på hunden din som aktiverer kragen. Kanskje han rygger på øret eller beveger hodet som om han ville rive av kragen. 
    
  • Hvis hunden din ikke svarer på det laveste nivået, setter du sakte senderen til neste nivå, og prøv igjen.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Forsterkede kommandoer som hunden din allerede forstår. Når du klær en hund med en elektrokollar, bør du starte med kommandoer som hunden din allerede vet. Si kommandoen - hvor passer det! eller opphold! - eller vent på hundens reaksjon. Hvis hunden din ignorerer deg, trykker du på knappen på fjernkontrollen og gjentar kommandoen. 
    
  • Still stasjonen til det laveste nivået din hund svarer på. Du bruker elektrokollaren til å trene hunden din, for ikke å skade ham.
  •  
  • Ros din hund så snart han svarer. Lov ham muntlig, ved å smake, eller ved å gi ham en godbit. Ved hundetrening er det viktig å belønne god oppførsel.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Kontroller dårlig oppførsel. Du kan også bruke en elektrokollar til å kontrollere irriterende eller aggressiv atferd. For eksempel, hvis hunden graver hull i hagen så snart du lar ham ut, bør du bruke en elektrisk krage hvis du lar ham inn i hagen. Hvis hunden begynner å grave eller gjør hva du vil kontrollere, trykk senderen. Hold aldri knappen inne i mer enn 3 sekunder, og trykk ikke på det flere ganger. Du vil lære hunden din noe, ikke skade ham. 
    
  • Hunden din skal ikke kunne se deg. Han burde ikke vite at du får den ubehagelige følelsen på nakken når han begynner å grave. I stedet bør hunden knytte sensasjonen med hans forsømmelser.
  •  
                   
 14.  
             

    2      Forstå Electro Collar Discussion  ,

    
   
 1.             1      Forstå saken for bruk av elektriske mansjetter. Electro-neckband-advokater hevder at kragen bare gir et lite elektrisk støt som ligner på statisk sjokk og ikke virkelig gjør vondt. De tror også at disse kragene også gir hunden mer frihet, fordi de tillater kontroll selv når hunden ikke er i bånd.  
    
  • Det er imidlertid en diskusjon om hva disse kragene skal brukes til. Noen argumenterer for at kragene bare skal brukes til alvorlige atferdsproblemer, for eksempel for å endre atferd, som hunden kan bli euthanized for. Andre mennesker bruker krager til å kontrollere vanlige atferd, for eksempel når hunden graver i hagen og eieren ønsker å lære hunden at dette er uønsket atferd. Og igjen bruker andre folk kragen til å lære hundens positive oppførsel som å sitte, bo eller lage rom.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Forstå argumentene mot bruk av elektro-krager. Motstandere av disse kragen argumenterer for at disse enkelt kan misbrukes og dermed er et potensielt middel for dyremiljø. I tillegg tror min motstander at andre treningsmetoder kan være like effektive, som en enkel positiv forsterkning. Ved trening med positiv forsterkning kan hunden velge mellom atferd, mens straffen med en elektrokollar tvinger ham til å velge mellom smerte og oppførsel.       
 4.  
 5.             3      Bestem om bruk av en elektrokollar passer for deg og din hund. Ta en beslutning selv om du mener at elektrokollaren kan være nyttig når du lærer hunden din hva han ikke bør gjøre. Hvis du velger å bruke den, må du følge produsentens instruksjoner og bruke kragen riktig - ikke som en straff, men for å oppmuntre til atferd.       
 6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  Les mer... (7)      
Dyr populær:
Lei en hund i snor.

Bli kvitt veps naturlig.

Behandle hest mot lus.

Forbered hunden din for babyens ankomst.

Gjør fugleselk selv.

Bruk en hundkrage til hundene riktig.

Ta vare på marsvin babyer.

Rengjør akvariet dekorasjon.

Spiller med en kanin.

Bli vant til en ny hund i huset og håndtere andre hunder.

Beskytt deg mot angripende fløytefugler.

Drep en skorpion.

Kjenne rabies hos en hund.

Har katten din sterilisert.

Test din hunds intelligens.

Drep en skorpion.

Fjern edderkopper.

Plant hirse.

Mealworms multiply.

Omsorg for en hest.

Nøytraliser lukten av hundens urin.