Home \ dyr
 

Sett opp et bur for en puffin.

 

Lundefugler er en liten papegøyevariant som blir mer og mer vanlig som kjæledyr. De gjør elskverdige følgesvenner, og å sette opp et bur for en krever ikke noe uvanlig. Se etter noen som er ganske romslige, og gi ham noen nødvendigheter, for eksempel mat og vannboller og en pol. Noen leker vil holde fuglen din lykkelig, akkurat som et burdeksel sikrer at det blir rikelig med hvile.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Velg riktig bur  ,

    
   
 1.            1      Gi vei til fuglen din for å strekke vingene sine. Lundefugler liker å ha litt plass, så et bur som er 46 cm langt og bredt og 51 tommers høyt er helt fint. Du kan velge et større bur hvis du vil, men det må ikke være så stort.       
 2.  
 3.             2      Velg et bur med smal poleavstand. Lundefugler kan bli fanget mellom burstangene hvis de ikke er riktig fordelt. Det bør ikke være mer enn 1,3 cm mellom stolpene.        
 4.  
 5.             3      Kontroller at buret har et gulvgulv. Dette gjør det enkelt for lunden å nå det og gå rundt på den eller hvile. Buret bør også ha en uttrekkskasse for å gjøre det enkelt å fange mat, avføring og alt annet som faller gjennom grillen.  
    
  • Du kan legge ut skuffen med avis eller vedspon som absorberer avføringen og gjør det enklere å rengjøre bollen.
  •  
                   
 6.  
             

    2      Legg til nødvendighetene  ,

    
   
 1.             1      Bruk bare åpne matskåler. Noen fuglmatskåler har et deksel. Imidlertid spiser lundene ikke av denne variasjonen. Velg de enkle, åpne boller for å oppmuntre dem til å spise og drikke riktig.        
 2.  
 3.             2      Plasser mat og vannskål i den ene enden av buret. Dette oppfordrer din fugl til å bruke dem sammen. Vannet skal være rent og fri for avføring, så du må kanskje flytte bøylene rundt til du finner et sted som passer din lunde.  
    
  • Du kan plassere tunge keramiske boller på bunnen av buret som fuglen ikke kan tippe over. Du kan også legge lette skåler til stolpene på buret, slik at de ikke blir slått av.
  •  
  • Velg skåler laget av glass, keramikk eller metall i stedet for plast.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bygg minst en abborre. Velg en abborre laget av naturlig eukalyptus eller manzanita tre. Cement eller sliping av seteputer kan også brukes til å holde klovene på lunde korte. Hvis du bruker en av disse varianter, legg den relativt høy i buret. Så puffinen bruker det ikke så ofte at føttene gni opp.  
    
  • Det finnes mange forskjellige typer og stiler av perches tilgjengelig, fra naturlig til kunstig og fra stiv til fleksibel. Det er best å gi din lunde med en rekke perches.
  •  
  • Ikke bruk perches som er dekket med smørepapir, da disse kan skade fuglens føtter. Perker som er for glatte (som de som er laget av PVC) er heller ikke velegnet som fuglen kanskje ikke kan støtte dem.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Hold fuglen underholdt med noen leker. Lundefugler elsker noen ringer, tau, bjeller og andre leker å leke med. Du finner gode fugleleker i dyrebutikker. Se etter de som er mer for nymfer og stein papegøyer enn for mindre fugler.        
 8.  
             

    3      Finn riktig sted for buret  ,

    
   
 1.             1      Legg buret på et sted som er varmt, men ikke brøt varmt. Lundefugler vil holde seg ute av utkastet for å føle seg komfortabel. Du bør imidlertid unngå å sette buret i direkte sollys, da det kan gjøre lunken for varm eller forstyrre hvilen.  
    
  • Pass på at buret ikke er nær et vindu, da både utkast og direkte sollys kan skade fuglen din. Unngå å sette buret i nærheten av varmeapparatet eller klimaanlegget.
  •  
  • Ikke legg buret på kjøkkenet. Temperaturfluktuasjonene, så vel som dampen fra steking i ikke-kjevepanner, kan drepe fugler.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Dekke buret når fuglen din trenger å sove. Lunde som mye fred. Du bør planlegge å holde dem i mørket i minst tolv timer om natten. Legge et teppe over buret hver natt samtidig hjelper fuglen din med å få den freden den trenger. Dette gjelder spesielt hvis området ikke alltid gir så mye naturlig mørke.  
    
  • Pass på at du plasserer buret et sted hvor det ikke er et problem å nå så mye mørke (som i et rom som ikke er mye brukt om natten)  
         
 4.  
 5.             3      Lag en visuell barriere mellom alle burene. Hvis du har flere lundefugl, kan de bli opprørt hvis de ser hverandre konstant. For å hindre dette stresset, er alt du trenger å gjøre, å blokkere visjonen din. For eksempel, plasser et møbel eller en stor plante mellom burene.  
    
  • Hold puffinsburet vekk fra andre kjæledyr som katter og hunder.
  •  
         
 6.  
           Les mer... (9)      
Dyr populær:
Installer en fugl mater.

Få katten kjøling om sommeren.

Rengjør et akvarium.

Grow budgerigars.

Behandle hunder med eplecidereddike.

Pass på at flere katter kommer sammen.

Behandle hudallergier med Golden Retrievers.

Børste en hest.

Matlaging for katter.

Rengjør slangelommen til en hest.

Forhindre hoftedysplasi hos hunder.

Få ditt kjæledyr loppefrit.

Hold hunden din på eiendommen uten snor.

Sykling med hunden din.

Tren en jakthund.

Hjelp en hund til å håndtere sin frykt for fyrverkeri eller tordenvær.

Ringer en katt.

Heve sommerfugler.

Behandle kreft hos katter.

Opplær en Pit Bull valp.

Kjenne begynnelsen på fødselen til en kalv.