Home \ dyr
 

Gjør en hunds tørre mat bedre, så den spiser den opp.

 

De fleste spiser hundene med tørr mat. Det er lettere å lagre, tar opp mindre plass og ødelegger ikke så fort som vått, kjøttfull mat. Men hva om hunden din ikke vil spise sin tørre mat? Kanskje hunden din ikke liker smaken / teksten av sin normale mat eller har en skadet tann, så han har smerte når han må spise tørr mat. Start med å kjøpe den sunneste og mest smakfulle tørrmat som hunden din liker å spise. Deretter kan du legge til ekstra sunn mat.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Legg vann til hundens tørre mat. Noen hundene liker ikke strukturen og hardheten til tørr mat. Hvis det er tilfelle, trenger du bare å legge til litt vann for å gjøre det mykere. Du må legge så mye vann at maten er gjennomvåt, men ikke druknet i den. For hver kopp tørr mat bør du legge til 1/6 kopp vann. La maten ligge et øyeblikk før du gir det til hunden din. Dette gjør at maten kan absorbere vannet.        
 2.  
 3.   2      Legg smakfull saus til tørrmat. Denne taktikken er som den med vannet, men gir ekstra smak. Prøv lav salt bouillon kuber, stek fett av kjøtt eller fisk buljong. Unngå høyt saltmat - som de fleste gjærbaserte produkter. Hunder kan ikke fordøye nok salt fra kostholdet, og hvis de må, setter det på deres nyrer.
    
  • Ikke erstatt et måltid med disse sausene. De har ikke de samme næringsstoffene som tørr hundemat.  
  •  
         
 4.  
 5.      3      Legg til litt kjøttkraft. Kjøp Low Sodium , naturlig kylling, biff eller grønnsaksbuljong. Det må ikke inneholde løk som de er giftige for hunder.  
    
  • Legg til en teskje kjøttkraft for hver kopp tørr mat og bland eller rist bollen for å spre kjøttkraft i tørr maten og myk den. Din hund vil like det nå. Du kan varme kjøttkraft i mikrobølgeovn, men overopphet det ikke.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Kutte 1/2 eller 1/3 (avhengig av størrelse) banan i meget små biter eller pund dem for å blande med tørrmat i bollen. Ikke alle hunder som bananer, men noen elsker dem. Bananer inneholder også mye kalium, fiber og magnesium.        
 8.  
 9.   5      Legg til urter. Hunder har smakløk som mennesker, så hvorfor ikke "spice up" maten med noen tørkede urter? De gir en forførende duft som kan være nok for din firbente venn å sluke sin tørre mat.  
    
  • Oregano inneholder mange antioksidanter. Rosemary er full av jern, kalsium og vitamin B6. Peppermynte ekstrakt har kraftige egenskaper som støtter hundens fordøyelsessystem. Basil og persille er også gode antioksidanter. Legg til et par urter til tørrmat med krydderjakeren, og du vil ha et kulinarisk mesterverk for hunden din.  
  •  
         
 10.  
 11.      6      Du kan legge til godbidder av leveren til maten. Se etter riktig godbit i dyrebutikken.  
    
  • Hakk kjeksene og spred dem over tørket mat. Hvis du legger til leveren, vil hver hund fortære maten. Det er en seier for begge sider. Du får en sunnere hund og hunden din får en godbit. Lever inneholder vitaminer B, A og K. Det er også en utmerket kilde til jern. Og hunden din vil elske maten sin.  
  •  Du bør imidlertid være oppmerksom på at du også kan gi for mye av det gode. På sikt kan de høye nivåene av vitamin A som er tilstede i leveren føre til en tilstand hvor beinene vokser sammen. Du bør ikke mate leveren hver dag på lang sikt. En uke er bra, men etter det blir det for mye.  
         
 12.  
 13.   7      Legg kokte egg. Egg er en god kilde til protein som vil tilfredsstille hunden din. Protein blir bedre fordøyd når det er kokt, mens eggeplomme rå beholder mer av næringsverdien. De fleste hunder har ingen problemer med bakteriene i rå egg, men du kan mate dem myke og hardkokte egg og eggerøre.  
    
  • Et egg har ca 70 kalorier. Det er nok for en middels til stor hund. Hvis du har en liten hund, bør du bare gi det et halvt egg.  
  •  
         
 14.  
 15.      8      Tilsett lavt natrium, grønne bønner. For å gjøre det enklere og bedre, kan du bruke hermetikkprodukter. Du må imidlertid tømme væsken før du legger den til tørrmaten. Bruk grønne bønner med lite natrium. Natriumrikt mat er dårlig for hver hund.
    
  • I begynnelsen bør du blande om en teskje bønner (uten vann) under tørr maten.
  •  
  • Hvis hunden din liker bønner, kan du legge til en annen halv teskje.
  •  
         
 16.  
 17.      9      Gjør maten skarpere. Bland seks til syv suppe kjeks under maten. Dette gjør det skarpere og hunder elsker det. 
    
  • Alternativt kan du kjøpe et lite stykke toast, lett toast og deretter spre seg over maten og bland alt. Din hund vil spise brødet med tørr mat, men la noen få biter i bollen. Han vil nok spise dem senere, ettersom lukten av brød forblir.
  •  
         
 18.  
 19.             10      Legg gulrøtter. Kok en gulrot eller kjøp hermetisert gulrøtter og bland små biter under maten. Ristede gulrøtter går også. Gulrøtter er søte og mange hunder liker dem. De inneholder beta-keratin og vitamin C, A og K.        
 20.  
 21.   11      Varm opp hundens mat. Noen ganger mister gamle hunder sin appetitt fordi de lukter verre. Den velsmakende tørr maten er ikke interessert fordi de ikke kan lukte den. Hvis det er tilfelle, kan du varme opp maten din i mikrobølgeovnen - i bare ca. 15 sekunder. Dette forbedrer den naturlige smaken av maten og hunden din kan lukte det bedre.        
 22.  
 23.   12      Forsøker å skremme hunden din hvis han nekter. Du kan lære nye og gamle hunder nye triks, selv om det ikke var din hensikt. Tenk deg for eksempel at hunden din ikke ønsket å spise for en dag. Det bekymret deg, så du betalte mye oppmerksomhet til hunden din. Du ga ham deilig mat fra bordet, matet det for hånden og roste alltid det når han tok en bit. Nå, din hunds nekte å spise sin tørre mat, tilsvarer deilig "menneskelig spising" og ekstra oppmerksomhet.
    
  • Å vite at hunden din er sunn og tenker at han bare ønsker å få deg til å gi ham bedre mat og mer oppmerksomhet, avlaster ham villig. Sett matskålen i 30 minutter og forlat rommet. Når du kommer tilbake, legger du maten bort til neste fôringstid. Ikke gi hunden noen godbit og ikke bry deg om det. Det kan være vanskelig for dere begge, men hunden din vil til slutt spise normalt igjen.  
  •  
                   
 24.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (13)      
Dyr populær:
Masser en hund.

Få katten din hentet.

Holder en maisslang.

Lær en eldre hund på en løs bånd.

Vind en kanins tillit.

Pass på at hunden din ikke biter.

Holder en leguan.

Behandle mange.

Ta vare på en kjæledyrskanin.

Lag en katt som deg.

Undervise en hund å slippe noe.

Kryv buk av en hund.

Monter et elektrisk gjerde.

Lag din egen hundemat.

Lag en bursdagskake til hunder.

Sykling med hunden din.

Opplær en valp for housebroking.

Holder en ramkanin.

Rengjør en koi dam.

Hold katten din fra å våkne deg opp.

Gi en fugl fløyet mot et glass.