Home \ dyr
 

Få en katt brukt til søppelboksen for å gjøre forretninger utenfor.

 

Din katt basker i hagen, men kommer inn for å gå til søppelboksen. Ikke bare er dette frustrerende, det kan også være usunt, spesielt hvis du har små barn som kryper rundt i huset. Hvis du bare fjerner søppelboksen, er du mer sannsynlig å ha uhell i huset enn et toalett utenfor. Du kan lære en katt å gjøre forretninger utenfor, men du må få katten til å gå på badet utenfor i stedet for innsiden.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Forbered det rette miljøet  ,

    
   
 1.            1      Monter en kattedør. Selv om katter kan holde det i flere timer, brukes katter som er vant til søppelboksen, til å kaste på egen hånd. Hvis du installerer en liten kattedør, kan du lage et permanent alternativ der ute for å hjelpe katten din til å gjøre overgangen til du endelig fjerner søppelkassen helt.  
    
  • Hvis du installerer en kattedør simpelthen ikke er et alternativ, vær forberedt på å la katten din ut tidlig og ofte. Du må slippe katten ut så snart du står opp, etter fôring og før du går i dvale slik at katten din har god mulighet til å gå utenfor.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Velg et sted ute for katten din der hun kan gjøre forretningen sin. Selv om katten din endelig går ut til stedet hun velger seg selv, kan du ta skritt for å gjøre et bestemt sted mer innbydende og det mest logiske valget for katten din. Hvis mulig, velg et sted med følgende egenskaper:  
    
  • Lighter jorden der katten din kan grave og begrave avføring (sørg for at du har et lokk for barnas sandkasse av den grunn).
  •  
  • Beskyttelse på en eller flere sider, f.eks. en vegg eller et gjerde. Katter liker ikke å være flaunted mens de gjør forretninger, så en naturlig sidebeskyttelse gjør det litt mer behagelig for katten din.
  •  
  • topp beskyttelse, f.eks. fra en busk eller et tre. Katten din vil også føle seg bedre hvis kroppen også har beskyttelse ovenfra. Dette kan være et naturlig sted som en busk eller en liten baldakin du satt opp. Dette gjør området mer behagelig for katten din, selv i dårlig vær.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Velg et lavt trafikksted. Hvis katten trenger å dele området med en hund, leke med barn, etc., bør du velge et sted som er langt nok unna for at katten skal trives. Katten din vil ikke godta jobben hvis hun trenger å bekymre seg for å bli skremt under sin virksomhet.       
 6.  
 7.             4      Legg litt av kattens favoritt kattekull på plass. Katter som er opplært i en søppelkasse, kan være svært spesielle i forhold til deres rolige sted - selv når de går fra ett kull til det andre. Dette gjør at mye av katten din forstår at dette stedet skal være deres nye søppelboks.                  
 8.  
             

    2      Sett katten din til å gjøre forretninger utenfor  ,

    
   
 1.             1      La katten utforske stedet. Følgende trinn kan ta uker og flere repetisjoner, mens du kan la katten bli vant til det nye stedet. I begynnelsen, bare ta katten til den nye plasseringen og la det snuse rundt. Din katt vil forstå at det er hennes kattavfall som er spredt over alt, men det vil fortsatt ta tid for katten din å forstå at det er greit å gjøre forretninger her.       
 2.  
 3.             2      Legg gjødsel fra søppelkassen på søppel på den angitte plasseringen. Slik at katten din lærer at det er greit å bruke den nye plasseringen, få ferskt søppel fra søppelkassen og legg det på kattkullet som du har spredt ut i området. Sett katten tilbake på plass slik at hun kan snike rundt. Dette vil vise katten din enda mer at det er et akseptabelt sted for din bedrift.       
 4.  
 5.             3      Ta katten din til dette stedet etter å ha spist. Mat i kattens mage stimulerer tarmene, slik at katten din sannsynligvis må "spise" innen 20 minutter etter å ha spist. Umiddelbart etter å ha spist, legg katten på plass og lukk døren for å holde katten ute på det angitte stedet. Du øker sannsynligheten for at katten din vil velge å bruke den nye utpekte plasseringen som toalett.  
    
  • Ikke nekter katten fra siden eller ta den tilbake til stedet igjen og igjen, og ikke ros den når den begynner å bruke stedet. Katter svarer ikke på positiv forsterkning som hunder og er mer sannsynlig å distrahere katten din fra sin virksomhet.
  •  
  • Hvis mer enn 20 minutter passerer, kan katten din fortsatt stoppe for å gå til søppelboksen. La katten din inn igjen, hvis det er tilfellet, fordi du vil at katten skal velge å bruke den nye plasseringen.
  •  
  • Ta katten din ut for å spise flere ganger i uken i løpet av en uke for å se om hun endelig forstår det.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Legg litt jord fra stedet i hennes søppelboks. Som nevnt, kan katter være veldig kresen om deres rolige sted. Katten din kan ikke føle deg komfortabel med blandingen av jord og søppel på det stedet du hadde til hensikt. For å hjelpe katten din til å bli vant til denne blandingen, legg litt jord fra stedet i søppelkassen inni - omtrent en fjerdedel av jorden til tre fjerdedeler av søppel. Katten din vil fortsatt bruke søppelkassen og begynner å forstå at den nye blandingen fortsatt er et akseptabelt sted for din bedrift. 
    
  • Selv under dette trinnet, ta katten ut til sjøen flere ganger i uken etter å ha spist.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Flytt søppelboksen. Hvis katten din fremdeles ikke har funnet det ut, kan du begynne å sette kullbakken et annet sted for å støtte det. Hold toalettet inni først, men trykk det nær kattedøren som fører ut i hagen. Hvis du ikke har en kattedør, så bare ved siden av døren, hvor du tar med katten utenfor. Sørg for at du viser katten at du har flyttet toalettet ditt slik at hun ikke plutselig kommer unna når hun må.  
    
  • Kanskje du også vil sette noe på forrige plass i søppelboksen, f.eks. et møbel eller en annen barriere. Ellers kan katten ligge på gulvet der søppelboksen pleide å stå.
  •  
  • Legg loo på det nye stedet i flere dager, og fortsett å ta katten ut til det valgte stedet etter å ha spist. Den kombinerte risting av jord i søppelkassen og den nye plasseringen kan være nok til å gjøre katten din begynner å bruke den nye beliggenheten utenfor.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Sett kullkassen utenfor. Hvis katten din fortsatt ikke har gjort bryteren etter alle de andre trinnene, kan du bare sette søppelboksen utenfor. Sett den ved siden av kattens dør (eller døren du bruker for å få katten din ut), så katten din trenger ikke å våge for langt ut for å bruke den.  
    
  • Pass på at du viser katten det nye stedet i søppelboksen, slik at den ikke slår gulvet i stedet.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Flytt kullbakken i retning av den angitte plasseringen. Når katten din endelig gjør bryteren til å gjøre forretninger utenfor, kan du flytte søppelboksen lengre og lenger vekk fra kattens dør til du endelig plasserer den i det angitte stedet. Hvis du gjør det i løpet av en uke, vil katten din justere seg for å gå ut litt mer hver dag for å gjøre forretninger. 
    
  • Så snart du har søppelboksen på det nye stedet, må du justere blandingen av kattavfall til jord i søppelboksen i ytterligere ti dager. Hvis blandingen er for det meste jord og katten din fortsatt bruker den, kan du prøve å fjerne søppelkassen helt og sette noen av avføringen på stedet. Dette skal til slutt fungere.
  •  
         
 14.  
             

Advarsler .

                Les mer... (8)      
Dyr populær:
Behandle et varmeslag i kaniner.

Drep den tyske Wasp.

Forhindre katter fra hår.

Gi marsvinet ditt et langt liv.

Behandling av fokal epilepsi hos hunder.

Børste en cocker spaniel.

Velg en tarantula som kjæledyr.

Gi en sprøyte til en hest.

Behandle hunden din godt.

Drep en skorpion.

Kjenne fruktbarheten til en mann.

Hold en Dachshund rett.

Få katten din hentet.

Behandle åndedrettsproblemer hos marsvin.

Finn ut om en katt har rabies.

Engelsk bulldogeravl.

Tren en Siberian Husky.

Ta vare på hestens tenner riktig.

Feeding ville babyfugler.

Kjør en mus ut av huset.

Don a Halti til en hund.