Home \ dyr
 

Drep en skorpion.

 

Skorpioner er notorisk vanskelig å drepe. De er giftige arachnids som brukes til å overleve i vanskelige forhold. Når de blir utsatt for plantevernmidler, flipper de ikke engang. Den sikreste måten å kvitte seg med en skorpion på, er å stikke din eksoskeleton med en skarp gjenstand eller la et dyr med skarpe tenner, som liker å jakte på skorpioner, slippe det ut. Les videre hvis du vil vite hvordan du blir kvitt skorpioner.

               

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      For å fargelegge eksoskelettet  ,

    
   
 1.            1      Dekke hele kroppen med beskyttende klær. Bruk jeans eller bukser laget av tykt materiale, tunge skinnsko og tykke hansker hvis skorpionen klarer å komme nær nok til kroppen din og punktere den.       
 2.  
 3.             2      Finn en skarp gjenstand. I Arizona, hvor skorpioner er svært vanlig funnet i soverom eller i hagen, blir store, lange tanger solgt i maskinvareforretninger. Med disse kan du forfølge skorpionen, hold på og kast bort den. Hvis dette verktøyet ikke finnes i ditt område, vil det gjøre et par lange saks, en lang kniv eller en annen lang, skarp gjenstand.        
 4.  
 5.             3      Hurtig pierce skorpionens kropp med objektet. Skorpioner er vanligvis ikke veldig raske, men sørg for å drepe skorpionen før han kan slippe unna. Om nødvendig, stikke igjen for å være sikker på at skorpionen er død.  
    
  • Du kan også bruke en tung gjenstand, for eksempel en tung bok, en sko, en sledehammer, for å knuse skorpionen i stedet for å impalere den. Vær imidlertid oppmerksom på at skorpioner kan være like flate som en mynt. Å slå ham med et flatt objekt kan ikke være nok til å drepe ham. Du må snu objektet og knuse det for å sikre at det er dødt. Hvis skorpionen ikke beveger seg eller om kroppen er knust i flere stykker, er det nesten helt sikkert død.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Se etter skorpioner om natten. Hvis skorpioner blir et problem i hjemmet ditt, kan du metodisk gå på scorpion-jakt om natten. Skorpioner er nattlige dyr. Få en svart lyspære til lommelykt og skinne langs vegger, i hjørner, langs kantene og hvor skorpioner liker å være. Eksoskeletonene dine vil lysere i det svarte lyset.  
    
  • Ikke glem å se etter skorpioner utenfor ditt hjem. Skorpioner liker også å bo i cairns, sprukker og andre helligdommer.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Vurder å sette i gang et profesjonelt skadedyrskontroll selskap. Hvis du er redd for å håndtere skorpioner, ring prosene. I enkelte områder kan du ansette profesjonelle eksterminatorer for å frigjøre huset ditt fra de små dyrene.  
    
  • Noen eksterminatorer anbefaler å bruke plantevernmidler i stedet for å drepe skorpioner for hånd. Det kan være verdt et forsøk, men mange har funnet ut at skorpioner er immun mot mange plantevernmidler.  
  •  
                   
 10.  
             

  Del 2      Alternative metoder  ,

    
   
 1.             1      Slå av en katt. Katter er jegere av natur, og de fleste vil gjerne jakte, drepe og til og med spise skorpioner. Så du har ikke noe arbeid på egen hånd for å finne skorpioner og bli kvitt dem. Hvis du ikke har en katt, bør du vurdere å adoptere en.        
 2.  
 3.             2      Hold kyllinger. Selv kyllinger liker å spise skorpioner. De holder også andre små dyr unna og spiser insekter som skorpioner liker å spise, og er dobbelt effektive når det gjelder å redusere antall skorpioner i nabolaget.        
 4.  
 5.             3      Eksperiment med diatoméjord. Denne naturlige substansen består av knuste fossiler. Det er et fint hvitt pulver som er spredt i sprekker, sprekker og på dørkarmer, både innendørs og utendørs. Det er helt ufarlig for mennesker og kjæledyr, men de små skarpe kanter av fossilene kuttes inn i skorpionens eksoskelet som det kryper over pulveret. Diatoméjord dreper også edderkopper, kakerlakker og andre insekter.        
 6.  
 7.             4      Bruk klebrig feller. De samme feller som jobber for kakerlakker kan også brukes til skorpioner. Plasser dem i mørke hjørner og nær vannkilder. Hvis du har tatt en skorpion, kast bort fellen og legg en ny på samme sted som det er veldig sannsynlig at flere skorpioner vil være der.        
 8.  
             

  Del 3      Hold skorpioner unna huset  ,

    
   
 1.             1      Fjern alle helligdommer. Skorpioner liker å bo på mørke steder som gir ly og ly. Se både innendørs og ut for steder som ville være gode gjemmesteder for skorpioner.  
    
  • Pass på at kartongene er tett lukket og ikke lagre dem på gulvet.
  •  
  • Bli kvitt tømmer. Hold klær, sko og andre ting ryddig og la ingenting på gulvet.
  •  
  • Fjern tre og cairn fra hagen din.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bli kvitt andre skadedyr. Skorpioner spiser insekter, så hvis du har andre insekter i huset ditt, vil det være vanskelig å holde skorpioner unna og under kontroll. Hold huset rent, dryss borsyre og diatoméjord langs gulvlister og bruk insektmidler for å holde bugs ut.        
 4.  
 5.             3      Seal huset ditt. Skorpioner kan bli svært grunne for å krype gjennom sprekker og sprekker. Undersøk grunnlaget for huset ditt for steder som kan tjene som inngang for skorpioner. Koble disse til. Kontroller dørene dine, vindusrammer, ventilasjonsskakter, peiser og andre steder hvor skorpioner kan komme inn i huset og sørge for at de er ordentlig forseglet.        
 6.  
 7.             4      Hold huset tørt. Skorpioner som fuktige steder. Pass på at ingen rør lekker og installer en vifte på badet ditt slik at det tørker raskt etter bruk. Ikke la våte håndklær på gulvet.        
 8.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Dyr populær:
Sykepleie nyfødte valper.

Spille med hamster.

Cure en kolikk i hester og ponyer.

Få hunden din til å ta medisinen.

Bygg en hekkeboks for parakitter.

Kjenne tegn på hoftedysplasi hos en hund.

Lær en skremt hund for å bruke trappene.

Nedre feber hos katter.

Tema en cockatiel.

Ride en hest.

Hus en Chihuahua.

Rengjør et akvarium.

Omsorg for en baby skilpadde.

Ta vare på nyfødte hamstere.

Hold kyllinger fra å spise eget egg.

Kryv buk av en hund.

Stopp en hund fra å bjeffe folk.

Gi en katt en flytende medisin.

Å holde en enkelt kanari.

Fjern edderkopper.

Bading en hest.