Home \ dyr
 

Hold flyr ut av rommet.

 

Fluer er ikke farlige, men de er irriterende og ubehagelige. Spesielt hvis de har lansert en invasjon av ditt hjem. Hvis du vil holde fluer vekk fra deg og fra rommet ditt, må du ta et par skritt for å gjøre huset trygt og sette opp noen fly-feller. Hvis du vil vite hvordan du holder flyene vekk fra deg og ut av rommet ditt, følg disse trinnene.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      fangst eller drap flyr  ,

    
   
 1.            1      Bruk flypapir. Hvis du virkelig har et flyproblem, legger flycatchers på rommet ditt for å fange fluene. Hvis det ikke ser bra ut, vil det definitivt gjøre jobben. Heng dem i solen og uten utkast, slik at de er så effektive som mulig.       
 2.  
 3.             2      Bruk flyfelt. Spot fluefeller utenfor vinduet eller i hagen din for å fange de irriterende critters. Men legg henne ikke i rommet; de kan lukte sterkt, og lukten vil raskt trenge inn i hjemmet ditt        
 4.  
 5.             3      Heng en gjennomsiktig plastpose halv full av vann ved siden av dører og vinduer. Posene reflekterer lyset og irriterer fluene slik at de ikke kan komme inn i hjemmet ditt.        
 6.  
 7.             4      Bruk edderkopper. Hvis du har en eller to edderkopper i et hjørne av rommet eller på taket, la dem leve. Så lenge edderkoppene ikke er farlige, vil de hjelpe deg med å drepe fluer og frigjøre deg og rommet ditt fra dette irriterende dyret. Neste gang, når du ser en edderkopp i rommet ditt, spør deg selv om du virkelig må drepe dem.        
 8.  
 9.             5      Bruk en svømming. Hvis du ser en fly, kan du frigjøre den fra sin elendighet med en flyswatter. Bare hold swatter over flyet og slam det ut av håndleddet på insektet. Selv om det ikke er en god langsiktig løsning, vil det fortsatt fungere bra hvis et fly blir for nært, eller du ser en fly i rommet ditt som du ikke har invitert.                  
 10.  
             

    2      Juster miljøet  ,

    
   
 1.             1      Lukk vinduer og dører. Hvis du vil holde fluene borte fra deg, bør du lukke vinduer og dører som lar fluene komme inn. Hvis du har et myggnett foran vinduet eller døren, kan du åpne den så lenge masken ikke har sprekker eller hull  
    
  • Hvis en flue er hummed i rommet ditt, åpner du en dør eller et vindu til det flyr ut, og lukk det igjen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Hold mat borte fra fluer. Hvis du holder mat på rommet ditt eller på kjøkkenet, bør du holde det dekket for å beskytte det mot fluene - fly elsk lukten eller et søtt eller salt måltid og forsøk å komme så nært som mulig til maten din kommer. Her er noen måter å dekke mat på:  
    
  • Når du har tilberedt et måltid, ta av kokingsingrediensene eller ekstra porsjoner til du spiser dem.
  •  
  • Når du er ferdig med å spise, skyll straks for å hindre at matpartikler trekker fluene.
  •  
  • Når du rengjør mat, må du kontrollere at alle beholdere er tett lukket.
  •  
  • Fruktfluer elsker frukt. Ikke la frukt avdekkes, dekke med en muslinduk.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Pass på at du holder kjøttet bort fra fluer. Spesielt fluer elsker lukten av kokt kjøtt, så du bør rydde opp eventuelle rester og skylle platene umiddelbart etter å ha spist.  
    
  • Hvis du trenger å holde døren åpen mens du forbereder kjøttet, legg en vifte i døråpningen - dette vil avskrekke flyr.
  •  
  • Hvis du har en grill ute, må du holde dører og vinduer lukket.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Samle dyr ekskrementer. Hvis du har en katt og søppelboksen er i rommet ditt eller huset, må du rengjøre det minst en gang om dagen og kaste de faste ingrediensene i en utendørs dumpster for å holde fluer vekk fra huset ditt. Hvis du har en hund, kast kyllingen din i en søppelkasse utendørs. Hvis du har en hage, hindre hunden i å gjøre sin virksomhet i hagen eller det vil tiltrekke seg flere fluer.        
 8.  
 9.             5      Lås søppelkassene tett. Pass på at lokkene sitter godt i støvkammerene i rommet ditt, og at en søppelpose holder matpartikler eller andre partikler fra å stikke inn i søppelkassen. Dette bidrar til å holde flyr ut av miljøet ditt.        
 10.  
 11.             6      Fjern vann fra rommet ditt. Fluer elsker fuktighet, så legg ikke en pøl på gulvet når du har dusjet eller satt våt sportstøy på gulvet. Ikke la åpne beholdere eller flasker med vann, og prøv å forhindre vann i å samle seg i rommet ditt.        
 12.  
             

    3      Forebyggende tiltak  ,

    
   
 1.             1      Kontroller rommet ditt for lekkasjer. Forsegling ditt rom sparer energi og holder flyr av. Sjekk selene rundt vinduene og dørene for sprekker og bytt dem om nødvendig. Kontroller linjer for lekkasjer, som for eksempel i klimaanlegget. Fyll ut alle hullene du ser med skum.        
 2.  
 3.             2      Bytt ut alle ødelagte vinduer på vinduer og dører. Sjekk diskene dine for hull og sprekker - selv om de er små, kan de fortsatt være store nok til at fluene kommer igjennom. Bytt dem eller trykk dem midlertidig, og se om det gjør en forskjell. Pass på at kantene på ruten er stramme, og at det ikke er plass der flyene kan glide.        
 4.  
 5.             3      Bruk planter eller urter for å avskrekke fluene. Det er mange urter og planter som avskyr fluer. Så du kan sette opp en mini hage i rommet ditt og se hvordan disse plantene avskrekker de irriterende fluene. Her er noen planter og urter som fortsetter å fly bort:  
    
  • Basil. Trekk en basilikumplante ute i nærheten av rommet ditt og se på som det holder flyene unna. Det avviser også mygg, og kan være et flott tillegg til ethvert måltid.
  •  
  • Laurel. Du kan vokse det utendørs om sommeren, men du bør holde planten innendørs om vinteren for å avskrekke fluene. Du kan også bare sette en bolle med tørket løvblad i rommet ditt for å holde flyene unna.
  •  
  • lavendel. Ikke bare lukter det deilig, det avtar også fluer. Du kan male den i pulver og dryss over møbler, vokse den i en beholder eller trekk den i kjøkkenhagen.
  •  
  • Mynte. Plasser en mynteplante i rommet ditt og hold av fluer, maur og lopper.
  •  
  • Tansy. Tansy er en annen urt som skremmer av fluer, maur, lopper og møll.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Kjøp en hund. Hunder er ikke bare søte og elskelige, de elsker også å spise fluer. Ikke bare vil en hund bringe gøy til livet ditt, men du vil også bli kvitt noen irriterende fluer.        
 8.  
 9.             5      Kjøp en katt. Katter er kosete, søte og de elsker å jakte på fluer. En bonus, det er helt morsomt når en katt prøver å fange fluer.        
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Dyr populær:
Gi en katt en flytende medisin.

Ta vare på en forsømt hund.

Holder flere katter.

Rengjør akvariet dekorasjon.

Velg ditt første kjæledyr slange.

Finn ut om katten din er død.

Bestem rasen av hunden din.

Kastrertyr og oksekalver.

Bak en hund.

Kastrertyr og oksekalver.

Sett opp et akvarium for en slåssfisk.

En katt blir vant til en hund.

Ta tak i en borte hamster.

Lag rå mat til katter.

Behandle Arthriris hos hunder.

Gjør tiltak mot kappløp hos katter.

Gi en valp ut av røret.

Ta tak i en svindelhund.

Behandle hest mot lus.

Marsvin avler.

Holder larven av en bjørnmot.