Home \ dyr
 

Don a Halti til en hund.

 

Er hunden din litt villig mens du går? Trekker han på snor eller stopper han i hver blomst? En Halti kan gjøre det lettere å gå med hunden din. Haltis bruker hundens bytteinstinkt og hjelper ham å forstå at han må adlyde dine ordrer når du går en tur. Den beste delen er at Halti gjør ingen skade for hunden din.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Trekk grepet  ,

    

Før du kjøper en Halti, bør du prøve den på hunden din for å sikre en god passform og å vite hvor hver del tilhører.

 
   
 1.            1      Fest båndet til styringen. Hvis du ikke har et bånd, kjøp en med Halti. Styringen er metallringen på enden av stroppen som løper fra nakkebeltet til nesebåndet. Spenne båndet slik at hunden din ikke løper bort så snart du setter på Halti.       
 2.  
 3.             2      Åpne nakkeremmen med begge hender. Når du gjør dette, skal båndet og nesebåndet henges direkte i midten, slik at hele Halti har form av en "T". Sett halsen rundt halsen på hunden din. Den midterste ringen (som forbinder den livmorhalsen, nesesløyfen og snorremmen) skal passere under haken på hunden over strupehodet, den bakre siden av livmorhalsen skal ligge bak ørene på hundens bakside. ,        
 4.  
 5.             3      Åpne nakkeremmen etter at den passer riktig til hunden din. Ved å justere den før åpningen, sørg for at den passer riktig (det er vanskeligere å justere når nesebåndet allerede er på plass.) Når nakkeremmen er justert til riktig størrelse (se del to), åpne spenne. Det er lettere å trekke tilbake nakken etter at du har lagt nesen på hunden.       
 6.  
 7.             4      Hold nesesløyfen åpen. Hunden din skal enten stå mellom beina eller ved siden av deg, slik at du kan holde ham når du hever Halti til den første Ma. Trekk nosebåndet til bunnen av hundens snute ved å gripe under hundens hode. Når du har opprettet nesesløyfen, gi hunden din en belønning for å distrahere ham litt.        
 8.  
 9.             5      Spenn nakkeremmen i den angitte posisjonen. Hvis valpen er festet inn, sørg for at alle deler av Haltis er på plass (se del to).                 
 10.  
            

  Del 2      Juster Halti  ,

    

Når du har festet på Halti, må du sørge for at alle delene passer til hunden din slik at den fungerer riktig og ikke er ubehagelig for hunden din samtidig.

  Juster nakkeremmen  
   
 1.             1      Sjekk om Halti er riktig størrelse. Halsens nakkebelte må være lang nok til å sitte så høyt som mulig på hundens hals. Dette betyr at forsiden av nakkebeltet skal sitte rett over strupehodet på hunden og ryggen skal være nøyaktig på baksiden av hodet, like bak ørene.  
    
  • Du kan justere tettheten av nakkebeltet ved å skyve spenne ned mot styringen (ringen du bruker for å snakke båndet i Halti).
  •  
         
 2.  
 3.             2      Halti skal sitte sikkert på toppen av nakken. Det skal være så stramt at det knapt passer en finger under stroppene. Dette er nesten Halsens krage - den løper rundt hundens hals og tjener til å lede hunden. Dette er ikke ubehagelig for hunden - prøv ikke å stroppe nakkeremmen for løst, da dette vil redusere effektiviteten til holdis.        
 4.  
 5.             3      Nakkebeltet kan ikke rotere. Det er viktig at nakkeremmen passer godt slik at den ikke roterer, da toppen av nakkeremmen bestemmer hundens hoderetning. Hvis hunden din kan svinge rundt i nakken, er den for lang og virker ikke lenger.       
 6.  
  Juster nesesløyfen  
   
 1.             1      Nesebåndet må være løs. I motsetning til nakkeremmen, bør nesebåndet sitte så løs at hunden din kan åpne munnen så bred at han kan ta en tennisball. Du bør imidlertid sørge for at beltet ikke er så løs at det kan trekkes over nesen og glir av.        
 2.  
 3.             2      Kontroller om nesebåndet kan bevege seg. Som nevnt ovenfor, bør han ikke kunne slippe av nesen hans, men skal kunne bevege seg fra valpens våte nese til like foran øynene. Denne smidigheten gjør hunden behagelig å gå.       
 4.  
 5.             3      Pass på at den passer riktig rundt nesen. Halti skal ligge bak hundens munn. Hvis ikke, har du sikkert kjøpt en Halti som er for liten til hunden din.       
 6.  
                 
Dyr populær:
Fjern en torn fra en hundepote.

Diagnose en svulst i hamstere.

Finn ut om katten din er døve.

Attitude av en europeisk halvfingergeto.

Lær hunden din for å ligge.

Bestem en kakerlakk.

Opptatt en parkett.

Tren en Pit Bull.

Behandle katten uansett uten å være riper.

Saddling og bridling en hest.

Fôrfe.

Behandling av fokal epilepsi hos hunder.

Gjenopprett tilliten til en misbrukt hest.

Holde et tau fanget i naturen som et kjæledyr.

Bading en valp for første gang.

Forlate kattens møbler å rive.

Hold flyr ut av huset med boblepakning.

Ta vare på hesten din om vinteren.

Bli kvitt chipmunks.

Hold en rotte som kjæledyr.

Tren din hund uten profesjonell trener.