Home \ dyr
 

Tren en Doberman.

 

I motsetning til populær tro er en Doberman en vennlig, kjærlig, lojal hund. Slike hunder anses å være stereotyper for aggressive kamphund, noe som kan være sant hvis du trener en Doberman feil. Slik trener du din Doberman for å bli en kjære hund.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Sosialiser Doberman Puppy: Dobermans, som alle hunder, må sosialiseres i ung alder. Dette betyr at du må ta valpen til parker, hundevennlige butikker og andre steder hvor han møter nye mennesker. Hvis valpen din har liten sosialisering, vil han ikke være vennlig med andre hunder i fremtiden. Dette kan senere vise seg å være et stort problem.       
 2.  
 3.             2      Få en matchende krage. En ung Doberman trenger ikke mer enn en krage. Når han blir eldre, finner du at han blir sterkere. Dette er ikke et problem for de fleste kvinner, men det kan hende du må kjøpe en halter for torso-mennene. En halter er best fordi den etablerer dominans. Mens du bruker halter, går du rett ved siden av hundens hode. En slik halter er mer som en hestens halter. I stedet for å stadig trekke på halter og bli trukket sammen, med Gentle Leader (et flott merke for en halter) trenger du bare en rask, rask trekk for å kontrollere hunden. Husk å gi slipp umiddelbart etter å ha trukket. De fleste hunder tar en stund å bli vant til halter, men hvis du gjør det riktig, vil det ikke skade. Pass på at du følger alle instruksjonene du mottok ved kjøp av halter. Gentle ledere er tilgjengelige i kjæledyr forsyninger. Jeg foretrekker den milde lederen fordi jeg prøvde det og det gjør ikke vondt min hund.  
    
  • Sperrekrager er også effektive, men bygger en fryktbasert bånd. Du får ikke den samme respekt som med den sene lederen.
  •  
  • Elektriske krager kan brukes, men kan etterlate følelsesmessige og fysiske arr på hunden hvis de ikke brukes riktig, så vær ekstremt forsiktig når du bruker en.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hvis du håndterer Doberman, må du være sikker. Dobermans trenger en spesiell avtale. Mange tar dette som en unnskyldning for å behandle hunden sin til felles. Imidlertid betyr viss behandling bare at Doberman er en ganske dominerende hund, og han må undervises forskjellen mellom rett og galt tidlig. La aldri hunden din som en valp være sjefen din fordi det ikke er gøy å bli tatt av en stor hund.        
 6.  
 7.             4      Du kan lære tricks til en Doberman ganske enkelt. Som en av de smarteste hundene raser, kan Dobermans bli lært mye. Bare vær forsiktig med at du ikke overdriver. Du føles bare for en stund.        
 8.  
 9.             5      Belønn hunden din. Dobermans har en sterk Fresstrieb. Overfeeding kan imidlertid føre til mange problemer. I stedet kan du prøve leker, ettersom feed-aggresjon er vanlig blant Dobermans.        
 10.  
 11.             6      Ikke vær kortfattet av disiplin. Dobermans bør svare godt på et "nei". Dette bør adresseres direkte til ham, så se ham rett i øyet og pek på ham. Dobermans svarer ikke godt på fysisk straff, og det er også dyremiljø.        
 12.  
 13.             7      Du kan være full av energi. En grunn til at Dobermans er så populært hos barn, er deres evne til å føle barnets energi. Hvis vi ved et uhell går på eller snubler over hunden vår, bryter det ikke ham, med mindre vi er sint. Hunder kan gjenkjenne og reflektere følelsene rundt dem. Så hvis hunden din oppfører seg bra, må du ikke overdrive det med belønningene fordi hunden din kan føle din glede. Hvis hunden din ikke oppfører seg bra, må du ikke straffe ham dårlig. Han vet at du er ulykkelig. Denne utvidede følelsen av energi gjør hundene, spesielt Dobermans, gode til å håndtere barn.                  
 14.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Dyr populær:
Lær en katt en høy fem.

Lær hunden din nei.

Fjern flått.

Bland saltvann til et akvarium.

Levering av eremitkrabber.

Holder en chinchilla.

Stopp ekornene fra å spise gresskar.

Sett honningbier i hagen din.

Ta vare på en hund med søm.

Hold hunden din på eiendommen uten snor.

Sett på en hundesele.

Få katten din til å sove med deg.

Eliminering av en bikube.

Finn ut om en kanin er gravid.

Salvage delfiner.

Hold hunden din på eiendommen uten snor.

Vinn en hunds tillit.

Fyll et akvarium.

Kjenne rabies hos en hund.

Bli kvitt veps naturlig.

Behandle allergisk dermatitt hos hunder.