Home \ dyr
 

En skremt kamel slapper av.

 

I enkelte deler av Nord-Afrika og Midt-Østen forblir kamel det viktigste transportmiddelet for langdistanse transport. Disse fantastiske dyrene er intelligente og sterke og har en enorm utholdenhet. De kan også være veldig raske: Noen kameler kan nå hastigheter på opptil 64 km / t på kort tid. Selv om deres fart gjør dem ideelle for racing - kamel racing er svært populært i noen deler av verden - det kan være en grusom, potensielt dødelig opplevelse for kamelritteren hvis en kamel er redd eller ellers ute av kontroll.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Hold deg rolig! Kamelen vil til slutt stoppe. Vanligvis gjenvinne utklippen sin kvelning ganske raskt og beroliger seg. Til han gjør det: Hold alltid et klart sinn.        
 2.  
 3.   2      Hold tetningene stramme. Fordi kameler er drøvtyggere, er deres tøy vanligvis festet til en henger som går rett gjennom nesen. Hestene er imidlertid festet til et munnstykke. Derfor kan du ikke styre kameler, i motsetning til hester, ved å trekke tøylene hardt. Å stramme dem vil ødelegge tømmene, eller til og med rive tappen ut av kamelens nese i verste fall, slik at kamelen får panikk enda lenger. Selv om du ikke legger tømmene for stramt, bør du definitivt sørge for at du holder dem så du kan styre kamel så snart den senker.  
    
  •    Hvis tøylene er festet til et hodehylster, som ofte er tilfellet med kameler ridd av turistekspedisjoner, kan du også trekke på tømmene og la kamel løpe i en sirkel, noe som til slutt resulterer i at kamelen senker seg.
  •  
         
 4.  
 5.   3      Sett deg raskt ned. Hvis kamelen bare begynner å bli raskere og ikke svarer på stoppkommandoer, bør du vurdere å la den glide ned. Dette er spesielt nyttig hvis du har mistet tømmene. Du kile føttene dine ut av stupene og forsøke å komme til bakken ved å bøye knærne litt når du lander. Dette bør ikke forsøkes med topphastighet med mindre det er en overhengende fare (for eksempel i form av en nedbør). Når du har nådd bunnen, bør du prøve å ta tømmene. Kamelen vil mest sannsynlig stoppe når du har tømmene i hånden igjen.     
 6.  
 7.   4      Hold deg oppdatert. Kamelen vil endelig stoppe. Målet ditt bør være å holde seg inntil den gjør det. Trykk på kamelen for å senke tyngdepunktet, klem kamelen mellom lårene dine og hold fast på hornet på vestsadel. Hvis du ikke bruker en sal, bare hold deg så godt du kan, og prøv å lene seg litt tilbake. Unngå å ri nær toppen av hump, ellers vil du ha en veldig humpete tur med høy hastighet.     
 8.  
 9.   5      Ta av kamel så snart du har den under kontroll. Når den hvite turen er over, la kamel sitte. Sett deg ned og hold tømmene i hånden din.               
 10.  
             

Tips .

             
Dyr populær:
En hest mistet opp.

Oppdrett av griser.

Fjern kjæledyrhår.

Forhindre uønsket oppførsel av en hund.

Utfør en fullstendig blodtransfusjon i hester.

Inneholder tropisk fisk.

Ta av hundens diaré.

Gi en valp ut av røret.

Bli kvitt ekorn i din hage.

Stopp diaré i en katt.

Feed kattunge.

Bading en hund.

Behandle matallergier hos hunder.

Ta vare på hunden din etter kastrering.

Behandle øyeinfeksjon i en katt.

Gjenopprett tilliten til en misbrukt hest.

Diagnose og behandle hundens kløende hudproblemer.

Hold flyr ut av huset med boblepakning.

Lær en hund for å komme på kommandoen.

Redd en hakk.

Ville dyrangrep overlever.