Home \ dyr
 

Finn en larve.

 

For å finne larver, er det viktig å kjenne de forskjellige plantene i ditt område der kvinnelige sommerfugler legger eggene sine. Disse er også kjent som vertsplanter. Når du gjenkjenner slike vertsplanter, kan du også søke på blader og blomster av disse plantene for innfødte larver.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Identifiser felles vertsplanter  ,

    
   
 1.            1      Søk i tørre områder for silkeplanter. Silkefabrikken er vert for monarkfjærene, en av de vanligste sommerfuglartene i Nord-Amerika. Silkeplanter vokser vanligvis i tørre klima og kan finnes på felt eller på veikant. Bladene er vanligvis lange og ovale og har små, flate, rødebrune frø, på slutten av hvilket silkehår vokser ut.       
 2.  
 3.             2      Søk etter fuktige skoger og sumper for benzoebønner. Dette er en liten, mørkegrønn busk som har ovale blader og fungerer som vert for Papilio Troilus og Eastern Tiger Swallowtail. Vanligvis vokser planten under større trær i skog og har lyse røde bær.        
 4.  
 5.             3      I de fuktige områdene i Øst-Nord-Amerika ser du etter paupau-trær. De er vert for Zebra Swallowtail og vokser i øst i Nord-Amerika av bekker, kløfter og i bratte åser. Løvverket av Paupau ser tropisk ut og vokser store, bleke frukter med samme navn.        
 6.  
 7.             4      Søk etter urter som dill, persille og fennikel. The Black Swallowtail er tiltrukket av slike planter. Dette er nyttig hvis du vil dyrke planter hjemme for å finne caterpillars. Dill, persille og fennikel vokser vilt i Nord-Amerika, og kan også kjøpes på de fleste planteskoler.        
 8.  
 9.             5      I de nordamerikanske lavlandet ser du etter valnøtttrær. Du er vert for Lunamotte, en av de største møllene i Nord-Amerika. Walnuttrær vokser vanligvis i nærheten av kløfter og bekker, og det er mange i California. Valnøtttrær kan nå høyder på opptil 21 m og deres grener vokser utover, og skaper en slående, vertikalt avrundet form.                  
 10.  
             

  Del 2      Søk etter larver  ,

    
   
 1.             1      Gjør deg kjent med caterpillarene i ditt område. Det finnes rundt 20.000 forskjellige sommerfuglarter i verden og rundt 725 forskjellige arter i Nord-Amerika.  
    
  • Hvis du vil vite mer om sommerfugler og larver i ditt område, kan du besøke regionens nettsted, en bevaringsorganisasjon for dyreliv, besøke kontoret eller gå til biblioteket ditt.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta en nærmere titt på bilder av larver, slik at du vet hva du skal se etter og hvordan du identifiserer dem.  
    
  • Caterpillars ser veldig forskjellig avhengig av arten og kan være hårete eller grønne, samt ha lyse farger.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gå til et nærliggende område hvor vertsplanter vokser for innfødte sommerfuglarter. Dette kan være et nærliggende felt, skogen, din hage eller hage eller til og med en barnehage.        
 6.  
 7.             4      Søk etter egg eller larver på blader og blomster av vertsplanter.        
 8.  
 9.             5      Søk etter bladene for hull i midten eller ved kanten. Caterpillars spiser ofte blader og forlater arr.  
    
  • Hvis du fant et ark med hull, undersøk bunnen. Caterpillars gjemmer ofte der og spiser fra bunnen.  
  •  
         
 10.  
 11.             6      Plasser deg selv blant trær og busker som tjener som verter og se opp for å oppdage hengende larver. Noen ganger lar caterpillere på blader eller grener eller på silketråd, spesielt når de føler fare.        
 12.  
             

Tips .

      

            Les mer... (6)      
Dyr populær:
For å transportere en fisk.

Endre vannet i en fiskeskål.

Lær hundens triks.

Lag en hage rattle proof.

Ta vare på en katt med nyresvikt.

Petting en hund.

Lær din kanin til å komme når den blir ringt.

Ta tak i flaggermus i huset.

To marsvin sosialiserer med hverandre.

Ta vare på geitebarn.

Behandle slangebitt hos katter.

Få en katt brukt til søppelboksen for å gjøre forretninger utenfor.

Holding en ferret.

Få en katt brukt til lungen.

Tren din første hauk.

Oppdag termittskader.

Hold katter fra å gå inn i gården din.

Finn ut om en kanin er gravid.

Bruk en fløyte på hunden.

Hold skunks ut.

Fuglekikking.