Home \ dyr
 

Drep en giftig edderkopp.

 

Ugh! Disse forferdelige edderkoppene! Vær imidlertid oppmerksom på at de fleste av dem er ufarlige og skal stå alene slik at de fortsetter å kontrollere billepopulasjonen. Noen arter kan imidlertid også være veldig farlige.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Farlige edderkopper identifiserer  ,

    
   
 1.            1      Ikke panikk og skrik inn i et annet rom, det er viktig å vite hvor edderkoppen er.        
 2.  
 3.             2      Hvis du ikke er redd for edderkopper, prøv å nærme henne for å se henne bedre, men ikke så nær at hun biter deg (ikke engang under henne, så hun vil ikke røre deg faller bladene).        
 4.  
 5.             3      Hvis det er en tykk, hårete og kraftig bygget edderkopp som ser ut som den har et kamuflasjonsmønster (se etter fravær av et fiolinlignende mønster på baksiden), er det sannsynligvis en ulvspindel, denne er slektning ufarlig. Noen ganger biter det og etterlater et lett sving, men du kan la ulvsspinneren være alene med en klar samvittighet for å ta vare på fluer (vi alle hater flyr, ikke sant?).       
 6.  
 7.             4      Hvis det er en ekstremt tynn edderkopp som ser ut som om den ikke har noen ben ved første øyekast (se nærmere, kan du se sine svært lange, tynne ben), det er en vev, ofte forvirret med vinkelspinneren , begge svært ufarlige arter. Noen tar det også i sine hender og edderkoppen forblir rolig til de lar det gå igjen. Weberknechte kan også leve videre for å eliminere insekter. Schuster eller Schneider er navn på vevlere. De ligner Zitterspinne, men har et rundt kroppssegment, men er like ufarlige. En moderne legende sier at disse arachnidene er ekstremt giftige, men på grunn av deres svake munnstykker kan det ikke skade noen. I sannhet inneholder de ingen giftstoffer.       
 8.  
 9.             5      En vanlig misforståelse ved å identifisere svarte vitser er å tro at det er en stor edderkopp. De største prøvene er bare 1,5 cm lange (kroppslengde). 
    
  • Svarte enker har en timeglass tegning på magen deres. Det er sannsynligvis det første du vil legge merke til.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Hvis edderkoppen er brunaktig og litt tynnere, så se forsiktig på ryggen; Hvis du ser en brun stripe som minner om en forvrengt fiolin, så er denne edderkoppen mest sannsynlig en brun recluse edderkopp. Farge alene er ikke en god måte å identifisere en Brown recluse edderkopp, da den kan variere fra lysebrun til kaffefarge. Hele edderkoppen, inkludert bena, er vanligvis ikke større enn en euromynt. Edderkoppen er svært giftig, veldig aggressiv og biter når den føles truet.       
 12.  
 13.             7      En annen brun edderkopp med tynne bein er feltvinkelspinneren. Hun er ofte forvekslet med Brown Hermit Spider, men hun har ikke fiolin design på ryggen. Det er to mørkere zigzag linjer på magen hennes. De er litt mindre giftige enn den brune recluse edderkoppen, men like aggressiv.       
 14.  
 15.             8      Veldig store edderkopper større enn 8 cm og funnet i USA er vanligvis relativt ufarlige. Eksempel: The Great Angle Spider kan vokse enormt og forhindre fremveksten av farligere edderkopparter.                  
 16.  
             

    2      Spiders drepe  ,

    
   
 1.             1      Ta et dypt pust og nå for neste harde, flate og nivå objekt (for å sørge for at edderkoppen ikke overlever i en sprekk).        
 2.  
 3.             2      Hvis edderkoppen er i taket, fjern gulvet like under edderkoppen. Du kan sette noe (som en stor panne) under edderkoppen hvis den faller ned.       
 4.  
 5.             3      Gå til edderkoppen og forberede seg på en rask handling! Du må holde det flate objektet i hendene eller i det minste holde det greit når du begynner å sprøyte området der edderkoppen er.       
 6.  
 7.             4      Sprøyt edderkoppen til den er trukket ned av væsken.        
 8.  
 9.             5      Hvis edderkoppen er på veggen eller på gulvet, bruk din harde, flate gjenstand for å drepe den på plass, og sørg for at den er veldig død fordi edderkopper er mer motstandsdyktige enn fluer eller kakerlakker.        
 10.  
 11.             6      Hvis edderkoppen er i nettet, bør du bruke en støvsuger med en lang dyse for raskt å aspirere edderkoppen. La støvsugeren løpe i noen sekunder for å sikre at den ikke er i dysen eller røret.       
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

    
   
 • Hvis edderkoppene er giftige, bør du sørge for at du ikke blir bitt. De farligste edderkoppene å unngå er Brown Hermit Spider og Black Widow.
 •  
 • Hvis du bor i Brasil, bør du ta av deg skoene og søke på klærne til den brasilianske vandrende spindelen.
 •  
 • I Australia gjelder det samme for traktens webspider. Begge edderkoppene er ekstremt dødelige!
 •  
        
Dyr populær:
Utfør en fullstendig blodtransfusjon i hester.

Kommunisere med dyr.

Finn en runde hund.

Hold hunden din på eiendommen uten snor.

Kunstig befruktning av kyr og kvier.

Sørg for hagesnegler.

Mannlige og kvinnelige guppies gjenkjenner.

Ducker raser.

Unngå flått på hunder.

Ta vare på en valp når du arbeider på heltid.

Feed hvalpe.

Behandle nakkesmerter hos hunder.

Få katten din til å sove med deg.

Ta vare på en hund med megaøsofagus.

Ta vare på engelsk bulldog valper.

Velg riktig hund.

Forhindre uønsket oppførsel av en hund.

Bygg en slugdeksel.

Opprette et habitat for en gresk skilpadde.

Løft en hund riktig.

Behandle magesmerter hos en hund.