Home \ dyr
 

Ta hunden din ute for å slippe ut.

 

Hvis du har en hund, må du sannsynligvis gå ut med ham regelmessig for å få sin virksomhet ferdig. Du trenger litt redskap og tålmodighet, men det er lett å gå ut med hunden din når du får bøyen ut.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Går ut med hunden din  ,

    
   
 1.            1      Ring til hunden din og legg ham i bånd. Hvis du vil gå ut med hunden din, må du ringe ham først og sette ham i bånd. Så han kan gå ut trygt. 
    
  • Vurder bruk av en krage eller sele / Halti. Hvis hunden din ikke går riktig i snor, er det et bedre valg at en sele eller Halti som går rundt hundens snute. Unge hunder eller hunder som ikke har hatt mye erfaring i snor kan trekke, noe som kan forårsake nakkesmerter.  
  •  
  • Pass på at du har alle nødvendige bevis for hunden din. Det er en god ide å ha ditt navn og telefonnummer knyttet til hunden din. I enkelte lokalsamfunn må hundene bære en hundelag og huske spesialrekorder for listhunder.  
  •  
  • Kontroller at båndet er ordentlig festet til kragen. Det kan være farlig hvis en hund kan brytes fri, spesielt i urbane områder.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gå ut med hunden din. Hvis hunden din er trygt i et snev, kan du gå ut med ham slik at han kan løsne seg. Det kan ta en stund for hunden din å gjøre det, så kle deg riktig når det er kaldt. 
    
  • Bestem om du skal til hagen eller hunden din rundt blokken. Hvis du har en stor hage kan hunden din gjøre der. Det er en god ide å gi hunden din et bestemt område for å fullføre sin virksomhet.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lov hunden din hvis han fremdeles lærer husbruken. Hvis hunden din lærer å bli hjemme, så ros han når han er der ute. Alltid ros hunden din det øyeblikket han gjør det. Du kan også gi ham en belønning, for eksempel en liten godbit.        
 6.  
 7.             4      Fjern rester av hunden din. Når hunden din går ut, rydde opp arven sin. I de fleste byer må du betale en bøte hvis du ikke tømmer hunden din. Sørg for at du har lerige poser med deg før du går med hunden din. Du kan kjøpe avføringssekker i dyrebutikken. I tillegg er det salgsautomater med gratis Kotbeuteln i mange byer.        
 8.  
 9.             5      Forbered deg på forskjellige værforhold. Hvis det regner eller sniker ute, kan hunden din ikke lykkes å komme seg ut. Pass på at du har en dårlig værstrategi. 
    
  • Forbered et ideelt område der hunden din kan løsne seg. Hvis hunden din ikke liker å gå på vått eller snøhvit bakken, må du forberede et område i hagen for å gjøre det. Skyt av litt snø og legg opp en liten hytte, slik at det ikke regner på bakken.  
  •  
  • Forsøk å gjøre toalettet en god opplevelse. Hvis været er dårlig, bør gå utendørs fortsatt være morsomt for hunden din. Ta en lang tur med ham og ikke bare gå rundt blokken. Gå med ham en ny, spennende rute. Hvis hunden din har det gøy, vil han bli distrahert fra det dårlige været.  
  •  
                   
 10.  
             

    2      Tren din hund  ,

    
   
 1.             1      Finn ut når hunden din vanligvis slipper ut. For at hunden din skal være hjemme, må du være klar over når det normalt gjør det. De fleste hunder må frigjøre seg kort etter å ha spist. Se på hunden din i omtrent en uke i denne forbindelse. Deretter forsøker du alltid å la ham ut på det tidspunktet han normalt ville bryte opp.        
 2.  
 3.             2      Vurder en kommando. Du kan lære hunden å løsne på kommando. Tenk på en kommando for å vise hunden din at det er på tide. Noe som "Mach" er nok. Si kommandoen når hunden din knepper eller snoops, som det betyr at han vil trolig gjøre det snart.        
 4.  
 5.             3      Bruk positiv forsterkning. Hunder svarer best til positiv forsterkning. Alltid ros hunden din når han er der ute. 
    
  • Si noe som "god gutt" så snart hunden din løsner. Slå deretter på ham for å vise ham at han gjorde det riktig.  
  •  
  • Noen hunder reagerer godt på en belønning som en liten godbit. Vurder å ta en liten pose med godbiter hvis du lar hunden din ut. Gi hunden en godbit som en belønning når den oppløses.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Straff ikke hunden din. Hunder svarer ikke godt på straff. Skjermer hunden din etter at han er inne, eller legger ham i kennelen som en straff vil ikke hjelpe. Dette vil bare skape en stressende situasjon for hunden din, så ulykker kan skje enda oftere. Hvis du fanger hunden din, klapper du bare hendene og sier "Nei!" Og ta ham utenfor. Straff aldri en hund etter at en ulykke har skjedd med ham. Hunder lever for øyeblikket og kunne ikke forstå hvorfor de kommer i trøbbel.        
 8.  
 9.             5      Renere ulykker. Hvis hunden din har en ulykke inne, må du rengjøre området grundig. Hunder er tiltrukket av steder de har gjort før. Det kan føre til ulykker igjen hvis du ikke rengjør riktig etter en ulykke. 
    
  • Finn et spesielt rengjøringsmiddel for å fjerne animalsk urin og avføring. Spesielt urin er noen ganger vanskelig å komme seg ut av teppet. Du må kanskje få en profesjonell tepperenser.  
  •  
         
 10.  
             

Tips .

      

            

Advarsler .

                Les mer... (10)      
Dyr populær:
Drep lopper hjemme.

Overlev møtet med en krokodille eller alligator.

Lunge hesten din.

Holder en mini lop som kjæledyr.

Hev og hold kattene ordentlig.

Ta en kanin inn.

Bli kvitt chipmunks.

Avl rød kirsebær reker.

Hold katten din urinering på sengen din.

Omsorg for en rød eared skilpadde.

Gjør tiltak mot kappløp hos katter.

Tren en beagle.

Lure flaggermus i hagen hans.

Feeding ville babyfugler.

Barberhunder.

Gi en djungarian hamster.

Børste hundens ører.

Hold guppies.

Ta vare på hunder.

Rengjør et akvarium.

Hjelper hunden din å avtale en annen hunds død.