Home \ dyr
 

Skriv ut kattens analkjertler.

 

En kattes ødeformede kjertler er under anus klokka fire og åtte. Når en katt faller avføring, gir disse kjertlene sin karakteristiske lukt sammen med en klar, oljeaktig sekresjon som har en gul til brun tinge. Disse sekresjonene er normale (selv om de ikke har noen mening i hjemmekatter), men katter med for aktive analkjertler kan skille ut en spesielt foul-lukt og kan utvikle syltetøy og infeksjoner. Hvis du mener at kattens analkjertler må uttrykkes, konsulteres først en veterinær.

              

Fremgangsmåte .

    

     Express analkjertlene  ,

    
   
 1.            1      Få de nødvendige elementene. Du trenger et par rene kirurgiske eller undersøkelseshansker, gasbindpinne, rent vann og, hvis katten har mye pels, en klipper. Du trenger også noen til å holde katten mens du jobber med den.        
 2.  
 3.             2      Plasser katten. Spør en assistent for å holde katten med rumpen rettet mot deg.       
 4.  
 5.             3      Kort kappen i dammen området. Hvis katten din har lang pels, må du kanskje kutte pelsen rundt anusen din før du kan fortsette.       
 6.  
 7.             4      Finn kjertelåpningene. Dra forsiktig kattenes hale opp for å se på anusen. Søk etter åpningene på kjertlene, som skal være direkte under og litt til siden av anusen.       
 8.  
 9.             5      Tørk av tørkede sekreter. Hvis anus og kjertelåpninger er tappet med tørkede sekreter, myk dem litt med vann og tørk forsiktig av de mykne krustene. 
    
  • I noen tilfeller kan de mykne krustene ikke lett tørkes av. Hvis dette skjer, prøv å holde en varm komprimering på anus i fem til ti minutter for å fjerne de blokkerte åpningene.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Trykk forsiktig ut de analkjertlene. Bruk din hanskede hånd til å uttrykke de to analkjertlene under anusen med pekefingeren og tommelen. Trykk forsiktig det opp og sakte øke trykket til kjertlene åpner og utskiller overskytende sekresjon. 
    
  • Du vil sannsynligvis oppleve den karakteristiske lukten så snart kjertlene har utskilt sekretjonen. Dette betyr at prosjektet ditt var vellykket.
  •  
  • Hvis det er pus eller blod i utstrømningen, er de analkjertlene av kattene sannsynlig å bli betent. Du bør kontakte en veterinær så snart som mulig.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Tørk av området. Bruk en fuktig gasbindpinne til å tørke anus og området rundt.                 
 14.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Dyr populær:
Å ta vare på en langhåret hund.

Holder en leguan.

Forbered deg på et hesteshow.

Bygg en maurgård.

Petting en hund.

Behandle ascites i gullfisk.

Gratis lopper utenfor huset ditt.

Bli lekemann til hunden din.

Identifiser en feltvinkelspindel.

Vind en kanins tillit.

Hvilke raser er i din hybrid.

Feed kattunger.

Spille med hunder.

Behandle hest mot lus.

Korrekt feiljustering av hjørnetenner.

Hold hunden din fra å spise mat av katten din.

Tilfør en Husky.

Hold katten din fra å våkne deg opp.

Bestem kjønn av en samesisk kampfisk.

Registrer en hund i Amerika.

Fjern katt urin fra tregulv.